Bars & Clubs , News & Events

Ένας από τους παλαιότερους και πιο γνωστούς διαγωνισμούς bartending στον κόσμο επιστρέφει

Tο φετινό Havana Club Cocktail Grand Prix καλεί τους bartenders να εμπνευστούν

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2018

Δημιούργησε την εικόνα: Κούβα, κοκτέιλ, ρούμι, αρώματα, μουσικές λάτιν, θάλασσα και εσύ να γίνεσαι πρωταγωνιστής σε ένα κουβανέζικο μπαρ φτιάχνοντας το δικό σου μοναδικό εξωτικό κοκτέιλ.

Αυτό το ονειρεμένο σκηνικό μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό Havana Club Cocktail Grand Prix πάρεις το εισιτήριο για Κούβα κερδίζοντας με τις ικανότητες και τη φαντασία σου αυτό τον διαγωνισμό bartending!

Για άλλη μία χρονιά θα ζήσουμε την αξέχαστη εμπειρία του πρωτοποριακού διαγωνισμού Havana Club Cocktail Grand Prix που αυτή τη φορά προκαλεί τους bartenders της Κύπρου να εμπνευστούν από την κουλτούρα της μοντέρνας Κούβας και να δημιουργήσουν το δικό τους signature cocktail.

Με αέρα κουβανέζικης κουλτούρας, αρώματα και γεύσεις εξωτικές ο φετινός διαγωνισμός θα μας… μεθύσει με πρωτότυπες συνταγές κοκτέιλ από ταλαντούχους bartenders του νησιού.

Ο συγκεκριμένος, δημοφιλής διαγωνισμός προσφέρει την ευκαιρία σε ανερχόμενους και επαγγελματίες bartenders να αναδείξουν τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους, διεκδικώντας έτσι μία θέση στον παγκόσμιο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στη μακρινή Κούβα!

Αν επιθυμείς να είσαι το επόμενο μεγάλο αστέρι στον τομέα του bartending στην Κύπρο και να βρεθείς στην εξωτική Κούβα λαμβάνοντας μέρος σε αυτό τον υπέροχο διαγωνισμό που είναι για σένα μία εμπειρία ζωής μάθε πως θα λάβεις μέρος.

Αν ενδιαφέρεσαι να λάβεις μέρος πρέπει να υποβάλεις συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή, 16 Μαρτίου, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου app στη σελίδα του Havana Club στο Facebook ΕΔΩ

Οι 10 συνταγές με τις υψηλότερες βαθμολογίες θα διαγωνιστούν στον τελικό Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close