Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Suenso Spa είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και αναζωογόνηση

Ένα χώρος όπου θα απολαύσεις την απόλυτη φροντίδα, χαλάρωση και ευεξία με μοναδικές θεραπείες που απογειώνουν όλες σου τις αισθήσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2018

Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, το Suenso Spa στη Λεμεσό, σε καλεί να ζήσεις μια εμπειρία 5 αστέρων, απολαμβάνοντας το ταξίδι της απόλυτης αρμονίας.

Με την είσοδό σου στο Suenso Spa μια πλούσια αλλά και άψογη γαλήνια ατμόσφαιρα, θα "κλείσει" αμέσως την πόρτα στον εξωτερικό κόσμο και θα σε βυθίσει σε έναν παράδεισο χαλάρωσης και ευεξίας.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, τα γήινα χρώματα και η υψηλή αισθητική του χώρου, συμβάλλουν ώστε το Suenso Spa να ικανοποιεί και να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι θεραπευτές του, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις προσφέροντας σου αποκλειστικές περιποιήσεις, που θα σου χαρίσουν εσωτερική ηρεμία και γαλήνη.

Οι θεραπείες που προσφέρονται είναι ειδικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να τονώσουν το σώμα και το μυαλό παρέχοντας την αίσθηση ευεξίας και τη σιγουριά ότι φεύγοντας, θα νιώθεις ξεκούραστος και αναζωογονημένος.

Επίλεξε από ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται διάφορα είδη μασσαζ, περιποιήσεις προσώπου, σώματος, χεριών και ποδιών, θεραπεία με λάσπη, καθώς και θεραπείες για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και εγκυμονούσες.

Tώρα τo μόνο που απομένει να κάνεις είναι να αφεθείς για να ανακαλύψεις το μονοπάτι προς τον εσωτερικό σου κόσμο απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, την αποτοξίνωση με φύκια περιτυλιγμένα γύρω από το σώμα σου και ένα μεγάλο φάσμα άλλων θεραπειών που θα σου προτείνουν οι θεραπευτές του Suenso Spa.

Και με διακρίσεις...
Το Suenso Spa έχει βραβευτεί το 2017, με το "Πιστοποιητικό Διάκρισης 2017" (TripAdvisor) καθώς και το βραβείο "European Luxury Spa of the Year 2018" από τον πολυτελή ταξιδιωτικό οδηγό Luxury Travel Guide, ο οποίος αποτελεί αποκλειστικό πόρο για τους ταξιδιώτες και έναν από τους σημαντικότερους ταξιδιωτικούς οδηγούς παγκοσμίως, με περισσότερους από 550.000 συνδρομητές.

Απόλαυσε μια αξέχαστη εμπειρία, βρίσκοντας τον δικό σου παράδεισο σε ένα μέρος όπου ο χρόνος μοιάζει να μένει στάσιμος!

(25256560) Πλάτωνος 14Α, Άγιος Νεκτάριος, Λεμεσός. Δευτέρα-Σάββατο10.00-20.00.
info@suensospa.com
www.suensospa.com
https://www.facebook.com/Suensospa/

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close