Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2017
Σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναφέρει ότι την περιοχή επηρεάζει ασθενής χαμηλή πίεση.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Πέμπτη μικρή πτώση, ενώ την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.
Σχετικά

Dionysian Odyssey: Ένα τριήμερο γλέντι με μουσική, μεζέ και άρωμα Ελλάδας στην Αγία Νάπα
Δύο σκηνές, θεματικά acts και γεύσεις ελληνικής παράδοσης τον Δεκαπενταύγουστο

Καλοκαίρι στα Κελοκέδαρα με εκδηλώσεις γεμάτες παράδοση και ρυθμό
Δες αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα του χωριού


Καλοκαίρι στον Άσκα: Τέχνη, μουσική και παράδοση στο βουνό
Δημιουργικές δράσεις και μουσική κάτω από το φεγγάρι

Βουτιές στο βουνό με μόλις €5 ή και δωρεάν
Απόλαυσε μια ολόκληρη μέρα στην πισίνα με θέα το καταπράσινο βουνό

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ιδέες για ένα τριήμερο αλλιώτικο από τα άλλα!


Συνεχίζεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα παραδοσιακών δραστηριοτήτων του Δήμου Αγίας Νάπας
Εργαστήρια, μαγειρική, παραδοσιακή μουσική και γευσιγνωσία

Ρεμπέτικο γλέντι σε ένα οινοποιείο "κρυμμένο" μέσα στο πράσινο
Με μοσυική, φαγητό και ποτό!

Τις Πέμπτες του καλοκαιριού στην Αγία Νάπα απολαμβάνουμε παραδοσιακά εδέσματα και δραστηριότητες
Η Αγία Νάπα έφτιαξε πρόγραμμα με παραδοσιακές δραστηριότητες για το καλοκαίρι

Έρχεται και φέτος ο 3ος Βιβλιομαραθώνιος!
Έχεις 5 µήνες για να διαβάσεις τα 5 βιβλία που έχουν επιλεγεί

Έρχεται η Γιορτή του Κρασιού και άλλες υπέροχες εκδηλώσεις στην Πλατανιστάσα
Ένα όμορφο καλοκαίρι και φθινόπωρο γεμάτο πολιτισμό, διασκέδαση και κυπριακή φιλοξενία!