Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Πρώτες εικόνες από το νέο εντυπωσιακό ξενοδοχείο που ανοίγει τον Απρίλιο

Οικογενειακές και όχι μόνο διακοπές, σε ένα σκηνικό άκρως εντυπωσιακό

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2018

Το 4* SunConnect Sofianna Resort ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στην καρδιά της Πάφου, στα τέλη Απριλίου 2018, με σκοπό να προσφέρει στο κοινό του All-Inclusive" εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας σχεδιασμένες για όλη την οικογένεια.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εγκαταστάσεις του πρώην Sofianna Hotel Apartments στην οδό Αγαμέμνωνος 9, οι οποίες ανακαινίστηκαν πλήρως, φιλοξενώντας πλέον ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέρετρο, στην ιδανική τοποθεσία.

Το θέρετρο αποτελείται από 163 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, κομψά σχεδιασμένα για να προσφέρουν στους επισκέπτες τους άνεση και χαλάρωση. Από τα Standard Rooms, μέχρι τα Standard Swim-Up Rooms με πρόσβαση στην πισίνα, τα Family Rooms και τις σουίτες, όλα είναι εντυπωσιακά και με πολλές παροχές.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν παροχές όπως κλιματισμό, τηλέφωνο, τηλεόραση LCD με διεθνή κανάλια, internet υψηλής ταχύτητας, θυρίδες ασφαλείας και όλα όσα αναμένονται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Ακόμα υπάρχουν ειδικά δωμάτια σχεδιασμένα για οικογενειακές διακοπές, ενώ όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι αυστηρά για μη καπνιστές.

Στο ξενοδοχείο θα υπάρχουν ακόμα μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια (Elea Restaurant, για breakfast, lunch και δείπνο, Mesogeios Restaurant για lunch και δείπνο, το Mylos American style Restaurant καθώς και τα 1900 Lounge Bar και Ammos Pool Bar and Thalassa Pool Bar), δύο μεγάλες πισίνες (μόνο για ενήλικες), μια παιδική πισίνα και ένα μικρό θεματικό πάρκο, το Children's Splash Park, ειδικά σχεδιασμένο για ηλικίες 4-12 ετών. Οι μικροί μας φίλοι, θα μπορούν ακόμα να ψυχαγωγηθούν καθόλη τη διάρκεια της μέρας στο The Lollo and Bernie's Kids' Club. Οι δε έφηβοι, θα έχουν κι αυτοί το χώρο τους, το Chill-Out Area for Teens, ένα άνετο καθιστικό με υπολογιστές και παιχνίδια.

Σημείωσε και το Aphrodite Spa, που θα σου χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας!

Αυτό το ξενοδοχείο αναμένεται να δημιουργήσει τις πιο φανταστικές αναμνήσεις των διακοπών σας!

Πληρ. 26949000 & http://sofianna.com/

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close