Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

10 πρωτότυπες καρναβαλίστικες ομάδες που πρέπει να "ακολουθήσεις" φέτος

Ετοιμάσου για το Καρναβάλι

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018

Στους ρυθμούς του καρναβαλιού αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά η πόλη της Λεμεσού, η πόλη του κεφιού και του γλεντιού, με τους διοργανωτές να κάνουν λόγο για ένα διασκεδαστικό καρναβάλι. Παρόλο που η αρχική απόφαση του Δήμου Λεμεσού να μειώσει τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στο Καρναβάλι του Δήμου Λεμεσού το 2018, δέχθηκε ποικίλες αντιδράσεις.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, λοιπόν, άρχισαν σιγά σιγά τις προετοιμασίες τους και να ράβουν στολές.

Για άλλη μία χρονιά θα δούμε ευφάνταστες ομάδες, αστείες, σατιρικές με χρώμα και ζωντάνια! Το πάρτι λοιπόν αρχίζει!

Εμείς εντοπίσαμε κάποιες από αυτές που με την πρώτη ματιά μας δελέασαν, με την πρωτοτυπία ή την "εξυπνάδα" τους τόσο που σκεφτόμαστε να τις ακολουθήσουμε:

Contemporary Art
Φέτος το Freshart Καρναβαλίζει! Δημιουργικότητα, τρέλα, φαντασία, ρυθμός όλα παίρνουν μορφή στην πιο εναλλακτική Καρναβαλίστικη ομάδα, με το concept "Contemporary Art"! Γίνε μέρος της Freshart "Contemporary Art" ομάδας και έλα να 'ξεφύγουμε' όπως μόνο εμείς ξέρουμε καλύτερα, και ζήσε το πιο ανατρεπτικό Καρναβάλι της ζωής σου!
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

 

Moulin Rouge
Το STUDIO 8 school of art & design" και το "ΡΟΔΙ πολυχώρος συμμετέχουν φέτος στο τρελό λεμεσιανό καρναβάλι με την ομάδα Moulin Rouge, υποσχόμενοι ότι η φετινή καρναβαλίστικη παρέλαση για μικρούς και μεγάλους θα χορεύει μόνο σε τρελούς ρυθμούς. Τα κοστούμια θα είναι μοναδικά και το αποτέλεσμα ποιοτικό.
Για πληροφορίες: 7000 1788 / 99 60 40 20

Acrobatas Del Sueno
Η Μαριλένη Σταύρου και η παρέα της, ενώνουν φέτος όλους τους ακροβάτες και τους καλούν να παρελάσουν όλοι στο πιο ξέφρενο καρναβάλι. Άσε που φέτος "καρναβαλίζονται" και για καλό σκοπό. Να αγοράσουν την πολύτιμη αλευρομηχανή για το χωριό Κόρου στην Γκάνα της Αφρικής. Αγοράζοντας τη στολή και συμμετέχοντας στην ομάδα, γίνεται ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.
Στις 13.01.18 ημέρα Σάββατο, από τις 17:00-19:00 θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες δοκιμές στη Λευκωσία. Δείτε από κοντά τις στολές , δοκιμάστε τις και καλέστε τους φίλους σας.
Για πληροφορίες καλέστε 99445883, Πέτρος.

 

Banaki Manaki
Στις 18 Φεβρουαρίου θα πάρεις τα κουβαδάκια σου αλλά δεν θα πας σε άλλη παραλία, αλλά στο Καρναβάλι Λεμεσού. Κι αυτό γιατί, αν ακολουθήσεις την πιο πάνω ομάδα, ο εξοπλισμός θαλάσσης θα σου είναι απαραίτητος.
Κουβαδάκια, ομπρέλες, φουσκωτά και Banaki Manak! Καθημερινές παραγγελίες στο κατάστημα μας Mythos by Evelyn.
Για πληροφορίες καλέστε 99805295.

