Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2017
Αν θεωρείτε ότι η καλύτερη πόλη για βραδινή έξοδο είναι κάποιο από τα πιο γνωστά κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου όπως το Λονδίνο ή η Νέα Υόρκη, μάλλον κάνετε λάθος καθώς σύμφωνα με μία νέα έρευνα καμιά τους δεν πληρεί όλα τα κριτήρια ώστε να αναδειχθεί παγκόσμια πρωτεύουσα της νυχτερινής ζωής.
Αν τώρα η αγωνία σας χτυπάει κόκκινο και ανυπομονείτε να μάθετε που πρέπει να μετακομίσετε (γιατί φυσικά ούτε η Αθήνα ξεχώρισε για τη νυχτερινή της ζωή) για να να απολαύσετε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες το βραδινό σας ποτό, θα σας απαντήσουμε άμεσα.
Το Αμβούργο, το μεγαλύτερο λιμάνι της Γερμανίας, είναι σύμφωνα την έρευνα που διεξήγαγε το Hostelworld, η πόλη με την καλύτερη νυχτερινή ζωή στον κόσμο. Στην έρευνα συμμετείχαν 4.100 άτομα κάτοικοι 41 πόλεων από τους οποίους ζητήθηκε να αξιολογήσουν τις βραδινές τους εξόδους με βάση πέντε κριτήρια: την ποιότητα, τη φιλοξενία των ντόπιων, την ευκολία στις μετακινήσεις, την ασφάλεια και το κόστος.
Η ξεχωριστή μίξη της underground σκηνής, των αριστοκρατικών cocktail bar και των φθηνών στεκιών, ήταν οι βασικοί λόγοι που το Αμβούργο αναδείχθηκε η πρωτεύουσα της νυχτερινής ζωής παγκοσμίως, ενώ στο γεγονός αυτό συνέβαλε και η περιοχή St Pauli που πλέον κάθε Σαββατοκύριακο προσελκύει χιλιάδες ανθρώπους που θέλουν να διασκεδάσουν.
Ενημερωτικά, στη δεύτερη θέση ήρθε η Κοπεγχάγη και στην τρίτη το Βερολίνο, ενώ τον κατάλογο των δέκα πρώτων συμπληρώνουν κατά σειρά το Δουβλίνο, το Άμστερνταμ, το Σαν Φρανσίσκο, το Γκέτεμποργκ, η Πράγα, η Βαρσοβία και η Νέα Υόρκη.
Σχετικά
Η εκρηκτική Nantia Aggeletou ανεβαίνει στη σκηνή του Duplex Club
Μουσική, ενέργεια, πολυτέλεια και ατελείωτο party μέχρι το πρωί…
Από αύριο το Lady’s Mile μπαίνει σε full summer mode
Έρχονται τα πρώτα weekend parties στο Columbia Sun
Η Παλαιά Πινέζα γιορτάζει 13 χρόνια με μεγάλο street party σε νέα ημερομηνία
Μουσική, cocktails και γιορτινή διάθεση πλημμυρίζουν τον δρόμο σε ένα επετειακό πάρτι αφιερωμένο στην κοινότητα που στήριξε το αγαπημένο στέκι όλα αυτά τα χρόνια
To street party του Old Market St. επιστρέφει στο "σπίτι" του
Την Κυριακή ο δρόμος έξω από το αγαπημένο στέκι θα γεμίσει ξανά μουσική, κόσμο, χαμόγελα και τη μοναδική ενέργεια που χαρακτήρισε όλα αυτά τα χρόνια τα street parties του
Το Columbia Sun δίνει τον ρυθμό στο πρώτο hot weekend του καλοκαιριού
Στις 16 και 17 Μαΐου, το Lady’s Mile μπαίνει σε summer party mode με Grant Nelson και την έναρξη των Sun Rituals
Ανακοινώθηκε το επίσημο lineup του Loud Music Festival 2026
Το Loud Music Festival 2026 επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ, έτοιμο να προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες festival εμπειρίες του καλοκαιριού στην Κύπρο.
Το πιο μεγάλο street party της πόλης ακυρώνεται για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια
Αυτούσια η ανακοίνωση των διοργανωτών
Το Guaba Beach Bar σηκώνει αυλαία για το καλοκαίρι 2026 με δυνατά ονόματα
Το καλοκαίρι ξεκινά από το Guaba και το line-up το αποδεικνύει
Το Theatre Bar του Ριάλτο επιστρέφει και η βραδιά ξεκινά νωρίτερα
Ο εξωτερικός χώρος επιστρέφει από τις 30 Απριλίου, μετατρέποντας κάθε παράσταση σε ολοκληρωμένη εμπειρία
Γεύσεις, κοκτέιλ και συγκλονιστική θέα, σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του Πρωταρά
Ξεχωριστό μέσα στην απλότητά του, το μπιστόμπαρο του Πρωταρά θα σου χαρίσει και φέτος υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης!
Το απόλυτο hot spot της Λεμεσού, ανοίγει ξανά τις πόρτες (και τον κήπο) του!
Ανακοινώθηκε το opening του για τη σεζόν
Η πιο hot «Kaliva» του νησιού ανοίγει τις πόρτες της
Ένα από τα πιο εξωτικά spots στο νησί ετοιμάζεται να ανοίξει για την καλοκαιρινή σεζόν .