Θέατρο , News

4 ελληνικές θεατρικές παραγωγές και 1 βρετανική έρχονται στην Κύπρο

Η άνοιξη φέρνει στη χώρα μας 4 εμπορικές ελληνικές θεατρικές παραστάσεις με αγαπημένους ηθοποιούς αλλά και το δημοφιλές "Mamma Mia"

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2018

Από τις αρχές Μαρτίου μέχρι και τον Μάιο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην Κύπρο 4 επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές από την Ελλάδα αλλά και μία επανάληψη του θρυλικού μιούζικαλ "Mamma Mia"

Σεξ Λεξικόν
10 Μαρτίου, Κινηματοθέατρο Παλλάς

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πρωταγωνιστούν στην sold out επιτυχία της περσινής θεατρικής σεζόν της Αθήνας 'Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα' η οποία θα έρθει για μία παράσταση στην Κύπρο. Μια κωμική ιστορία με άξονα την πρώτη ερωτική εμπειρία δυο νέων ανθρώπων και με έναν ήπιο πολιτικό σχολιασμό στις άκαμπτες ερωτικές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις της παλιάς Ελλάδας, του 20ου αιώνα όπου η γυναίκα δεν επιτρέπεται να έχει 'ανεξέλεγκτες σεξ-επαφές' και ο άντρας 'πρέπει να αποφεύγει την αυτοϊκανοποίηση για να μην πάθει νευρώσεις'. Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου.
> Σάββατο 10 Μαρτίου, Κινηματοθέατρο Παλλάς, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894356 / www.ucy.ac.cy/alumnisys.

 

Άντρες έτοιμοι για όλα
Μάρτιο σε Λεμεσό, Λευκωσία, Αμμόχωστο

Με την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που διασκεύασαν το διάσημο έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten 'Ladies Night', η απολαυστική κωμωδία 'Άντρες Έτοιμοι για Όλα', προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα, έρχεται τον Μάρτιο στην Κύπρο, μετά από μία επιτυχημένη πενταετία στην Αθήνα. Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, τη μικρή πόλη όπου ζουν και τις γυναίκες τους. Παίζουν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Χρήστος Γιάνναρης, Χρήστος Ζαχαριάδης και οι γυναίκες: Σοφία Βογιατζάκη, Βάνα Ραμπότα, Γαλήνη Τσεβά, Βίκυ Κάβουρα συμμετέχει και η Δήμητρα Παπαδήμα.
> Παραστάσεις Τρίτη 20 & Τετάρτη 21 Μαρτίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30 / Πέμπτη 22 & Παρασκευή 23 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.30 / Σάββατο 24 Μαρτίου, Xenion High School, Παραλίμνι, 17.00.
Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy
Πληρ. 77777040

Mamma Mia
Απρίλιο

Το θρυλικό και δημοφιλέστερο μιούζικαλ στον κόσμο 'Mamma Mia!', το οποίο ξεκίνησε ως μεγάλη επιτυχία των ABBA, έγινε μιούζικαλ και τώρα αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του στα τέλη Δεκεμβρίου-αρχές Ιανουαρίου στην Κύπρου επιστρέφει στην Κύπρο για νέο κύκλο παραστάσεων. Η αυθεντική, εγκεκριμένη, λονδρέζικη παραγωγή με ερμηνευτές, μουσικούς και δημιουργική ομάδα κατευθείαν από το West End του Λονδίνου θα δώσει λίγες παραστάσεις αποκλειστικά στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού. Το μιούζικαλ, το οποίο αγάπησαν και είδαν πάνω από 60 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, παρουσιάζοντας 30 από τα σπουδαιότερα τραγούδια των ABBA. Με μουσική του Benny Andersson και του Björn Ulvaeus των ABBA, το 'Mamma Mia!' παρουσιάζεται εδώ και 19 χρόνια στο West End του Λονδίνου.
Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι ημερομηνίες

Α-πε-λπι-σί-το
Απρίλιο σε Λευκωσία και Λεμεσό

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στην Ελλάδα, η εκπληκτική κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Λάκη Λαζόπουλο και Σοφία Φιλιππίδου έρχεται σε Λευκωσία και Λεμεσό. Οι δύο σπουδαίοι κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους εννέα ηθοποιούς σε μία μοντέρνα επιθεώρηση. Ένα αόρατο σπίτι, στο οποίο μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο, όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα. Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ, που φτάνει στα άκρα. Τα τραγούδια της παράστασης έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
> Τετάρτη 11 Απριλίου (21.00) & Πέμπτη 12 Απριλίου (21.00), Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία. / Παρασκευή 13 Απριλίου (21.00) & Σάββατο 14 Απριλίου (18.00 & 21.00), Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός.

Δείπνο Ηλιθίων
Μάιο σε Λευκωσία

Η επιτυχημένη κωμωδία «Δείπνο Ηλιθίων», που παίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θέατρο Κάππα στην Αθήνα με sold out παραστάσεις, έρχεται στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα έργο διεθνούς φήμης του Γάλλου συγγραφέα Francis Veber, το οποίο ο αγαπημένος Σπύρος Παπαδόπουλος σκηνοθετεί, αλλά και στο οποίο πρωταγωνιστεί. Μαζί του στη σκηνή βρίσκονται ταλαντούχοι ηθοποιοί που χαρίζουν εκρηκτικές στιγμές γέλιου. Η παράσταση, με τα πολλά κοινωνικά μηνύματα τα οποία μεταφέρει καθώς και μέσα από την αγαθή και καλοπροαίρετη κωμικότητα του πρωταγωνιστή, καταφέρνει να προβάλλει πολλά σύγχρονα φαινόμενα της κοινωνίας κερδίζοντας την συμπάθεια του κοινού. Είναι μια εξαιρετική θεατρική παράσταση, η οποία μέσα από το κωμικό στοιχείο μεταδίδει αρκετές πραγματικότητες. Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Μενενάκου, Χρήστος Σπανός Χρήστος Σπανός, Ξανθή Γεωργίου και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.
> Δευτέρα 21, Τρίτη 22 & Τετάρτη 23 Μαΐου (διπλή παράσταση 18.30 & 21.00), Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου Λευκωσία. Εισιτήρια προπωλούνται στην www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα ACS Courier σε όλη την Κύπρο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close