Eating News , Εστιατόρια

Τις Κυριακές πάμε για lunch σε ένα αγαπημένο στέκι της πρωτεύουσας

Ξεχωριστή γεύση στα μεσημέρια της Κυριακής, με το νέο μενού τουBarrafino

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018

Αν ψάχνεσαι και δεν ξέρεις πού να πας μεσημέρι Κυριακής για φαγητό, σου έχω μία πολύ καλή πρόταση που συνδυάζει το καλό φαγητό με την υψηλή ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση, την ωραία ατμόσφαιρα και τις καλές τιμές. 

Η ιδανική πρόταση λοιπόν, είναι το Barrafino, το πρωτευουσιάνικο μαγαζί της Σπύρου Κυπριανού που είναι κατάλληλο τόσο για οικογενειακές στιγμές όσο και για φαγητό με την παρέα, αλλά και επαγγελματικά ραντεβού και ακόμη prive parties.

Πέρα από το χώρο και την ατμόσφαιρα, το φαγητό στο Barrafino ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα, κάθε στιγμή της ημέρας. Και από την προσεχή Κυριακή ετοιμάζεται να λανσάρει κάτι πολύ ξεχωριστό και διαφορετικό. Ένα καινούργιο a la carte Lunch Menu για τα μεσημέρια της Κυριακής. 

Ξεκινώντας λοιπόν από την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου από τις 12:30 έως τις 17:00, μας προσφέρει μια νέα ποικιλία από δροσιστικές σαλάτες, ορεκτικά και εκλεπτυσμένα κυρίως πιάτα, ειδικά για τα μεσημέρια Κυριακής, που θα δώσουν γεύση και άρωμα!

Το μενού περιλαμβάνει για παράδειγμα πιάτα όπως τορτελίνι σπανάκι με σάλτσα ντομάτας και κρέμας με λιαστές ντομάτες, Μπριζόλα χοιρινή στη σχάρα με πρώιμες πατάτες, Σουβλάκι κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι και ινδικά μπαχαρικά με ρύζι μπασμάτι, Λαβράκι στη σχάρα με λαδολέμονο και πρώιμες πατατες και άλλες πολλές νόστιμες επιλογές. 

Στα συν βάλε και τις μουσικές επιλογές του DJ Ανδρέα Ηλιάδη, που θα βάλουν ρυθμό στο μεσημεριανό σου.

Τα μεσημέρια της Κυριακής έχουν όνομα και περιεχόμενο.

Κάνε κράτηση, στο 22767696.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close