Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο, ρετρό καφενεδάκι άνοιξε σε ένα πεζόδρομο της Λευκωσίας

Το παραδοσιακό καφενείο συναντά το σήμερα σε ένα ιδιαίτερο cozy χώρο που άνοιξε αρχές της χρονιάς στην Παλιά Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2018

'Ενα κουκλίστικο καφενείο, που θυμίζει άλλες εποχές, άνοιξε αρχές της χρονιάς στην Περικλέους στην Παλιά Λευκωσία σε ένα πεζόδρομο. Η νέα άφιξη της πρωτεύουσας λέγεται Ίσον καφενείο έχει ρετρό χαρακτήρα και σίγουρα θα σου θυμίζει ανάλογα μαγαζιά που συναντάς κυρίως σε μικρές ή και μεγάλες κωμοπόλεις της Ελλάδας.

Το γαλάζιο χρώμα και η πουρόπετρα κυριαρχούν στο χώρο με πολλά παραδοσιακά στοιχεία ενώ μία εντυπωσιακή αναδιπλούμενη ξύλινη πόρτα σε βάζει στον περιποιημένο χώρο του καφενείου. Ένα όμορφο μαγαζί που άνετα μπορεί να γίνει το στέκι σου για απογευματινό καφέ και μπίρα με την παρέα σου. Αυτοσχέδιοι, γουστόζικοι καναπέδες με μαξιλάρια, ξύλινες καρέκλες και μικρά τραπεζάκια βρίσκονται στον χώρο, τόσο εσωτερικά όσο και στην εξωτερική πλευρά του πεζόδρομου.

Εδώ θα βρεθείς καθημερινά από τις 16.00 που ανοίγει το μαγαζί για καφέ, ένα ποτό μετά τη δουλειά και τα σαββατοκύριακα από το μεσημέρι για χαλαρή κουβέντα, τάβλι, μπίρες και κάποιο από τα σνακ του μενού. Το Ίσον Καφενείο είναι ένας χαριτωμένος χώρος, που προεφέρεται για χαλάρωση και μάλλον σύντομα θα γίνει για πολλούς το νέο τους στέκι.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close