Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Tα 15 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτήν την εβδομάδα

Φτιάξαμε την ατζέντα της εβδομάδας, με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2018

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης, ο Μάρτιος, είναι ήδη εδώ και εμείς τον υποδεχόμαστε, όπως του αξίζει!

Με καλή διάθεση, θετική ενέργεια και φυσικά με προγραμματισμό. Βάζουμε λοιπόν στο καλεντάρι μας όλα τα υπέροχα που φέρνει μαζί του (φεστιβάλσυναυλίεςθέατρο κ.ά.) και ετοιμαζόμαστε να τα ζήσουμε στο έπακρον!

Όλα όσα ακολουθούν παρακάτω, οι εκδηλώσεις δηλαδή που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, θα μας δώσουν άλλη μία ευκαιρία για να βγούμε εκτός.

Γι' αυτό ακολούθησέ μας:

 

Μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης  
Τελευταία παράσταση σήμερα του έργου «Πνεύμονες» του Βρετανού συγγραφέα Duncan Macmillan. Το θεατρικό της Ομάδας Μαρίας Καρολίδου καταπιάνεται με το χρονικό της σχέσης ενός ζευγαριού καθώς εξελίσσεται από τη στιγμή που αυτό προσπαθεί να πάρει μια απόφαση σχετικά με το αν θα πρέπει ή όχι να φέρει ένα παιδί στον κόσμο. Δυο σύγχρονοι σκεπτόμενοι άνθρωποι, προσπαθούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για τη σχέση, το μέλλον τους, αλλά παράλληλα και για το μέλλον του πλανήτη. Μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης μέσα από την οποία αναδεικνύονται με ακραιφνή ειλικρίνεια οι αβεβαιότητες και οι προβληματισμοί μιας γενιάς, που προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τη θέση της έναντι στα μεγάλα ερωτήματα που αφορούν τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή και το θάνατο. Το έργο είναι κατάλληλο για άτομα άνω των 17 ετών. Η μετάφραση και σκηνοθεσία είναι της Μαρίας Ιόλη Καρολίδου. Παίζουν:  Γιάννης Καραούλης και Παναγιώτα Παπαγεωργίου.
> Δευτέρα 12 Μαρτίου, Space, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 97605749.


 
«Το Αγόρι στη γέφυρα» ταξιδεύει στη Λεμεσό
Την βραβευμένη Κυπριακή ταινία του Πέτρου Χαραλάμπους «Το Αγόρι στη γέφυρα» παρουσιάζει σήμερα η Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού σε συνεργασία με την ΑΛΙΑΝΖ ΦΡΑΝΣΑΙΖ Λεμεσού. Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «The Land of the Golden Apple» της Eve Makis και η πλοκή τοποθετείται στο τέλος της δεκαετίας του ’80, σε ένα γραφικό χωριό της Κύπρου. Κεντρικός ήρωας ο Σωκράτης, ένας ατίθασος δωδεκάχρονος ο οποίος μεγαλώνει με την οικογένεια του έχοντας ένα και μοναδικό όνειρο: να γίνει ήρωας πολέμου. Βαθιά επηρεασμένος από το “αριστερό” παρελθόν των συγγενών του, στήνει αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και ταλαιπωρεί κακόμοιρους γέροντες του χωριού. Την μέρα όμως που ορκίζεται αποχή από την ζωή του “τρομοκράτη” που τόσο αγαπούσε, όλα αλλάζουν. Διάφορα ενδοοικογενειακά προβλήματα, γεννήματα βίας, κακοποίησης κι αλητείας, τον καλούν σε δράση. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε κι ένα μεγάλο μυστικό, καλά κρυμμένο στο πέρασμα των χρόνων, που αφορά όλο το οικογενειακό κάδρο. Έγκλημα και τιμωρία προβλέπουν οι περιπέτειες του μικρού πρωταγωνιστή που αρνείται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια… Παίζουν: Κωνσταντίνος Φαρμακάς, Γιώργος Δημητρίου, Κίκα Γεωργίου, Μαρία Μιχαήλ, Τόνι Δημητρίου, Κώστας Δημητρίου, Σπύρος Σταυρινίδης  κ.ά.
> Δευτέρα 12 Μαρτίου, Ρίο, Λεμεσός, 20.15. Πληρ. 25871410.
 


