Cine News , Κινηματογράφος

Τελευταίες προβολές, βραβεύσεις, και πάρτυ λήξης για το isffc17

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου φτάνει στο τέλος του

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2017

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου φτάνει στο τέλος του, μετά από μια εβδομάδα διαδοχικών κινηματογραφικών προβολών και εκδηλώσεων για την ταινία μικρού μήκους. Ποιοι θα είναι όμως οι νικητές των μεγάλων βραβείων; Αυτό θα το μάθουμε στην τελετή λήξης, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο.  

Τελετή Βράβευσης 

Δεκάδες προβολές ταινιών μικρού μήκους από την Κύπρο και τον κόσμο, παράλληλα, θεματικά αφιερώματα, φιλοξενούμενοι δημιουργοί, site specific προβολές, ταινίες εικονικής πραγματικότητας και οπτικοακουστικό θέαμα πλαισίωσαν και φέτος το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου, που πραγματοποιείται μέχρι και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ριάλτο, καθώς και σε αναδιαμορφωμένους χώρους στο κέντρο της πόλης.

Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται με την τελετή βράβευσης, που θα αναδείξει τους νικητές σε εθνικό και διαγωνιστικό μέρος. Η πενταμελής κριτική επιτροπή φέτος αποτελείται από τους Dragan Marinkovic, Παραγωγό - Μάρκετιγκ Ταινιών (Σερβία), Simone Spani, Film Programmer  (Ελβετία), Laurentiu Damian, Σκηνοθέτη - Καθηγητή Κινηματογράφου (Ρουμανία), και Μάριο Πιπερίδη, Παραγωγό - Σκηνοθέτη - Σεναριογράφο από την Κύπρο, με Πρόεδρο της επιτροπής τον Δανό σκηνοθέτη και παραγωγό κ. Thomas Stenderup.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο μπροστά από το Θέατρο Ριάλτο, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι και προβολές μουσικών βίντεο από το πρόγραμμα Amaze Me!, τα οποία θα παίζουν σε led οθόνες στον εξωτερικό χώρο του Θεάτρου.

Τα βραβεία για τα οποία διαγωνίζονται οι δημιουργοί και οι ταινίες τους είναι:

• 1o Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, 

• Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας, 

• 2ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, 

• Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ 

Οι κυπριακές ταινίες διαγωνίζονται επίσης για:

• 1ο Βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας, 

• 2ο Βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας, 

Παράλληλα, οι εταιρείες MS Viewpoint, και Sklavis Film Lab χορηγούν δύο βραβεία υπό μορφή υπηρεσιών σε κυπριακές παραγωγές. 

• Bραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας, μια προσφορά της εταιρείας MS Viewpoint Ltd, 

• Bραβείο Καλύτερου Μοντάζ, μια προσφορά της εταιρείας Sklavis Film Lab 

Φοιτητές από τη σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου θα απονείμουν το «Βραβείο Φοιτητών» για το πρόγραμμα «Amaze me!», μια επιλογή από κορυφαία μουσικά βίντεο, που θα δούμε στο πάρτι λήξης του Φεστιβάλ. 

Το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα προβολών αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.isffc.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close