Θέατρο , News

"Άντρες έτοιμοι για όλα" σε Λεμεσό, Λευκωσία και Παραλίμνι

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Άντρες έτοιμοι για όλα» έρχεται στην Κύπρο για 5 παραστάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2018

Με την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που διασκεύασαν το διάσημο έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten 'Ladies Night', η απολαυστική κωμωδία «Άντρες Έτοιμοι για Όλα» προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα, έρχεται τον Μάρτιο στην Κύπρο για να φέρει γέλιο μέχρι δακρύων.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία με τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων ανεβαίνει στις 20 και 21 Μαρτίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, στις 22 και 23 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και στις 24 Μαρτίου στο Ξένιον Αμφιθέατρο στο Παραλίμνι.

Υπόθεση:
Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή, ένα ταξιτζή, ένα δημοτικό υπάλληλο, ένα φούρναρη και ένα σπουδαστή να γίνουν στρήπερ! Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, τη μικρή πόλη όπου ζουν και τις γυναίκες τους…

Άντρες δηλώνουν έτοιμοι για όλα. Πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες σε μια περίεργη συγκυρία, παίρνουν θέση και ξεπερνούν τον εαυτό τους στην πιο απολαυστική παράσταση των τελευταίων πέντε χρόνων.

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Χρήστος Γιάνναρης, Χρήστος Ζαχαριάδης και οι γυναίκες: Σοφία Βογιατζάκη, Βάνα Ραμπότα, Γαλήνη Τσεβά, Βίκυ Κάβουρα, Δήμητρα Παπαδήμα.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Τηλεόραση SIGMA και Συγκρότημα ΔΙΑΣ
Επίσημος Αερομεταφορέας: Cobalt Aero

 

Για πληροφορίες και εισιτήρια:
Λεμεσός:
Τηλ 25377277, Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com.
Λευκωσία & Παραλίμνι: Τηλ 77777040, www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα ACS Courier σε όλη την Κύπρο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close