Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

7 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες

Η γιορτή δίνει αφορμή...

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2018

Για τις 8 Μαρτίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τα παρακάτω cafe, bar κι εστιατόρια έχουν ιδέες τόσο για τους άνδρες που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμησή τους στις γυναίκες όσο και τις γυναίκες να χαρούν μεταξύ τους μια όμορφη βραδιά.

Η γιορτή δίνει αφορμή...

για καφέ...

Τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας θα γιορτάσει η Coffee Island στις 8 Μαρτίου, Διεθνή Ημέρα αφιερωμένη σ' αυτήν! Γι' αυτό τον λόγο ετοιμάζει και αφιερώνει μία έκπληξη στις γυναίκες που καθημερινά επιλέγουν να απολαμβάνουν τον καφέ τους από τα 40 καφεκοπτεία της αλυσίδας στην Κύπρο.

Την Πέμπτη πέρνα απ' τα Coffee Island και απόλαυσε τη μέρα σου με 1 δωρεάν ρόφημα! Η προσφορά ισχύει στις 8/3 για παραγγελίες στο κατάστημα ή take away μέχρι τις 15:00.

 

για γλυκό...

Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τιμούμε την ξεχωριστή και μοναδική γυναίκα και επιδιώκουμε να βρούμε κάτι διαφορετικό, εντυπωσιακό και πρωτότυπο για να κάνουμε τη διαφορά και να την καταπλήξουμε.

Φέτος, λοιπόν, νομίζω ότι βρήκαμε αυτό το κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. Η αλυσίδα φούρνων Galette Artisan Bakery στη Λεμεσό, που ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα και τη φαντασία της, φρόντισε να μας εντυπωσιάσει και πάλι φτιάχνοντας αυτή τη φορά εντυπωσιακά cake και μοναδικές σοκολατένιες δημιουργίες, αποκλειστικά και μόνο για γυναικείους παραλήπτες!

Δες τις πιο κάτω φωτογραφίες και φρόντισες να κάνεις έγκαιρα την παραγγελία σου!

Πληροφορίες: 25100715.

 

για donuts...

Τα donuts εκείνα τα αφράτα, γλυκά ψωμάκια που τα τελευταία χρόνια μας κέρδισαν ιδιαίτερα τα γνωρίσαμε σε διάφορες εκδοχές. Πασπαλισμένα με ζάχαρη, γεμιστά με σοκολάτα και άλλες διάφορες γεύσεις, με φρούτα, με διάφορα είδης κρέμας που λατρέψαμε. Αυτή τη φορά ένα μαγαζί της λεωφόρου Τσερίου, το Loukou Donuts πήγε το θέμα donut ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας μία νέα, πρωτότυπη και πρωτοποριακή σειρά με donuts με αυθεντικές σοκολάτες. Τι λες για το donut με αυθεντική σοκολάτα TWIX και γλάσο καραμέλας με τριμμένο μπισκότο & εκλέρ MARS με γλάσο καραμέλα και γέμιση πραλίνα. Ακόμη μπορείς να δοκιμάσεις εκλέρ με αυθεντική σοκολάτα KIT KAT και γλάσο σοκολάτας με γέμιση πραλίνα & εκλέρ Twix με γλάσο καραμέλα-σοκολατα και γέμιση πραλίνα.

Δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς σε ένα donut με αυθεντικές σοκολάτες Bueno, σε 2 μοναδικές εκδοχές με γλάσο λευκό και κομμάτια σοκολάτας και γλάσο σοκολάτας με κομματάκια φουντουκιού!

Όλα αυτά και άλλα πολλά θεσπέσια donut στο Loukou Donuts στη Τσερίου. Πληρ. 22260233.

 

για live μουσική...

Δημήτρης Ζερβουδάκης, Μελίνα Κανά
Μαζί στη σκηνή, απλώνουν την πολύτιμη 'πραμάτεια' τους, τους στίχους και τις μουσικές και εναλλάσσουν τον ρεαλισμό με την φαντασία, την ψυχαγωγία με τη διασκέδαση. Δύο καλλιτέχνες με συγγενικές μουσικές καταβολές και με το ίδιο πάθος για τη μουσική, ενώνονται φέτος σε έναν κοινό στόχο: τα τραγούδια να γίνουν σημείο συνάντησης τόσο για τους ίδιους όσο και για τον κόσμο, που ταξιδεύει με τον ίδιο τρόπο... αντλώντας δύναμη και αισιοδοξία μέσα από τη μουσική.
> Πέμπτη 8 Μαρτίου, Downtown Live, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 99810011.


για χαλάρωση...

Aelia Wellness Retreat
Στο σπα του Aelia, ο χρόνος χάνει πραγματικά την υπόσταση του….Eδώ λοιπόν θα απολαύσεις θεραπείες Spa με πολυβραβευμένα προϊόντα για εξιδεικευμένες θεραπείες στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης. Οι θεραπείες ενισχύουν την ευεξία σε σωματικό, ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο μια και δρουν σε βαθύτερο επίπεδο από μέσα προς τα έξω.. Η φιλοσοφία του σπα βασίζεται στο πώς νιώθει κανείς τώρα και πώς θα ευχόταν να νιώσει; Οι επαγγελματίες θεραπευτές σε συνδυασμό με τις ειδικές τεχνικές μασάζ εξασφαλίζουν αύξηση της διάθεσης, απόλυτη χαλάρωση και μείωση του άγχους, βελτίωση του ύπνου, αποτοξίνωση μυαλού και σώματος. Έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένα προγράμματα προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη όπως επανάκτηση ενέργειας, αντιγήρανση, αντι-στρες, ενδυνάμωσης απόδοσης, αποκατάσταση δυσκολιών ύπνου και πολλές άλλες πρωτοποριακές θεραπείες.
Για τη Μέρα της Γυναίκας έχει φτιάξει ένα ειδικό πακέτο με €84, που περιλαμβάνει ρεφλεξολογία, μια ωραία χαλαρωτική περιποίηση προσώπου και ένα δωρεάν μασάζ!
Πληρ. 22 015590.

 

για ποτό και ξενύχτι...

Bordello Bar
Στο δημοφιλές και πολύ κομψό νέο στέκι του ομίλου Breeze, το Bordello Bar, στις 8 Μαρτίου γιορτάζει η κομψότητα της γυναικείας ζωής με ένα Ladies Night, με δωρεάν ποτά, προσφορές και πολλές εκπλήξεις ... γιατί η ζωή είναι Bordello!
Ντύσου κομψά και με στυλ και πάμε Λεμεσό.
> Πληροφορίες και κρατήσεις: 25341341 & 99341341.

 

για φαγητό...

Στη Λευκωσία έχεις πολλές επιλογές για έξοδο. Τι θα έλεγες για Μενάνδρου και Θεμιστοκλή Δέρβη, που ζουν εδώ και μερικούς μήνες μία νέα εποχή. Μήπως να πας προς τα εκεί; Γαλλική φινέτσα και καλό κρασί, ατμοσφαιρικά εστιατόρια, ψάρια, θαλασσινά και σούσι, ποιοτικό ελληνικό σουβλάκι, γκουρμέ σάντουιτς και μυρωδάτος καφές στην πιο ζωντανή λεωφόρο της πόλης.
Δες ΕΔΩ όλα τα στέκια.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close