Solitaire στο Cine Studio
Η Therese, η σύζυγος του δημάρχου σε ένα λιβανέζικο χωριό, προετοιμάζεται με χαρά για την επίσκεψη του μνηστήρα της κόρης της και των γονιών του. Συμμερίζεται με ενθουσιασμό την ευτυχισμένη είδηση με τις φωτογραφίες του αγαπημένου αδελφού της, που σκοτώθηκε πριν από 20 χρόνια από μια συριακή βόμβα . Μόνο όταν οι πολυαναμενόμενοι επισκέπτες βρίσκονται στο κατώφλι της, ανακαλύπτει ότι είναι Σύριοι. Αυτός ο αρραβώνας θα γίνει μόνο πάνω από το πτώμα της….
> Δευτέρα 12 Μαρτίου, Cine Studio, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 96420491.
 


«Μετά το τέλος» του Βρετανού Dennis Kelly
Το ψυχολογικό θρίλερ  «Μετά Το Τέλος» του βραβευμένου Βρετανού συγγραφέα Dennis Kelly, ανεβάζει η νεοσύστατη ομάδα “Still Theatre Group” για πρώτη φορά στην Κύπρο. Το έργο που έχει ανέβει στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από την “New York Times” και την “The Guardian” έρχεται στο Ίδρυμα Άρτος, για έξι μόνο παραστάσεις. Η Λουίζ ξυπνάει στο πυρηνικό καταφύγιο του Μάρκ, ο οποίος την έχει σώσει απο την τρομοκρατική επίθεση που έγινε το προηγούμενο βράδυ. Για μία εβδομάδα βρίσκονται αποκλεισμένοι στο καταφύγιο, μόνο οι δυό τους προσπαθώντας να επιβιώσουν από την επίθεση αλλά κυρίως ο ένας απο τον άλλο.  Η παράσταση, με μια τολμηρή ματιά, αναδεικνύει με πιστότητα τα νοήματα του έργου αξιοποιώντας τη σκληρή ειλικρίνεια και διεισδυτικότητα της γραφής του. Με το αριστουργηματικό αυτό έργο του, ο Dennis Kelly, θα φέρει τον θεατή, αντιμέτωπο με ένα σκοτάδι που θυμίζει την Κόλαση του Δάντη και με υπαρξιακά ερωτήματα ανάλογα του μεγαλείου του μοναδικού Άμλετ, του Σαίξπηρ. Παίζουν Άντρη Χατζηχριστοδούλου, Γιάννης Μίνως.
> Δευτέρα 12 Μαρτίου, Ίδρυμα ARΤos, Λευκωσία, 20.30. Παραστάσεις στις 20:30, 12, 13 , 19, 20/3, εισιτήρια www.tickethour.com.cy & τηλ. 77777040 και σε όλα τα καταστήματα ACS Couriers.

 

Ιαπωνικές Βραδιές στο Hilton
Itadakimasu! Aν αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτή η λέξη δεν είναι τίποτα άλλο από "καλή όρεξη" στα ιαπωνικά! Και σίγουρα μόνο καλή θα είναι η όρεξή σας, ειδικά για τους λάτρεις των σούσι, αν επισκεφθείτε το εστιατόριο Φοντάνα από τις 12 μέχρι και τις 18 Μαρτίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διεύθυνση του ξενοδοχείου Χίλτον Κύπρου σκοπεύει να μας καταπλήξει και να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές γευσιγνωσίας διαφόρων χωρών, κάνοντας αρχή με τις ιαπωνικές. Μέσα στο πλαίσιο των ιαπωνικών βραδιών, θα φιλοξενούνται Σεφ απο το Koi Sushi Bar όπου μαζί με τη γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου θα ετοιμάσουν στην παρουσία σας ένα εντυπωσιακό και δελεαστικό μπουφέ.
Το Koi Sushi Bar, η πασίγνωστή αλυσίδα ιαπωνικής κουζίνας από την Ελλάδα η οποία διαθέτει 12 εστιατόρια, πλέον βρίσκεται και στην Κύπρο στην καρδιά της πρωτεύουσας! Φρεσκότατα θαλασσινά και ψάρια αποτελούν τη βάση για τα ευφάνταστα σούσι που θα απολαύσετε. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε μια ευρεία γκάμα αυθεντικών ιαπωνικών φαγητών όπως Yakisoba noodles με λαχανικά, σολομό Τeriyaki, Gyoza με κοτόπουλο, εξωτικές σαλάτες και πολλά άλλα.
> Δευτέρα 12-Κυριακή 18 Μαρτίου, Φοντάνα, Hilton Cyprus, Λευκωσία, 20.00-23.000 (τιμή €23 ανά άτομο). Για πληροφορίες και κρατήσεις ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου τηλ.22377777 / 22653432.

