Cine News , Κινηματογράφος

5 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε τους ερχόμενους μήνες!

Ανάμεσά τους και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bradley Cooper με την Lady Gaga

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2018

X-Men: The New Mutants

Ο δημιουργός σκηνοθέτηςault in Our Stars', Josh Boone, υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise της Marvel, 'X-Men'. Tο spinoff θα συστήσει στο κοινό μια ολόκληρη νέα γενιά μεταλλαγμένων οι οποίοι φοιτούν στη σχολή του Charles Xavier, αλλά είναι έφηβοι, επομένως τεχνικά δεν είναι ακόμα υπέρ-ήρωες όπως τα ενήλικα μέλη της ομάδας του Professor X. Στην ταινία φαντασίας, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2018, συμμετέχει και η αγαπημένη 'Arya Stark' του 'Game of Thrones', η Βρετανίδα ηθοποιός Maisie Williams. 

 

A Star is Born

Στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ο Bradley Cooper παρουσιάζει το remake της ταινίας του 1954 (με την Judy Garland) και του 1976 (με την Barbra Streisand) 'A Star is Born', με την Lady Gaga να αναλαμβάνει τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία μεγάλου μήκους.  Ο Cooper υποδύεται έναν διάσημο σταρ του Χόλιγουντ που ανακαλύπτει μια επίδοξη τραγουδίστρια και τη βάζει στη βιομηχανία θεάματος. Στη συνέχεια, ξεκινά ένα love story μεταξύ τους που καταλήγει σε γάμο, αυτή γίνεται πρώτο όνομα, ενώ εκείνος ξεκινά τις καταχρήσεις και η καριέρα του φτάνει σε τέλμα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάιο.

 

Mamma Mia! Here We Go Again

Τα γυρίσματα του 'Mamma Mia! Here We Go Again' ολοκληρώθηκαν, αυτή τη φορά στην Κροατία και όχι στην Ελλάδα, με το sequel του δημοφιλούς μιούζικαλ του 2008 να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη τον Ιούλιο του 2018. Την σκηνοθεσία αυτή τη φορά έχει αναλάβει ο Ol Parker (γνωστός κυρίως για την ιδιότητά του ως σεναριογράφος) με τους αρχικούς πρωταγωνιστές του φιλμ, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Meryl Streep, Pierce Brosnan και Colin Firth να επιστρέφουν στους ρόλους τους, αλλά και νέες προσθήκες, όπως αυτές των: Lily James, Andy Garcia και της μοναδικής Cher! Ο Benny Andersson και ο Bjorn Ulvaeus των ABBA υπογράφουν και πάλι τη μουσική και τα τραγούδια της ταινίας.

 

First Man

Μετά το οσκαρικό  μιούζικαλ 'La La Land', ο Damien Chazelle ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Ryan Gosling, ο οποίος υποδύεται αυτή τη φορά τον Neil Armstrong, τον πρώτο άνθρωπο που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη στις 20 Ιουλίου του '69. Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο του James R. Hansen, ενώ η ταινία θα διερευνήσει τις θυσίες και το κόστος που πλήρωσε ο Αμερικανός αστροναύτης και το έθνος για να πετύχει μία από τις πιο επικίνδυνες αποστολές στην ανθρώπινη ιστορία. Τη σύζυγό του, Janet Armstrong, υποδύεται η Βρετανίδα ηθοποιός Claire Foy, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά 'The Crown'. Η ταινία 'First Man' θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

Widows

Ο σκηνοθέτης του οσκαρικού '12 Years a Slave', Steve McQueen, ενώνει τις δυνάμεις του με τη συγγραφέα του best seller 'Gone Girl', Gillian Flynn, για τη διασκευή της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς 'Widows'. Πρόκειται για την ιστορία τεσσάρων γυναικών που συνεργάζονται προκειμένου να οργανώσουν μια ληστεία, η οποία ήταν μια αποστολή των συζύγων τους που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν πριν πεθάνουν. Στο φιλμ, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο, πρωταγωνιστεί η Viola Davis, ενώ συμμετέχουν οι: Michelle Rodriguez, Colin Farrell, Daniel Kaluuya, Liam Neeson και Robert Duvall.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close