Cine News , Κινηματογράφος

Oscars 2018: Η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ έχασε το Οσκαρ της!

Η νικήτρια Α' Γυναικείου ρόλου έχασε το Οσκαρ της μέσα στην καθιερωμένη δεξίωση του Governor's Ball που ακολούθησε της απονομής.

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2018

Η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, όχι μόνο γιατί απέσπασε το Οσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου (για το «Οι Τρεις ΠΙνακίδες Εξω αόπό το Εμπινγκ, στο Μιζούρι), αλλά γιατί έδωσε τον μοναδικό έξυπνο, σημαντικό και πραγματικό πολιτικό ευχαριστήριο λόγο σε μία βαρετή, προβλέψιμη τελετή.

Φαίνεται όμως ότι η ταραχή και η αδρεναλίνη μετά από μία τέτοια στιγμή είναι κακοί σύμμαχοι: έχασε το χρυσό της αγαλματάκι κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής δεξίωσης που ακολουθεί τις τελετές οσκαρικών απονομών στο Governors Ball.

Μάρτυρες την είδαν να κλαίει με λυγμούς έξω από το κτίριο και να αποχωρεί από το οσκαρικό με τον σύζυγό της Τζόελ Κοέν, απελπισμένη ότι το είχε χάσει για πάντα.

Ευτυχώς, το γεγονός ότι η ΜακΝτόρμαντ είχε ήδη χαράξει ήδη το όνομά της στο αγαλματάκι της, οδήγησε στο να ξαναβρεθεί μετά από εξονυχιστικό έλεγχο από τα σεκιούριτι της αίθουσας.

Ωρες μετά, εκπρόσωποι της Ακαδημίας έστειλαν το Οσκαρ ξανά στα χέρια της ΜακΝτόρμαντ.

«Η Φραν κι Οσκαρ είναι ξανά ευτυχισμένοι μαζί και αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν ένα μπέργκερ» γράφει σε δήλωση του, ο ατζέντης της ηθοποιού.

Πάντως το ίδιο ακριβώς είχε πάθει με το πρώτο της Οσκαρ η Μέριλ Στριπ (για το «Κράμερ Εναντίον Κράμερ», 1980). Το είχε ξεχάσει στις τουαλέτες του Governor's Ball και όταν έτρεξε πίσω, της το είχε φυλάξει μία καθαρίστρια.

Δείτε εδώ ολόκληρο τον ευχαριστήριο λόγο της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, πραγματικά το (σχεδόν) μοναδικό πράγμα που αξίζει να κρατήσει κανείς από την 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ:

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close