Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη στο κέντρο της Λευκωσίας είναι γκουρμέ, εξπρές και εντυπωσιακή

Ένας πρωτοποριακός, ευρωπαϊκού τύπου χώρος άνοιξε πρόσφατα στην πρωτεύουσα φέρνοντας μία διαφορετική για την Κύπροεπιλογή

Δημοσιεύτηκε στις 08 Φεβρουαρίου 2018

Στην καρδιά της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη 48, δημιουργήθηκε ένας μοντέρνος και πρωτοποριακός χώρος  εστίασης με την ονομασία: Cito Gourmet Express.

Το όλο concept είναι εμπνευσμένο από το σύγχρονο ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και βασίζεται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για ευκολία, γρηγοράδα, άνεση και κυρίως την ανάγκη του για πραγματικά φρέσκιες, υγιεινές και ποιοτικές επιλογές .

Το Cito Gourmet Express προσφέρει μοναδικές γεύσεις και ατελείωτες επιλογές στα τμήματα, Delicatessen, Kitchen και Coffee. 

Delicatessen
Το τμήμα  Delicatessen του Cito Gourmet Express, προσφέρει μια τεράστια ποικιλία παγκοσμίου φήμης ποιοτικών και πασίγνωστων τυροκομικών και αλλαντικών gourmet προϊόντων, συνοδευόμενα από μια μεγάλη ποικιλία artisan επιλογών. O συνδυασμός γεύσεων, ποιότητας και λεπτομέρειας στην αισθητική και παρουσίαση, ικανοποιούν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών γούστων.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Cito Gourmet Expres,s σε συνδυασμό με τα ανώτερης ποιότητας  και αυστηρώς επιλεγμένα προϊόντα δικής μας εισαγωγής από παγκοσμίου φήμης αντιπροσωπίες στην Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ελλάδα, κλπ, μπορεί να καθοδηγήσει και να διευκολύνει τις επιλογές σας.

Η γκάμα των platters με τυριά, αλλαντικά, σάντουιτς ή ακόμα και φρούτα, ετοιμάζονται σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές, και κερδίζουν πάντοτε τις εντυπώσεις σε στιγμές που θέλετε να εντυπωσιάσετε, καθώς ο συνδυασμός της ποιότητας και της εμφάνισης θα σας καταπλήξει.

Η ποικιλία των προϊόντων και των γεύσεων είναι διαθέσιμα για εκείνους που ξέρουν τι ζητούν από το delicatessen μας και θέλουν να το έχουν πάντοτε στο ψυγείο τους.

Κάβα
Την εμπειρία σας αυτή συμπληρώνει η κάβα του Cito Gourmet Express, η οποία αποτελείται από μια αυστηρά επιλεγμένη γκάμα κρασιών από την τοπική και διεθνή αγορά με βάση την γεύση και τα ιδιαίτερα αρώματα τους, προκειμένου να επιτύχει τον απόλυτο συνδυασμό μιας ολοκληρωμένης gourmet εμπειρίας.

Kitchen
Οι ρυθμοί της ζωής όλων μας είναι έντονοι και πολλές φορές αυτοί οι ρυθμοί μετατρέπουν την ετοιμασία του φαγητού σε πολυτέλεια.

Η κουζίνα του Cito Gourmet Express ετοιμάζει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία δικών της μοναδικών δημιουργιών από σάντουιτς, φρέσκιες σαλάτες, υγιεινά μικρογεύματα, σούπες, φρέσκους χυμούς (cold-pressed), φρουτοσαλάτες, γλυκά και πολλά άλλα εδέσματα τα οποία παρασκευάζονται καθημερινά στις κουζίνες του Cito Gourmet Express με πολλή φροντίδα, αγάπη και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια από τα χέρια έμπειρων chef και αποτελούν μια νέα, φρέσκια και υγιεινή επιλογή στην καθημερινή μας ρουτίνα.

Τα προϊόντα αυτά έχουν το δικό τους σλόγκαν: «Γίνονται σήμερα, φεύγουν σήμερα» («made today – gone today») και αυτή είναι και η βασική μας φιλοσοφία μας στο  Cito Gourmet Express, αφού όλα τα ψυγεία μας αδειάζουν μετά το κλείσιμο της ημέρας και γεμίζουν κάθε πρωί και επανατροφοδοτούνται συνεχώς με φρέσκα προϊόντα τα οποία ετοιμάζονται στη κουζίνα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας - έτοιμα να εγγυηθούν την ανώτερη ποιότητα, υγιεινή και ασφάλεια στον καταναλωτή.

Coffee  
Ο καφές αποτελεί πάντοτε μια επιλογή αναζωογονητικού ροφήματος Μυρωδιές και γεύσεις από Βραζιλία, Κόστα Ρίκα και Κολομβία ολοκληρώνουν την εμπειρία της απόλαυσης ανώτερης ποιότητας καφέ, γνωστής ως «specialty» coffee, την οποία μπορείς να γευτείς και να απολαύσεις στο μοντέρνο και χαλαρωτικό περιβάλλον του CITO.

Ο χώρος
Το Cito Gourmet Express διακοσμήθηκε με ένα ιδιαίτερα κομψό, μοντέρνο και minimal ύφος που σε προσκαλεί και ταυτόχρονα σε προκαλεί να καθίσεις αναπαυτικά και να απολαύσεις το γεύμα, το ρόφημα, ή τον καφέ σου τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς του χώρους.

Για τους πιο απαιτητικούς, μια μοντέρνου σχεδιασμού σκάλα τους οδηγεί το πάνω του μέρος του Cito, το οποίο είναι διακοσμημένο στο ίδιο μοντέρνο minimal ύφος και προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή στον χώρο της εστίασης  αλλά και ατελείωτες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Την ολοκλήρωση της εμπειρίας Cito, η οποία έχει λατινογενείς ρίζες και σημαίνει «γρήγορα, εύκολα», ολοκληρώνει η υπηρεσία κατ’ οίκον διανομής (delivery) η οποία θα είναι διαθέσιμη σύντομα.

Πληροφορίες: 22591159.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close