 

The Space Art For Charity
Η διεθνής ομαδική έκθεση έργων τέχνης της πρωτοβουλίας ‘The Space Art For Charity’ επανέρχεται φέτος με θέμα τη "ζωή" για να ενισχύσει τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ που στόχο έχουν τη διατήρηση της ποιότητας στη ζωή με πρόληψη της ασθένειας και στήριξη των ασθενών με καρκίνο. 
Η έκθεση που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αξιόλογων καλλιτεχνών από την Κύπρο και την Ευρώπη όπως του Φίλιππου Γιαπάνη, Άντρου Ευσταθίου, Ανδρέα Μακρίου, Κυριάκου Λύρα, Λούη Σταύρου Γιανναπή, Artiste Andre, Πηνελόπης Κωνσταντίνου, Michael Gorman, Γιώργου Κωτσόνη, Katja Tonja, Julie Hart, Anna Privaloff, Anna Roman, Μαρία Ιγνατίου, Sharen Taylor, Δέσποινας Χρίστου, Alexander Marescu και Keith Walker, θα χαρίσει πινελιές αγάπης με χρώματα ελπίδας στην Πάφο, στην Λεμεσό και στη Λευκωσία με περισσότερα από 85 αυθεντικά έργα τέχνης που έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες.
> Μέχρι Σάββατο 17 Μαρτίου, 1010 Hall, Λευκωσία. Μάθε περισσότερα, εδώ

 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για δύο μοναδικές εμφανίσεις στην μουσική σκηνή του DownTown Live στις 13 και 14 Μαρτίου 2018. Και για ακόμη μια μοναδική εμφάνιση στις 21 Μαρτίου 2018. Στην Ελλάδα της κρίσης, των επανειλημμένων και ασταμάτητων μνημονίων, της κατάρρευσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της μερικής και ανασφάλιστης απασχόλησης, των "υποκατώτατων" μισθών, των ανύπαρκτων συντάξεων, της προσφυγιάς εκείνων που φεύγουν για μια καλύτερη τύχη και εκείνων που έρχονται και εγκλωβίζονται, της πολιτικής απάτης, σ' αυτή την Ελλάδα που ο πολιτισμός ως ο μεγαλύτερος εχθρός τους χτυπιέται σκόπιμα και ανελέητα από τους βαρβάρους, παλεύει ακόμα να σταθεί στα πόδια του. Απέναντι στην αριθμοποίηση των Ελλήνων ο Βασίλης αντιπαραθέτει μια μουσική παράσταση-αφιέρωμα στους ποιητές μας και στους συνθέτες μας, επιλέγοντας διαφορετικό ήχο από αυτών που τον έχουμε συνηθίσει, πλαισιώνεται από ένα πιάνο, ένα βιολί και ένα μπάσο, έτσι ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει ανενόχλητος τις «φωνές των ποιητών».
Μαζί του οι: Πιάνο: Ανδρέας Αποστόλου, Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης, Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη.
> Tρίτη 13 & Tετάρτη 14 Μαρτίου, Downtown Live, Λευκωσία, 21.00. Είσοδος: κανονικό €20 - στην είσοδο €25. Πληροφορίες/ Κρατήσεις: 99810011.

