News , Guide

Σημαντική διάκριση για γνωστό όμιλο ξενοδοχείων της Πάφου

Ο όμιλος των Thanos Hotels διακρίθηκεγια την εθελοντική του δράση

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2017

Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον όμιλο Thanos Hotels and Resorts για την εθελοντική του δράση, στο πλαίσιο διαγωνισμού του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη για τη χρονιά 2016. Η απονομή της διάκρισης έγινε σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, έγινε συνεισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ, με τη συμμετοχή υπαλλήλων του ξενοδοχείου Almyra στον Μαραθώνιο. Παράλληλα, μέσα από σειρά εκδηλώσεων για το Movember, συλλέχθηκαν χρήματα για τον σύνδεσμο Europa Uomo Κύπρου και το Movember International Foundation.

Επίσης, σε συνεργασία με το ίδρυμα ‘Σοφία για τα παιδιά’, τα ξενοδοχεία Almyra και Anassa φιλοξένησαν στις αίθουσές τους την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ‘Αλμύρα / Saltiness’, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στο ίδρυμα για την ενίσχυση των δράσεών του στην Κένυα και την Κύπρο.

Αφού ευχαρίστησε για την αναγνώριση της προσφοράς, η Νατάσα Μιχαηλίδου, Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας του ομίλου, δήλωσε: «Για τον όμιλο Thanos Hotels, η ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι συνυφασμένη με την κουλτούρα του. Αντιμετωπίζουμε με ευαισθησία και σεβασμό τον κοινωνικό περίγυρο, υλοποιώντας προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας με έμφαση στην υγεία, το περιβάλλον, την κοινωνία και ειδικά τα παιδιά».

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close