5 December 2017
Μουσική , Συναυλίες & Events

Η μαγεία των Χριστουγέννων με την παγκοσμίου φήμης σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού

Η Αλίκη Χρυσοχού με τον Θοδωρή Οικονόμου σε μία σπουδαία συναυλία

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2017

Η Ελληνοκύπρια Σοπράνο Αλίκη, που ενέπνευσε τον πλανήτη γη με τη μαγευτική της φωνή και ιστορία, ετοιμάζεται για το ερχόμενο της Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο "The magic of Christmas" το οποίο έχει προγραμματιστεί μόνο για ένα βράδυ, στις 5 του Δεκέμβρη στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο στη Λεμεσό, για φιλανθρωπικό μάλιστα σκοπό, μίας και το 15% των συνολικών εσόδων θα διατεθούν στο σύνδεσμο "Κάνε μια ευχή".

Με περισσότερα απο 50 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, η Αλίκη Χρυσοχού έχει εμφανιστεί με διάφορες ορχήστρες και χορωδίες σε πολλά μέρη του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Μεξικού, των Καναρίων Νήσων, της Ισπανίας και της Ελλάδας.

Συμμετείχε και διακρίθηκε σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς με μεγάλη επιτυχία. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της 'Reflections', το οποίο ηχογράφησε στα θρυλικά Smecky Music Studios της Πράγας με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της τσέχικης πρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα άλμπουμ που καλύπτει ένα ευρύ ρεπερτόριο, από όπερα, μιούζικαλ θέατρο και ποπ μουσική, το οποίο απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό τόσο της κλασικής όσο και της σύγχρονης μουσικής.

Καταγράφοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων, η Αλίκη Χρυσοχού θα παρουσιάσει μια παράσταση, που αποτελεί ένα μείγμα κλασικής μουσικής και γνωστών χριστουγεννιάτικων μελωδιών, με τη συνοδεία του γνωστού Έλληνα συνθέτη και πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου και του φωνητικού συγκροτήματος γυναικών Cantus Novus Femina, με μαέστρο την Αντζελίνα Νικολαΐδου.

Η Αλίκη Χρυσοχού θα συνοδεύεται απο τον γνωστό και πολύ ταλαντούχο Έλληνα συνθέτη και πιανιστα Θοδωρής Οικονόμου, από την χορωδία της ΅Αγγελίνας Νικολαίδου Cantus Novus Femina όπως επίσης και την παιδική χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 20 ' λεπτά , εκφράζοντας την υπέροχη μαγεία των Χριστουγέννων με κάθε τρόπο .

Εισητήρια www.pattihio.com.cy

Ώρα: 20.30. Εισιτήρια: €15 & €10. Πληρ. 25377277.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close