 

Δημιουργικός Λαβύρινθος
Ο δημιουργικός λαβύρινθος είναι ένα εργαστήρι που βασίζεται στη συνεργασία σε διάφορα μέσα. Οι σταθμοί του λαβύρινθου θα περιλαμβάνουν τη μουσική, το σχέδιο, την κίνηση και την ταινία. Πάρτε μέρος στο λαβύρινθο και δείτε τι ανακαλύπτετε κατά μήκος του δρόμου! Όλοι οι δημιουργικοί άνθρωποι είναι ευπρόσδεκτοι. Θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να συνεργαστείτε με άγνωστα αντικείμενα με τους πιο χαρούμενους τρόπους. Οι σταθμοί του λαβύρινθου θα συγχωνευθούν και θα εκδηλωθούν σε συλλεκτικά έργα τέχνης. Φέρτε ό, τι γνωρίζετε, ανακαλύψτε περισσότερα! (μουσική / χορός / media / θέατρο / ταινία / εικαστικές τέχνες κλπ.)
Συμμετοχή στο εργαστήρι: δωρεάν
> Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, Στέγη Χορού Λευκωσίας,10:00-13:00. Δωρεάν συμμετοχή. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 96665927 (Αναστασία McCammon).

 

Η Σιδηρά
Το έργο 'Η Σιδηρά' είναι γραμμένο από τον Μιχάλη Παπαδόπουλο και σκηνοθετείται από τον Μαρίνο Ανωγυριάτη για το θέατρο Versus. Eίναι εμπνευσμένο από τη ζωή της Margaret Thatcher, της Βρετανίδας Πρωθυπουργού, που κυβέρνησε στη Μεγάλη Βρετανία την δεκαετία του 1980. Το έργο διαδραματίζεται στη σουίτα της Πρωθυπουργού. Το θεατρικό ολοκληρώνεται σε τρεις πράξεις και προσπαθεί να σκιαγραφήσει την σχέση της γυναίκας με την εξουσία, τον ρόλο των ανδρών και τη σχέση αυτής της γυναικείας δύναμης απέναντι στα πατροπαράδοτα θηλυκά πρότυπα. Το έργο αποκαλύπτει πτυχές των παιγνιδιών των πολιτικών και αποπειράται να μπει στα άδυτα της πολιτικής ίντριγκας. Παίζουν: Βίβιαν Νικολαϊδου, Αντρέας Νικολαϊδης και Ήβη Νικολαΐδου.
> Πρεμιέρα Τετάρτη 14 Μαρτίου, θέατρο Ένα Λευκωσία, 20.30. Παραστάσεις 15, 20, 21, 22, 25, 26, 27 και 28 Μαρτίου. Πληρ. 22348203.

 

Animafest Cyprus - Junior Edition
Για πρώτη φορά φέτος το Animafest Cyprus φέρνει την παιδική του εκδοχή, την Junior Edition, που εστιάζει στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη της τέχνης του animation στον τόπο μας.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν προβολές παιδικών ταινιών animation, εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, δημιουργικά εργαστήρια για φοιτητές/τριες και επαγγελματίες, σεμινάρια και διαλέξεις. Το Animafest Cyprus - Junior Edition θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάρτιο στη Λευκωσία και απευθύνεται σε παιδιά από την προδημοτική μέχρι και επαγγελματίες, καθώς και σε εκπαιδευτικούς και γονείς που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη του animation.
Δες το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ.
> Τετάρτη 14-Σάββατο 17 Μαρτίου, Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Λευκωσία.

 

Τέχνη και Μόδα με... διαφορά στήθους
Ανιχνεύοντας την τολμηρή ιστορία του ντεκολτέ -αυτής της απόλυτης ‘γραμμής’ της γυναικείας φιγούρας που… ανεβοκατεβαίνει στο πέρασμα του χρόνου μαρτυρώντας κάτι από τα ήθη της κάθε εποχής- μια ξεχωριστή διάλεξη στη Λεβέντειο Πινακοθήκη σε συνεργασία με την Europa Donna Κύπρου μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε για την ιστορία της τέχνης αλλά και της μόδας. Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, θα κουβεντιάσουμε για το στήθος και την πρόληψη αλλά και την κοκεταρία, τη φιλαρέσκεια και το στυλ μέσα από την ζωγραφική και τη φωτογραφία: μέσα από την εικόνα – άλλοτε σεμνή, και άλλοτε προκλητική. Ομιλήτρια: Μυρτώ Χατζάκη, Επιμελήτρια της Συλλογής του Παρισιού της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Η διάλεξη θα δοθεί στην ελληνική.
> Τετάρτη 14 Μαρτίου, Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Λεβέντης», Λευκωσία, 19.30. Π.Α. έως τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018: 22668838 / info@leventisgallery.org. Οι πόρτες θα κλείσουν στις 19:40. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας. Είσοδος: Δωρεάν.

