Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2018
Η Gucci άνοιξε έναν ξεχωριστό χώρο στη Φλωρεντία. Το Gucci Garden είναι μουσείο, εστιατόριο και boutique.
Ο οίκος είχε εγκαινιάσει το μουσείο του το 2011, όμως τώρα ο χώρος ανανεώθηκε και το αρχικό concept ολοκληρώθηκε, προσφέροντας στους επισκέπτες μια συνολική και ξεχωριστή εμπειρία. Το μουσείο φιλοξενεί σχέδια του οίκου από το 1921 μέχρι σήμερα. Η έκθεση είναι κάθε άλλο παρά συμβατική, καθώς όλα τα εκθέματα πλαισιώνονται από video installations, films, αρχειακά έγγραφα και έργα τέχνης και βρίσκονται τοποθετημένα σε συσχετισμούς θεμάτων στα δυο επίπεδα του κτιρίου.
Το μενού του ιταλικού εστιατορίου, που λειτουργεί στον πρώτο όροφο, επιμελείται ο σεφ Massimo Botura, που έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin για το Osteria Francescana στη Τοσκάνη.
Τέλος, στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί η conceptual boutique. Εκεί θα μπορέσετε να βρείτε κομμάτια από τις ready-to-wear συλλογές του οίκου, αξεσουάρ και μικρό – αντικείμενα. Πολλοί μάλιστα λένε πως το εν λόγω μαγαζί είναι το πιο budget – friendly κατάστημα της Gucci, ανά τον κόσμο.
Φυσικά, η Gucci δεν είναι το πρώτο luxury brand που αποφασίζει να προσθέσει ένα lifestyle project στον κύκλο των εργασιών του. Θυμηθείτε το πρόσφατο λανσάρισμα της Burberry που προσέλκυσε 20.000 επισκέπτες με το άνοιγμα του τον προηγούμενο Φεβρουάριο.
Σχετικά

Αλλαγή σκηνικού με δροσερότερες μέρες και αποχώρηση του καύσωνα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ο Στρόβολος ανοίγει το Δημοτικό Μέγαρο για το κοινό (λόγω ζέστης)
Ανοικτός για χρήση από το κοινό, κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου κατά την καλοκαιρινή περίοδο

Το νέο, ειδυλλιακό resort της Αγίας Νάπας είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του
Ένα premium adults-only καταφύγιο, όπου η μυκονιάτικη αρχιτεκτονική συναντά τη φυσική ομορφιά της Αγίας Νάπας.

Ανακαλύψαμε το νέο glamping spot, ένα κρυμμένο μέρος, για ήρεμη διαμονή μέσα στη φύση, με φόντο τη θάλασσα
Το απόλυτο hideaway στην Κύπρο

Αν είσαι κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου, αυτό σε αφορά!
Κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Αγίας Νάπας

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση υποτροφιών από το ENAVSMA Foundation
Νέα ημερομηνία η 1η Αυγούστου

Travel + Leisure: Tο No 1 νησί στον κόσμο και στην Ευρώπη είναι ελληνικό
Με λευκά χωριά και απέραντες αμμουδιές


Η Wizz Air επιστρέφει Ισραήλ – Οι πτήσεις για Τελ Αβίβ ξεκινούν από 8 Αυγούστου και τιμές από €39.99
Η νούμερο ένα αερογραμμή χαμηλού κόστους του Ισραήλ, επιστρέφει ένα μήνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο

Έρχεται η 1η διεθνής Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ελλάδα
Μία μοναδική εμπειρία που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Η μεγαλύτερη Legoland του κόσμου μόλις άνοιξε σε μια ασιατική χώρα
Σήμερα υπάρχουν 12 πάρκα σε όλο τον πλανήτη

H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 υπέροχους προορισμούς, με τιμές από €16.99 (μόνο για 2 μέρες)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο