Cine News , Κινηματογράφος

13 ταινίες που περιμένουμε να δούμε το 2018

Οι κινηματογραφικές παραγωγές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις τη νέα χρονιά

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2018

Η Alicia Vikander ενσαρκώνει το ρόλο της Lara Croft, η Jennifer Lawrence υποδύεται τη Ρωσίδα κατάσκοπο Dominika Egorova και το 'Avengers: Infinity War' έρχεται να... σπάσει ταμεία!

Φεβρουάριος

Fifty Shades Freed
Το τελευταίο μέρος της ερωτικής τριλογίας της E.L. James έρχεται ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, με τους Dakota Johnson και Jamie Dornan να επιστρέφουν ως Christian Grey και Anastasia Steele, πλέον ως νεόνυμφοι. Χωρίς καν να προλάβουν να μπουν σε αυτό το νέο στάδιο της κοινής ζωής τους, νέες απειλές έρχονται, για να θέσουν σε κίνδυνο τον γάμο τους.

Black Panther
Ο 'Black Panther' της Marvel Studios ακολουθεί τον T'Challa, που μετά το θάνατο του πατέρα του, βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου, μα απομονωμένου αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του, για να πάρει τη θέση του στον θρόνο. Πρωταγωνιστούν: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan και Lupita Nyong'o.

Μάρτιος

Tomb Raider
Μετά την Angelina Jolie, έρχεται η σειρά της, βραβευμένης με Όσκαρ, Alicia Vikander, να υποδυθεί τον ρόλο της Lara Croft στο reboot του 'Tomb Raider'. Πρόκειται για μια νεότερη εκδοχή της ατίθασης αρχαιολόγου, η οποία θα αφήσει πίσω τις σπουδές της στο Λονδίνο, για να αναζητήσει έναν θρυλικό τάφο στις ακτές της Ιαπωνίας.

Red Sparrow
Η Jennifer Lawrence ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τον σκηνοθέτη Francis Lawrence ('The Hunger Games') και υποδύεται την Dominika Egorova, μια Ρωσίδα πρίμα μπαλαρίνα, που μετά από ένα ατύχημα θα γίνει μέλος ενός σχολείου κατασκόπων, που διδάσκει σε νεαρές γυναίκες την τέχνη της αποπλάνησης και τρόπους να σκοτώνουν με το σώμα τους.

A Wrinkle in Time
Η νέα υπερπαραγωγή της Disney, βασισμένη στο κλασικό έργο της Madeleine L'Engle, σε σκηνοθεσία Ava DuVernay ('Selma'), μεταφέρει το κοινό σε διαστάσεις του χωροχρόνου εξερευνώντας τη φύση του σκότους απέναντι στο φως και τελικά τον θρίαμβο της αγάπης. Πρωταγωνιστούν: Reese Witherspoon, Oprah Winfrey και Chris Pine.

Απρίλιος

X-Men: The New Mutants
Ο σκηνοθέτης του 'The Fault in Our Stars', Josh Boone, υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας 'X-Men'. Tο spinoff θα συστήσει στο κοινό μια ολόκληρη νέα γενιά μεταλλαγμένων, με την 'Arya Stark' (Maisie Williams) του 'Game of Thrones' να συμμετέχει στο καστ.

Μάιος

Avengers: Infinity War
Το 'Avengers: Infinity War' της Marvel είναι μια υπερηρωική συνάντηση τεραστίων διαστάσεων σε σκηνοθεσία Anthony και Joe Russo, που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και αναμένεται ότι θα 'σπάσει' ταμεία. Στο φιλμ εκτός από τους Εκδικητές, θα δεις τους Φύλακες του Γαλαξία, τον Spider-Man, τον Doctor Strange, τον Thor, τον Black Panther και πολλούς άλλους υπερήρωες της Marvel!

Solo: A Star Wars Story
Ο κόσμος του 'Star Wars' πέρασε στα χέρια της Disney και μας παρουσιάζει το spin-off 'Solo: A Star Wars Story', σε σκηνοθεσία Ron Howard. H υπόθεση μας πηγαίνει σε μια εποχή, όπου ο Han Solo δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον Luke Skywalker και τους άλλους χαρακτήρες της σειράς. Τον ομότιτλο ρόλο υποδύεται ο Alden Ehrenreich, ενώ συμμετέχει και η Emilia Clarke του 'Game of Thrones'.

Ιούνιος

Jurassic World: Fallen Kingdom
'H ζωή βρίσκει τον τρόπο' (όπως μας πρωτοείπε ο Ian Malcolm το 1993) είναι το μότο της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise 'Jurassic Park' και sequel του 'Jurassic World' (2015). Ο Chris Pratt και η Bryce Dallas Howard επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ ο Jeff Goldblum, θα βρεθεί για άλλη μια φόρα στο πάρκο των δεινοσαύρων.

Ocean's Eight
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Olivia Munn και άλλες διάσημες σταρ, είναι η νέα συμμορία, που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες, σε αυτό το sequel του 'Ocean's Eleven'. Σκοπός τους, είναι να οργανώσουν και να διαπράξουν μια μεγάλη ληστεία στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο ετήσιο Μet Gala!

Ιούλιος
Mamma Mia: Here We Go Again
Στο sequel του δημοφιλούς μιούζικαλ του 2008, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Meryl Streep, Pierce Brosnan και Colin Firth επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ νέες προσθήκες στο καστ αποτελούν οι: Lily James, Andy Garcia και Cher! Ο Benny Andersson και ο Björn Ulvaeus των ABBA υπογράφουν και πάλι τη μουσική και τα τραγούδια της ταινίας, που γυρίστηκε στην Κροατία.

Νοέμβριος

X-Men: Dark Phoenix
Όχι μία, αλλά δύο ταινίες 'X-Men' για το 2018! Ο Simon Kinberg κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, με τους Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Professor X), Nicholas Hoult (Beast) και Sophie Turner (Jean Grey) να επιστρέφουν στους ρόλους τους.

Δεκέμβριος

Mary Poppins Returns
Sequel του κλασικού μιούζικαλ του 1964, το 'Mary Poppins Returns' της Disney, σε σκηνοθεσία του Rob Marshall ('Chicago'), θα προβληθεί τα Χριστούγεννα του 2018. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της διάσημης νταντάς θα δούμε την Emily Blunt, η οποία παίρνει τα σκήπτρα από την Julie Andrews, που αρχικά είχε ενσαρκώσει με τεράστια επιτυχία τον ρόλο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close