Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Happy Sundays: Λάρνακα μεριά

Μια ευχάριστη απόδραση σε περιμένει...

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2013

 

Camel Park Mazotos

Πάρκο Ζώων

 

Το Camel Park αγκαλιάζει μικρούς και μεγάλους, γιατί έχει δημιουργηθεί με συγκεκριμένα πρότυπα ώστε να το καθιστούν ένα ολοκληρωμένο πάρκο αναψυχής με πολλές και διαφορετικές ασχολίες για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα που απέχει μόλις 15 λεπτά από τη Λάρνακα, 30 από τη Λεμεσό και 40 από τη Λευκωσία καθώς και μία προσιτή απόδραση από την κουραστική καθημερινότητα. Έχει κτιστεί το 1988 από μία οικογένεια που αγαπά τη ζωή στην εξοχή και τα ζώα. Θα συναντήσεις διάφορα είδη, από άλογα, μέχρι pony, γαϊδουράκια, κατσίκες, στρουθοκαμήλους, καγκουρό και πολλά άλλα, τα οποία μπορείς να αγγίξεις, να έρθεις σε άμεση επαφή μαζί τους και να μάθεις περισσότερα πράγματα για το χαρακτήρα τους. Θα τα συναντήσεις σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που ονομάζεται η Κιβωτός τού Νοε και διακοσμείται επίσης με ένα παραστατικό ξύλινο καραβάκι. Μόνο που το πιο σημαντικό και δυνατό στοιχείο από το ζωικό βασίλειο του πάρκου, είναι οι καμήλες, τις οποίες μπορείς να αγγίξεις, να ταΐσεις, αλλά και να ανέβεις πάνω σ’ αυτές. Αυτό το ζώο, που παλαιότερα αποτελούσε μεταφορικό μέσο κυρίως στις ανατολικές χώρες, αποτελεί, σήμερα, πόλο έλξης και εμπειρίας για μικρούς και μεγάλους. Το πάρκο διαθέτει επίσης μεγάλο εστιατόριο με πισίνα και γρασίδι όπου μπορείς να περάσεις τη μέρα σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, απολαμβάνοντας τη δροσιά του νερού και τα εκλεκτά φαγητά του. Εδώ έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις στις αναπαυτικές ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα ή να παραγγείλεις καφέ, πρωινό, κρύα ή ζεστά ροφήματα από ένα μενού που ‘ακροβατεί’ ανάμεσα σε κρύα σνακ, sandwiches και σαλάτες, μέχρι καλαμάρι, τσιπούρα, mix grill, BBQ και επιδόρπια

 

Πάντα την Κυριακή: Μπορείς να περάσεις τη μέρα σου εδώ από το πρωί μέχρι τη δύση ηλίου, να χαλαρώσεις, να παίξεις, να κολυμπήσεις και να κάνεις σαφάρι με καμήλες.

Για τα παιδιά: Τα παιδιά μπορούν να κάνουν μία βόλτα με τις καμήλες για 15 λεπτά, παρακολουθώντας τα αξιοθέατα από ψηλά, να επιδοθούν σε ατελείωτες βουτιές στην πισίνα, να παίξουν με τα παιχνίδια ή να ταΐσουν τα ζώα της Κιβωτού τού Νόε με την ειδική τροφή που μπορούν να προμηθευτούν από το Camel Park.

Και άλλα… Το πάρκο διαθέτει επίσης ολοκληρωμένο εσωτερικό και εξωτερικό παιδότοπο, περίπτερο, souvenir shop, Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, ενώ το μεγάλο εστιατόριο με πισίνα και γρασίδι προσφέρεται για οποιοδήποτε πάρτι και εκδήλωση.   

Nice Price: Μόνο €6 για παιδιά και €9 για μεγάλους, ενώ η χρήση της πισίνας με τις ξαπλώστρες κοστίζουν €3 και €4 αντίστοιχα.

Το ήξερες αυτό; Είναι ανοικτό ολόχρονα, από τις 08.00 το πρωί μέχρι τη δύση ηλίου (ανάλογα με την εποχή).

Μυστικό: Μπορείς να ‘επικοινωνήσεις’ με τις πανύψηλες καμήλες ταΐζοντάς τις χαρούπια.

(24991243, 99416968, 99634525, www.camel-park.com) Δ-Κ 08.00-δύση ηλίου, Μαζωτός, Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close