Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα 6 πιο λαμπερά ρεβεγιόν των γιορτών

Φέτος κάνε γκλαμουράτα ρεβεγιόν για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά σε 6 πανέμορφα ξενοδοχεία της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2017

Φέτος, μπες στο μαγικό κόσμο των γιορτών επιλέγοντας ένα άνετο ξενοδοχείο ή ένα αγροτουριστικό κατάλυμα για το γιορτινό ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς. Αρκεί βέβαια να κλείσεις θέση άμεσα!

Ajax Hotel
Θα απολαύσεις ένα πλουσιότατο, εορταστικό δείπνο την Παραμονή Χριστουγέννων (€33/άτομο, χωρίς ποτό) με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα και ζωντανή μουσική στην αίθουσα Πρίαμος. Το Γεύμα των Χριστουγέννων (€30/άτομο) θα είναι επίσης παραδοσιακό, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη στην αίθουσα Πρίαμος, ενώ το βράδυ θα απολαύσεις ζωντανή μουσική στο Ulysses Bar του ξενοδοχείου στις 21.00. Όμορφα θα περάσεις και την επομένη των Χριστουγέννων, απολαμβάνοντας ένα γευστικότατο μπουφέ στο εστιατόριο Εκάβη (€26/άτομο). Το New Year's Eve Gala Dinner (€52/άτομο) αρχίζει με κοκτέιλ στο Ulysses Bar, με συνοδεία ζωντανής μουσικής από σαξόφωνο. Ακολουθεί ένα εορταστικό πρόγραμμα με θεσπέσια εορταστικά εδέσματα, χορευτικά show και ζωντανή μουσική στην αίθουσα Πρίαμος. Το Μεσημεριανό Μπουφέ Πρωτοχρονιάς (€28/άτομο) θα περιλαμβάνει μια υπέροχη ποικιλία από παραδοσιακά, εορταστικά εδέσματα στην αίθουσα Πρίαμος, με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Οι τιμές για διαμονή στο ξενοδοχείο τον μήνα Δεκέμβριο αρχίζουν από €80 το δωμάτιο/το βράδυ. (25590000).

Hilton Cyprus
Για μία πραγματικά αξέχαστη εορταστική εμπειρία επίλεξε το ξενοδοχείο Hilton Κύπρου και απόλαυσε δελεαστικές γαστρονομικές προτάσεις και ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης. Εάν επιλέξεις το Hilton την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα υποδεχθείς τον νέο χρόνο με ένα φαντασμαγορικό ρεβεγιόν, όπου το μουσικό συγκρότημα REC, οι τραγουδιστές Κώστας Δόξας και Νάνσυ Αλεξιάδη αλλά και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Γαλάτης σε ρόλο guest DJ θα αναλάβει τη διασκέδασή σου μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες. Ζήσε μια ολοκληρωμένη εορταστική εμπειρία με ειδικά πακέτα διαμονής, γαστρονομίας, διασκέδασης και περιποίησης.
(22653040, 22653041, 22653042).

Four Seasons
Φέτος τα κάλαντα θα ηχήσουν στους πολυτελείς, ανανεωμένους χώρους του. Παραμονή Χριστουγέννων τα εστιατόρια Vivaldi by Mavrommatis (€95/ενήλικες, €65/παιδιά), Seasons Oriental (€85/ενήλικες, €60/παιδιά) θα σε περιμένουν με μενού ειδικά για την περίσταση και το Café Tropical (€50/ενήλικες, €25/παιδιά) με μπουφέ και δείπνο à la carte. Για τα Χριστούγεννα ετοιμάζουν γεύμα με ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο μενού, που θα ευχαριστήσει κάθε ηλικία και ουρανίσκο, στο Café Tropical (€45/ενήλικες, €22.50/παιδιά). Την ημέρα των Χριστουγέννων επίσης θα κάνει την εμφάνισή του ο άγιος Βασίλης, που θα φέρει δώρα στα παιδιά και εορταστικές γεύσεις στο Vivaldi by Mavrommatis (€80/ενήλικες, €55/παιδιά). Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ένα εορταστικό μπουφέ και à la carte δείπνο θα προσφερθεί στο Café Tropical (€55/ενήλικες, €27.50/παιδιά), ένα gourmet set menu παρέα με live μουσική από τους Gino & Sandra θα σε περιμένει στο Vivaldi by Mavrommatis (€120/ενήλικες, €70/παιδιά), ενώ στο Ballroom του ξενοδοχείου θα υποδεχθείς τη νέα χρονιά φαντασμαγορικά με απίθανες γεύσεις και χορό (€215/ενήλικες, €160/παιδιά). (25858000).

