Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017
Η νέα άφιξη στην πλατεία του Κάστρου στη Λεμεσό, το Bovidae Bistro Beli Bar δεν έχει να επιδείξει μόνο μια ενδιαφέρουσα φιλοσοφία όσον αφορά το φαγητό. Είναι και ένας όμορφος χώρος, για να απολαύσεις το ποτό, το cocktail και το κρασί σου. Πίσω από το μπαρ υπάρχει μια ενημερωμένη λίστα αποσταγμάτων σε ουίσκι, ρούμι, τεκίλα κ.ά., η λίστα των κρασιών περιέχει ετικέτες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας και της Κύπρου, και ολοένα αυξάνεται. Σημείωσε πως by the glass, υπάρχουν από 6 επιλογές σε κόκκινο, ροζέ και λευκό κρασί.

Όσο αφορά τα cocktail, το σκεπτικό βασίζεται ξεκάθαρα στην εποχικότητα των πρώτων υλών και στη δημιουργία των δικών τους σιροπιών. Καθημερινά, υπάρχουν τα Daily Special, cocktail, τα οποία δημιουργεί ο bartender, βασισμένος σε άριστης ποιότητας εποχικά υλικά. Αξίζει να δοκιμάσεις το δικό τους Bloody Mary, με χυμό ντομάτας που φτιάχνουν οι ίδιοι, φρέσκο λεμονόχορτο και σέλινο. Η λίστα συμπληρώνεται με τα κλασικά cocktail, όπως Negroni, Old Fashioned κ.ά. Τέλος, μας άρεσε το γεγονός ότι σύντομα θα σερβίρουν limoncello (παραδοσιακό λικέρ λεμόνι από την Ιταλία), το οποίο φτιάχνουν οι ίδιοι, ενώ στα άμεσα σχέδιά τους περιλαμβάνονται κι άλλες δημιουργίες αποσταγμάτων!

Bovidae (25211766) Βασιλίσσης 9, Κάστρο Λεμεσού. Τρ-Κ 17.00-24.00.
Σχετικά
1+1 δωρεάν στα Starbucks (μόνο για σήμερα)
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας με τον πιο λαχταριστό τρόπο!
Το απόλυτο dinner guide: 10 κομψές επιλογές σε όλο το νησί
Επιλογές που συνδυάζουν ατμόσφαιρα, ποιότητα και εμπειρία, που σίγουρα αξίζει να ζήσεις
Το 1ο οινοποιείο στην Ελλάδα με Πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας
Οι πρακτικές του οινοποιείου συμβάλλουν δημιουργία ενός πιο υπεύθυνου και βιώσιμου μέλλοντος για το ελληνικό κρασί.
Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια για φαγητό στις όμορφες Πλάτρες, ετοιμάζεται να επιστρέψει
Πάμε ξανά για πέστροφα και σούβλα, κάτω από το ψηλό δέντρο των Πλατρών
Τα 10 πιο αυθεντικά απάχικα της Λευκωσίας
Εκεί που το παλιό στέκι συναντά το καλό μεζέ, την αυθεντική παρέα, μπίρα και κρασί
Πήγαμε στο Spin, το νέο pizza spot της Λευκωσίας
Πήγαμε μια βόλτα μέχρι το κέντρο και μπήκαμε στο νέο pizza & vinyl spot, για το οποίο θα ακούσεις να μιλάνε όλοι στην πόλη
Lunch, Βrunch και Swings: Μια διαφορετική έξοδος στη Λεμεσό
Το νέο all-day σημείο συνάντησης της πόλης, βρίσκεται σε ένα ήρεμο περιβάλλον με θέα το πράσινο
Μοναδικές παραδοσιακές πασχαλινές νοστιμιές από τα χέρια της κυρία Κίκας
Με αφορμή το Πάσχα ο παραδοσιακός ξυλόφουρος της γεμίζει τσουρέκια, ψωμιά κολοκύθας και άλλες νομστιμιές
Έρχονται αλλαγές στη λειτουργία των κέντρων εστίασης και διασκέδασης
Μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο προβλέπονται αλλαγές στην κατηγοριοποίηση των χώρων εστίασης και αναψυχής, στη λειτουργία και αδειοδότησή τους, καθώς και στα ωράρια λειτουργίας τους
Το πάσχα φέτος, το Legouter σας ψήνει την γουρουνιά!
Επιλέξτε από τον κατάλογό του Legouter τα πιάτα που επιθυμείτε και θα σας τα παραδώσουν στο σπίτι σας, παρουσιασμένα σε εκλεπτυσμένες. πιατέλες, ώστε να τα απολαύσετε με άνεση και στυλ.
7 κυπριακά εστιατόρια που φτιάχνουν τον περίφημο μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου
Πού θα φας τον μπακαλιάρο-σκορδαλιά την 25η Μαρτίου