News , Guide

Τι γίνεται με το νέο Mall της Ανθούπολης;

Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διακοπής των έργων επαναρχίζουν οι εργασίες για αποπεράτωση του έργου

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ένα νέο τεράστιο mall ετοιμαζόταν στη Λευκωσία εδώ και μερικά χρόνια. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η έλλειψη ρευστότητας οδήγησε στην διακοπή των κατασκευαστικών έργων τα οποία επαναρχίζουν ώστε να ολοκληρωθούν μέσα σε ένα χρόνο. 

Το mall της Ανθούπολης λοιπόν σύμφωνα με δημοσίευμα του  InBusinessNews ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο αφού έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών. 

Το κόστος 
Το κόστος για την ολοκλήρωση του mall ανέρχεται σε 35 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Οι εργασίες κατασκευής αναμένεται να επαναρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, το εμπορικό κέντρο θα ολοκληρωθεί σε ένα περίπου χρόνο.

Τα καταστήματα
Στόχος των εμπλεκομένων είναι να προσεγγιστούν επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για ενοικίαση καταστημάτων εντός του υπό κατασκευή εμπορικού κέντρου. Σε ένα περίπου μήνα, στελέχη της εταιρείας θα αρχίσουν ξανά τις  επαφές με επιχειρηματίες από τον χώρο του εμπορίου, διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας ή εξετάζοντας κατά πόσο το ενδιαφέρον που είχε επιδειχθεί παλαιότερα εξακολουθεί να υφίσταται. Σημειώνεται ότι η ενοικίαση χώρων από τους λεγόμενους  anchor tenants όπως είναι τα καταστήματα του Ομίλου Inditex, η υπεραγορά Αθηαινίτης, τα Marks & Spencer, το Public, τα καταστήματα του Ομίλου Μαλλούππας και Παπακώστας κι άλλους, θα είναι από τους καθοριστικότερους παράγοντες επιτυχίας του κέντρου. 

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, το εμπορικό κέντρο στην Ανθούπολη περιλαμβάνει διάφορα πολυκαταστήματα, super market, εμπορικά καταστήματα διαφορετικών μεγεθών, χώρους εστίασης, χώρους για αίθουσες κινηματογράφου, παιδότοπο κ.α. Τα συνολικά 32.000 τ.μ. καθαρού ενοικιάσιμου χώρου που περιλαμβάνει το έργο, υπολογίζεται να φιλοξενήσουν 130-138 καταστήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό εμβαδόν των στεγασμένων κτηριακών εγκαταστάσεων θα είναι 82.000 τ.μ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close