Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2017
Μας χωρίζει μόλις μία μέρα από την τελετή βράβευσης των 13ων Check In Eating Awards και οι προετοιμασίες για την μεγάλη βραδιά βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους.
Η προετοιμασία για τα Check In Eating Awards αρχίζει μήνες πριν και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι με τον σχηματισμό της κάθε κατηγορίας, τις λίστες των υποψηφιοτήτων και την έναρξη της ψηφοφορίας. Όλη η ομάδα του Check In εργάζεται πυρετωδώς για αυτή την μεγάλη βραδιά όπου βραβεύονται κάθε χρόνο τα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου.
Η Project Leader των Check In Eating Awards 2017 και Διευθύντρια Περιοδικών του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ Μαριλένα Ιεροδιακόνου με τον κορυφαίο Κύπριο σεφ Χριστόφορο Πέσκια και την Μαρία Μασούρα Σύμβουλο Έκδοσης του Check In
Το μενού της βραδιάς
Κάθε χρόνο πέραν των βραβεύσεων εκείνο που έχει ιδιαίτερο ρόλο στην τελετή απονομής των βραβείων είναι το μενού. Φέτος, το μενού της βραδιάς υπογράφει ο κορυφαίος και πολυβραβευμένος Κύπριος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και η ομάδα του. Η επεξεργασία της δημιουργίας του φετινού μενού από τον κ. Πέσκια ξεκίνησε εδώ και μερικές εβδομάδες αφού ο γνωστός σεφ βρέθηκε στην Κύπρο για την προετοιμασία των πιάτων.
Όπως δήλωσε και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Check In σχετικά με το μενού της βραδιάς είναι: «να γίνει ένα γαστρονομικό μενού που θα θυμίζει διεθνής κουζίνα και ταυτόχρονα θα έχει πολλές αναφορές σε κυπριακά υλικά και γεύσεις που νιώθω πολύ κοντά μου». Ο Χριστόφορος Πέσκιας έχει στενές σχέσεις με τον θεσμό αφού υπογράφει το μενού των Check In Eating Awards για τρίτη φορά πράγμα που το θεωρεί τιμή του, όπως δήλωσε.
Η κουζίνα του Royal Hall βρίσκεται ήδη σε αναβρασμό με επικεφαλής τον κ. Πέσκια ο οποίος κάνει συνεχείς δοκιμές για τα πιάτα του μενού με τη βοήθεια της ομάδας του που ήρθε από την Ελλάδα ειδικά για τη βραδιά αυτή.
Προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά στο Hilton Cyprus. Οι παρουσιαστές ακούν τις οδηγίες από την project manager της βραδιάς Γιόλα Φιλίππου.
Γιώργος Αγγελόπουλος και Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον σκηνοθέτης της βραδιάς Μίλτο Χατζουλλή
Οι παρουσιαστές
Φέτος δεν θα έχουμε ένα αλλά δύο παρουσιαστές για τη βραδιά των βραβείων. Για τον σκοπό αυτό ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός μας Ντάνος και η ηθοποιός-παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου έφτασαν στην Κύπρο από το περασμένο Σάββατο.
Οι δύο παρουσιαστές ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία, την ανάγνωση των κειμένων και τις πρόβες για τη μεγάλη βραδιά επιφυλάσσοντάς μας μάλιστα κάποιες εκπλήξεις. Για πρώτη φορά θα δούμε με ενδιαφέρον το δημοφιλή νικητή του Survivor σε ρόλο παρουσιαστή και θα απολαύσουμε τη γλυκιά Ντορέττα Παπαδημητρίου σε ένα ρόλο που της ταιριάζει απόλυτα. Οι δύο παρουσιαστές της βραδιάς βρίσκονται σε συνεχή συνεννόηση με την ομάδα παραγωγής των Check In Eating Awards 2017 και υπόσχονται να μας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά.
Τα Check In Eating Awards θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη στο Royal Hall στη Λευκωσία.
Mην χάσετε αύριο βράδυ τη συνεχή ενημέρωση από τη βραδιά των βραβείων μέσω του Check In Portal (www.checkincyprus.com), τη σελίδα του και του Application Check In Cyprus (διαθέσιμο σε iOS και Android).
Σχετικά

Καλοκαιρινά ραντεβού στην καρδιά του Πρωταρά, με καλό φαγητό, κοκτέιλ και μουσική
Premium εμπειρία για εκλεκτικούς επισκέπτες

Cocktail και φαγητό με θέα ζηλευτή, σε ένα από τα ομορφότερα rooftop του νησιού
Τα απογεύματα φέτος στο Nubila θα είναι πιο γοητευτικά από ποτέ

Λίγο ιστορία, πολυτέλεια και γαστρονομία
Ένα event που είναι ό,τι πιο εκλεκτό μπορούμε να φανταστούμε

«Entertainment Under The Stars»: Μαγικές βραδιές κάτω από τ’ αστέρια στο Anaïs
Με μουσική, εκθαμβωτικά χορευτικά σόου, εντυπωσιακές επιδείξεις φωτιάς και πυροτεχνήματα!

Limanaki Seafood Restaurant: Μας υποδέχεται ξανά με γεύσεις που μιλούν τη γλώσσα της θάλασσας
Έξοδος κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, με φόντο τον ήχο της θάλασσας και την υπογραφή της αυθεντικής γεύσης

Το M Fusion επιστρέφει και οι βραδιές μας αποκτούν ξανά χαρακτήρα, γεύση και ρυθμό
Tο πολυβραβευμένο εστιατόριο, ανοίγει ξανά την ειδυλλιακή του βεράντα

Την Κυριακή του Πάσχα στο Columbia Steak House θα στηθεί το πιο γιορτινό Carvery Buffet της πόλης
Το Πάσχα τρώμε… στο Columbia Steak House στη Λεμεσό, το οποίο μας στρώνει το τραπέζι

Πασχαλινό τραπέζι με ασφάλεια και υγεία: Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή γιορτή, προσέχοντας τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

To viral γλυκό για το οποίο περιμένουν ώρες στην ουρά
Υπάρχει ένα γλυκό, για το οποίο οι άνθρωποι στήνονται στις ουρές και περιμένουν με τις ώρες, προκειμένου να το δοκιμάσουν...

42 από τα 75 καλύτερα ορεκτικά της Νότιας Ευρώπης είναι ελληνικά
8 ορεκτικά έχει η ελληνική κουζίνα στην πρώτη δεκάδα, όμως στην κορυφή βρίσκονται οι Σέρβοι

Κατάστημα αγαπημένης αλυσίδας παγωτού στην Αγία Νάπα έκλεισε
Ο χώρος εκείνος άλλαξε μορφή και έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες του αλλιώς

5+1 στέκια που επέστρεψαν για την καλοκαιρινή σεζόν στην Αγία Νάπα
Έκλεισε μία αγαπημένη παγωταρία