Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2017
Από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού έβαλε τα γιορτινά του και μας περιμένει με ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έζησε ποτέ η Λεμεσός!
Στο κέντρο της πλατείας έχει στηθεί ένα ολόφωτο Καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες καθώς και άλλα παιχνίδια που θα προσθέτουν στην γιορτινή ατμόσφαιρα, Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που θα πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων γλυκών και σοκολάτας, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ένα παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη όπου τα ξωτικά βοηθούν τα παιδιά να γράψουν το όνομα τους στη λίστα του Άη Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του, άμαξα με άλογα για βόλτες με τον Άη Βασίλη και αγαπημένους χαρακτήρες, φωτογραφίες με την άμαξα της Σταχτοπούτας και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 11:00 πμ μέχρι τις 06:00 μμ θα στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ραδιομαραθωνίου και τα έσοδα από την πώληση των στολιδιών θα διατεθούν στον Ραδιομαραθώνιο. Στις 06:00 μμ θα γίνει πανηγυρική άφιξη του Άγιου Βασίλη με το ολόφωτο του καράβι στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Θα τον περιμένουν ξωτικά και παιχνίδια από τη σχολή Ολύμπια για να τον συνοδεύουν με την πιο φανταστική παρέλαση στην πλατεία όπου η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη θα μας κάνει την τιμή να φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό “Christmas Wonderland” και θα ακολουθήσει παράσταση χορού.
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Χωριό θα φιλοξενηθεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και μέρος των καθαρών εσόδων της ημέρας θα διατεθεί για τις ανάγκες του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού συνδέσμου.
Είσοδος ελεύθερη
Παιχνίδια – Δραστηριότητες από €1
Σχετικά
Το Access City Festival 2026 ταξιδεύει στην Πόλη Χρυσοχούς από το Enavsma Foundation
Οι διοργανωτές προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία συμπερίληψης, ενισχύοντας την κατανόηση και την αποδοχή μέσα από τη συμμετοχή
May Fun Days: Ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδια και διασκέδαση
Με φουσκωτά, VR παιχνίδια, δημιουργικές δραστηριότητες, face painting, μασκότ κ.ά.
Circus Atmosphere: Το πρόγραμμα της εβδομάδας (στη Λάρνακα)
Το διάσημο τσίρκο, συνεχίζει με εντυπωσιακές παραστάσεις γεμάτες θέαμα, ακροβατικά και αυθεντική δράση
Εκδηλώσεις στα μουσεία της Κύπρου για Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Στην Κύπρο το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε πολλά διαφορετικά μουσεία και άλλους πολιτιστικούς χώρους, οι περισσότερες με ελεύθερη είσοδο
Τα 17 καλύτερα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τον Μάιο
Ανθεστήρια, φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις γεμίζουν το νησί με εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις
Spring Fest 2026 στο Οινοποιείο Ζαμπάρτας: Μια υπέροχη γιορτή με κρασί, μουσική και φαγητό
Στο οινοποιείο της ορεινής Λεμεσού ετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή της φύσης και του κρασιού
Η πιο fun street market εμπειρία της Λευκωσίας
Misfit Union: Το Car Boot Sale που φέρνει street market vibes στην Έγκωμη
3 λόγοι που το The Outdoor Adventure Show θα γίνει το πιο fun outing του Μαΐου
Από τις 8 έως τις 10 Μαΐου στο Nicosia Mall, ένα δωρεάν τριήμερο event
10 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Όλα όσα θα μας κάνουν να περάσουμε πιο όμορφα τις επόμενες μέρες στο νησί
Family Fun Day: Η μεγαλύτερη γιορτή για την οικογένεια, επιστρέφει
Mε μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παιδικές δραστηριότητες, φαγητό, γλυκά και εκπλήξεις!
Ο Μάιος στο Θέατρο Ριάλτο, φέρνει 8 παραστάσεις και ένα φεστιβάλ
Ένας μήνας αφιερωμένος στο θέατρο και στον χορό
Μια μοναδική νύχτα αφιερωμένη στις εντυπωσιακές Περσείδες 2026, στο Αστροπάρκο Αμιάντου
Ένα μαγευτικό θέαμα κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Κύπρου