 

M & M's limassol Carnival 2018
Φέτος λοιπόν στο Λεμεσιανό καρναβάλι έρχονται τα "M&Ms", τα αγαπημένα μας σοκολατοκαραμελάκια. Γι' αυτό ενωθείτε και καρναβαλιστείτε... καραμελίζοντας! Αρκεί να σου αναφέρω ότι στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση της 18ης Φεβρουαρίου θα δίνονται σε όλους τους συμμετέχοντες σακουλάκια από m&m's στα άτομα του άρματος καθώς και ένα μπαλόνι! Τις στολές θα τις βρεις στο ατελιέ της Πωλίνας Αργυρού (Σπύρου Κυπριανού 147)..

 

Trolls - Trolland
Οι διάσημες χαρωπές κούκλες, που κατέκτησαν την καρδιά των παιδιών, έρχονται Λεμεσό. Οι περίφημοι "Ευχούληδες", που τελευταία είναι πολύ δημοφιλείς ανάμεσα στους μικρούς μας φίλους, θα παρελάσουν (πέρα από τις κινηματογραφικές αίθουσες) φέτος και στο Λεμεσιανό Καρναβάλι, σκορπώντας χαμόγελα και τρέλα!
Πληροφορίες: 70070076.

 

The Spartans
Από την Αρχαία Ελλάδα απευθείας στη Λεμεσό θα έρθει η επόμενη ομάδα, που από ό,τι φαίνεται θα είναι κι από τις πολυπληθέστερες στο Καρναβάλι. 
Οι στολές της εν λόγω ομάδας είναι φτιαγμένες από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα (Δερματίνη) και μας εγγυώνται ότι και φέτος στο Καρναβάλι είναι η καλύτερη επιλογή!
Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ 3 Γυναικείες και 1 Αντρική Στολή! 
Προκρατήστε έγκαιρα, στο 96401545. 

 

Sonic The Hedgehog
Ο κόσμος των video game ενέπνευσε την επόμενη ομάδα, αυτήν των Sonic The Hedgehog, η οποία αναμένεται εντυπωσιακή, με τον ήρω Sonic, να κλέβει τις εντυπώσεις! Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τις συμμέτοχες στην καρναβαλίστικη ομάδα SONIC THE HEDGEHOG θα δοθεί στο Ογκολογικό τμήμα Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για αγορά εξοπλισμού.
Αντρικές με μανίκι η χωρίς μανίκι €45
Γυναικείες με μανίκι η χωρίς μανίκι €45
Παιδικές με μανίκι €35
Για πληροφορίες καλέστε: 96871943 - 99128590.

 

The Pop Art Show
Μία από τις πιο στυλάτες ομάδες του φετινού Λεμεσιανού καρναβαλιού, μας καλεί να βάλουμε στη ζωή μας χρώμα και φυσικά να τους ακολουθήσουμε στο Λεμεσιανό Καρναβάλι.
Οι στολές κοστίζουν: €40 ενήλικες, €35 παιδικές.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ

 

Limassol Ice Hockey Coyotes Carnival 2018
Αν είσαστε λάτρης του Λεμεσιανού καρναβαλιού τότε σίγουρα θα θυμάστε πολύ χαρακτηριστικά το περσινό άρμα των RedBulls που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση. Οι RedBulls είναι μέχρι σήμερα το πιο μεγάλο σε χωρητικότητα άρμα στα χρονικά της Κύπρου με 3000 συμμετοχές. Ένας αριθμός που σίγουρα δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς. Αυτό που υποσχέθηκαν το κατάφεραν προσφέροντας στον κόσμο τους μια ξέφρενη μέρα! Φέτος σκαρφίστηκαν μια ολοκαίνουργια ιδέα που σίγουρα θα συναρπάσει τους λάτρεις του καρναβαλιού. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό και στο άρμα των Ice Hockey Coyotes. Εσύ άραγε ακόμη σκέφτεσαι που θα παρελάσεις; 
Οι τιμές για τις στολές μας είναι €35 Παιδικές €45 Αντρικές & Γυναικείες 
100 ειδικές στολές (premium) θα μπορούν να τις παραγγείλουν μόνο όσοι προλάβουν και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων . Η τιμή θα είναι στα €60
Για Λάρνακα και Πάφο έρχονται κοντά σας με δικά μας έξοδα. (Δωρεάν αποστολή)

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close