Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο μαγαζί στη Λευκωσία σού φέρνει brunch στο σπίτι

Αυτό είναι το opening που θα συζητηθεί πολύ τις επόμενες μέρες!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2017

Τα τελευταία χρόνια τα brunch έχουν γίνει πολύ της μόδας και όχι άδικα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι το τέλειο γεύμα, μιας και συνδυάζει φαγητά πρωινού αλλά και μεσημεριανού!

Και δεν είναι ιδανικό μόνο για τις Κυριακές, αλλά (κυρίως) και τις καθημερινές, που μπορείς κιόλας να το απολαύσεις στο γραφείο, εν ώρα εργασίας.

Κι αυτό ακριβώς ήρθε να σου προσφέρει η ολοκαίνουργια άφιξη της πρωτεύουσας, το BRUNCHERIE.

Γι' αυτό λοιπόν αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που αγαπούν τα pancakes, τα πιάτα με αβγά, τα πληθωρικά σάντουιτς, τα λαχταριστά burger και όλα εκείνα τα μοναδικά πιάτα του brunch αυτή η νέα άφιξη είναι για σένα.

Το BRUNCHERIE, λειτούργησε μόλις πριν από τρεις ημέρες, στην οδό Εύρου 14 (πάροδος Λεωφ. Λεμεσού), και είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του! Ο ναός του brunch.

Λειτουργεί με take away και delivery παραγγελίες (από τις 08.00-15.00), ετοιμάζοντας για σένα μόνο σπιτικά (όλα homemade) και καλοφτιαγμένα εδέσματα.

Από κυπριακό και πληθωρικό πρόγευμα (χαλούμι, λούντζα, αβγό, ντομάτα, αγγουράκι κ.ά.), μέχρι english breakfast, αβγά benedict, scrambled toast, pancakes σερβιρισμένες με μέλι, μαρμελάδα ή σοκολάτα, αλλά και την επιλογή του υγιεινού πρωινού.

Θα βρεις όμως και γλυκές επιλογές, όπως μάφιν ή κρέπες, ακόμα και platters για να κεράσεις και τους συναδέλφους (αρκεί να τα παραγγείλεις από πριν)! Και γλυκά ημέρας!

Στο μενού του θα βρεις επίσης τυρόπιτες και άλλα αρτοσκευάσματα, ακόμα και τα κλασικά κι αγαπημένα μπουρέκια (με αναρή, χαλούμι, κιμά και κρέμα) όλα παρασκευασμένα φρέσκα στο μαγαζί.

Σημείωσε όμως και τα λαχταριστά σάντουιτς (το ρόστο, όπως ενημερωθήκαμε είναι εξαιρετικό), τις σαλάτες, τα burgers, τις ομελέτες και φυσικά τα ροφήματα.

Αρκεί να σου αναφέρω ότι ο καφές είναι ιταλικός (Hausbrandt) και καλοφτιαγμένο!

Μία δοκιμή, αξίζει!

Πληρ. 22 256969.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close