Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Τσικνοπέμπτη: 4 πάρτι με δωρεάν ζιβανία

Την ΤσικνοπέμπτηΚαρναβαλοζιβανιζόμαστε!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2018

Αποκριάτικο ξεφάντωμα χωρίς καλή παρέα, δεν γίνεται! Ούτε όμως και χωρίς καλό, παρεΐστικο ποτό. Και αν είναι και κυπριακό, ακόμα καλύτερα! Ποιο ποτό, λοιπόν, θα ταίριαζε καλύτερα από αυτό που είναι συνυφασμένο με την κυπριακή παράδοση και την κυπριακή κουλτούρα, με την παρέα και τη διασκέδαση;

Φυσικά η ζιβανία!

Γι' αυτό και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η Zivana LOEL, το απόλυτο ποτό της παρέας, με το απόλυτα κυπριακό όνομα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη διασκέδαση της Τσικνοπέμπτης και του καρναβαλιού.

Συγκεκριμένα την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, 8 Φεβρουαρίου, η Zivana LOEL ετοιμάζει ζιβανοεκπλήξεις στη Σαριπόλου στη Λεμεσό, όπου στήνεται το καθιερωμένο πλέον 'πανηγύρι' της Τσικνοπέμπτης, στην πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία, στην πλατεία Αγοράς και Ευαγόρα Παλλικαρίδη στην Πάφο και στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.

Σ' αυτές τις τοποθεσίες, λοιπόν, από νωρίς το μεσημέρι θα στηθούν ολοήμερα πάρτι, με ξεφάντωμα, μουσικές και φαγητό, αλλά και κερασμένη Zivana LOEL.

Το μόνο που απομένει είναι να κατευθυνθείς σ' αυτά τα Τσικνοπάρτι να 'τσικνίσεις', να χορέψεις και διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Και μην ξεχνάς: Ένα 'καρτούι' Zivana LOEL θεωρείται απαραίτητο για να μπεις στον χορό και να υποδεχθείς την αποκριά!

Στην υγειά σου, λοιπόν, και Καλό Καρναβάλι!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close