Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτες εικόνες από τη νέα, μοντέρνα άφιξη της πρωτεύουσας

Το μοντέρνο concept ασιατικής γαστρονομικής απόλαυσης που περιμέναμε, βρίσκεται ήδηστην καρδιά της πρωτεύουσας!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2018

Ένα αυθεντικό ιαπωνικό sushi bar προσγειώθηκε στην καρδιά της πρωτεύουσας και έρχεται με αξιώσεις και χαμηλές τιμές να απογειώσει τους γευστικούς μας κάλυκες!

Στο νέο, μοντέρνο μαγαζί θα απολαύσεις sushi σε value for money τιμές, που σίγουρα θα σε βάλουν στον πειρασμό να το επισκεφτείς ξανά και ξανά. Εξάλλου, τι είναι το ζητούμενο στην εποχή που ζούμε; Να ανακαλύπτουμε χώρους εστίασης, που συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα φαγητού σε προσιτές τιμές και με φιλική προσέγγιση.

Και το Koi το πετυχαίνει αυτό!

Ο μοντέρνος, casual χώρος σού δίνει επιλογές sit-in, delivery και take away προσφέροντάς σου τη νέα εποχή στον κόσμο του sushi. Τα Koi style roll, nigiri, sashimi κι άλλα star πιάτα της ασιατικής κουζίνας, τα οποία σε μυούν γευστικά στην αυθεντική ιαπωνική κουλτούρα, θα τα απολαύσεις είτε στην επαγγελματική σου συνάντηση είτε χαλαρά με φίλους στον όμορφό του χώρο, είτε οργανώνοντας στο σπίτι ένα δείπνο για εκλεκτούς παραγγέλλοντας κατ' οίκον.

Ξεχωρίζει το Salmon Rose ή το Koi Rock Shrimp Tempura, αλλά και το Salmon Teriyaki Donburi. Και οπωσδήποτε τα bao bun, που είναι νόστιμες μπουκίτσες με γέμιση-έκπληξη.

Όσο για ποτό, το Koi σερβίρει ξεδιψαστικά ποτά, όπως Sake Colada και Fujiyama.

Πάρε θέση, λοιπόν, κι απόλαυσε υψηλής ποιότητας, αλλά χαμηλής τιμολόγησης sushi, στο πιο όμορφο σημείο της σύγχρονης Λευκωσίας. Γιατί, όπως και να έχει, η εμπειρία στο Koi είναι εκπληκτική!

 

Ενημερώσου για ακόμα περισσότερες αφίξεις, από το ολοκαίνουργιο Check In Μαρτίου που κυκλοφορεί.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close