Elysium
Σε αυτό το εντυπωσιακό πεντάστερο ξενοδοχείο θα περάσεις τις πιο πολυτελείς γιορτές! Με τον Hoviq την Παραμονή Χριστουγέννων, που θα λάβει χώρα στο Basilica Ballroom, και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, που θα φιλοξενηθεί στο Epicurean Restaurant. Την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Basilica Ballroom θα απολαύσεις ένα Gala Buffet (€98/άτομο) με μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά και διεθνή πιάτα, όπως και ένα Gala Dinner στο Ristorante Bacco. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, το Epicurean & Lemonia Restaurant θα σε σερβίρει στις 13.00 (€68/άτομο) ένα πλούσιο μπουφέ με ποικίλους λαχταριστούς συνδυασμούς. Στο Basilica Ballroom θα φιλοξενηθεί το δείπνο της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς με τον μοναδικό Κώστα Μακεδόνα και τη νέα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση. Gala Buffet θα απολαύσεις και στο Epicurean Restaurant (€158/άτομο), ενώ gala dinner θα δοθεί στο Ristorante Bacco (€115/άτομο). (26844444).

Almyra Hotel
Στο πολυτελές αυτό ξενοδοχείο θα γιορτάσεις με υπέροχο φαγητό και μουσική. Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν στο εστιατόριο Mosaics την Παραμονή Χριστουγέννων, όπου θα προσφερθεί το Christmas Eve Buffet Dinner (€65/ενήλικες, €35/παιδιά). Στο Aeras το ίδιο βράδυ θα προσφερθεί ένα 6-course set menu, συνοδευμένο με μουσική (€65/άτομο). Ταυτόχρονα τα παιδιά θα ψυχαγωγούνται στο Christmas Eve Children's Party (20.00-22.00). Ανήμερα τα Χριστούγεννα θα ετοιμάσουν για σένα και την οικογένειά σου γεύμα στο εστιατόριο Mosaics (€45/ενήλικες, €22.50/παιδιά), ενώ την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το New Year's Eve Gala Dinner στο Mosaics πέρα από εξαίσιο μενού θα συνοδεύεται και με live μουσική. (€85/ενήλικες, €40/παιδιά). Σημείωσε τέλος, ότι τα παιδιά από 5 ετών και άνω, μπορούν να γιορτάσουν τη δική τους Πρωτοχρονιά σε ένα πάρτι αποκλειστικά γι' αυτά, με παιχνίδια, mini photo booth κ.ά. (26888700).

Oinoessa Traditional Boutique Guest Houses Lofou
Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις γιορτές στο χωριό. Ένα παραδοσιακό οικοδόμημα με 6 πολυτελή δωμάτια (εκ των οποίων τα 5 με τζάκι και τα 2 με τζακούζι) θα σου προσφέρουν τις πιο μαγικές διακοπές! Πόσω μάλλον βέβαια αν κρατήσεις το ολοκαίνουριο δωμάτιο με τζακούζι μπροστά στο τζάκι! Τότε οι διακοπές σου αυτόματα θα εξελιχθούν σε μια μοναδική και μαγική εμπειρία. Τα στολίδια, τα λαμπάκια και η ατμόσφαιρα θα φτιάξουν σκηνικό βγαλμένο από μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς! Οι τιμές για διαμονή κυμαίνονται από €80-€130. (99373371).

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close