Έμαθες για το Seed of Happiness;

A healthy choice!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2017

Υπάρχουν πολλά, θετικά σημάδια πως οι Κύπριοι έχουν αρχίσει να αλλάζουν τις κακές συνήθειες της διατροφής τους. Το να τρως σωστά και υγιεινά δεν είναι πια ούτε απρόσιτο ούτε δυσεύρετο, όπως παλαιότερα. Είναι επιλογή στο τραπέζι μας και μάλιστα, αν το ψάξεις, οικονομική. Γι' αυτό και τα προϊόντα του Seed of Happiness (SOH) θα τα βρεις ιδιαιτέρως ελκυστικά τόσο ως προς την γεύση όσο και ως προς την τιμή.

Στο SOH θα βρει κανείς μπάρες και μπουκιές, γλυκά και ψωμιά φτιαγμένα με στέβια, αλεύρι χωρίς γλουτένη, με σπόρους όπως κολοκυθόσπορο, chia seed κ.ά. Καλά το μάντεψες, το SOH είναι ένα healthy store στο facebook προς το παρόν και πολύ σύντομα σε δικό του χώρο, σχεδόν ζαχαροπλαστείο με όλα αυτά τα περίεργα, τα οποία μας αρέσουν, όμως, πολύ και παράλληλα είναι υγιεινά! Μελομακάρονα ειδικά φτιαγμένα για διαβητικούς, ψωμί μπανάνας ή με βατόμουρα και κινόα, fudge ταχίνι, φυστικοβούτυρο και βούτυρο αμυγδάλου από 100% ξηρούς καρπούς, vegan επιλογές, ενώ ειδικά για τις γιορτές θα μπορείς να προμηθευτείς και το Christmas cake σου φτιαγμένο με εξαιρετικά υλικά, όπως έχεις ήδη καταλάβει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 'ηθικοί αυτουργοί' του SOH είναι τα παιδιά πίσω απ' τον GSK (Gyros Sta Karvouna). Άρα ξέροντας τις δικές τους ψηλές προδιαγραφές ως προς την ποιότητα των υλικών και τη φαντασία-ποικιλία στις συνταγές τους, παίρνουμε και τα δύο ως δεδομένα και για το νέο τους εγχείρημα. Γι' αυτό και είναι μια καλή εναλλακτική… ευτυχίας, για να ξεφορτωθείς τις τύψεις που πάνε χέρι-χέρι με την υπερκατανάλωση γλυκών αυτές τις μέρες. Το καλύτερο το άφησα τελευταίο! H παράδοση γίνεται κατ' οίκον ή όπου εσύ θες!

(99411937) Λευκωσία.

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close