 

Μίμης Πλέσσας - Klaudia Delmer
O Μίμης Πλέσσας ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Ριάλτο και μαζί με την χαρισματική Klaudia Delmer αποδομεί τις καλύτερες στιγμές του, στα “εξ ως συνετέθησαν” και προτάσσει με ένα πιάνο την απλότητα της πρώτης του έμπνευσης. Στη συναυλία με τίτλο "Μία Θάλασσα Τραγούδια" ξαναζωντανεύουν οι στιγμές όπου γεννήθηκαν λατρεμένα τραγούδια όπως “Θα πιω απόψε το φεγγάρι”, “Αμαρτία”, “Ποιος το ξέρει”, “Όλα δικά σου”, “Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες”, “Χίλιες βραδιές”, “Έκλαψα χτες”, “Άναψε καινούριο μου φεγγάρι”, “Τι σου ‘κανα και πίνεις” και πολλά άλλα.
> Τετάρτη 14 Μαρτίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: www.rialto.com.cy / 77777745.

 

Δύο φλάουτα και ένα πιάνο
Η Virginie Bove (φλάουτο), ο Σάββας Χριστοδούλου (φλάουτο) και η Gergana Georgieva (πιάνο) θα παρουσιάσουν την Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 8μμ στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο, ένα μοναδικό ρεσιτάλ για δύο φλάουτα και πιάνο. Θα ακουστούν έργα των W.F. Bach, C. Debussy, Ph. Gaubert, F. Borne and F.Doppler.
Το ρεσιτάλ θα αρχίσει με ένα ντουέτο του W.F. Bach για 2 φλάουτα. Το κομμάτι χαρακτηρίζεται από τους όμορφους διαλόγους και την ωραία εναλλαγή χρωμάτων των δύο οργάνων. Στην συνέχεια θα ακουστούν δύο αριστουργήματα των C. Debussy ‘L’apres midi d’une faune’ και ‘Fantasia Brillante’ του F. Borne. Θα ακολουθήσει μια πολύ ωραία σύνθεση για δύο φλάουτο και πιάνο του Γάλλου συνθέτη Ph. Gaubert ‘Divertissement Grec’. Το πρόγραμμα θα κλείσει με το πολύ γνωστό ντουέτο του F. Doppler για δύο φλάουτα και πιάνο.
Η πολύ καλή συνεργασία και η αγάπη για δημιουργία των τριών αυτών μουσικών, μας υπόσχεται ένα πολύ όμορφο βράδυ γεμάτο ωραίες μελωδίες και χρώματα στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο.
> Τετάρτη, 14 Μαρτίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος. Είσοδος: 10 ευρώ/ 8 ευρώ (μαθητές). Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420 (μόνο τηλεφωνικώς).

 

Πρόταση Γάμου
Το Πρόζακ με χαρά φιλοξενεί μια θεατρική παραγωγή της Ομάδας Αστροναύτες, την "Πρόταση Γάμου" του Άντον Τσέχωφ. Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Ιβάν Βασίλιεβιτς, ξεκινάει μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα να πάει να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα της καρδιάς του. Τη συναντά τυχαία στην εξοχή. Προσπαθεί απεγνωσμένα να της διατυπώσει την πρόταση και εκείνη απεγνωσμένα να του δείξει πόσο τον θέλει. Όμως, κάποια παρεξήγηση επιμένει να εμφανίζεται τη στιγμή ακριβώς που δεν πρέπει, πότε για ένα κτήμα και πότε για έναν σκύλο, μέχρι που η ανείπωτη πρόταση γάμου σχεδόν "πεθαίνει" τον υποψήφιο γαμπρό!
Το μονόπρακτο του Άντον Τσέχοφ σε μια απρόβλεπτη σκηνική μεταφορά, τρυφερό και ξεκαρδιστικό μαζί, ερμηνεύουν με δεξιοτεχνία η Φρόσω Ζαγοραίου και ο Ντίνος Ποντικόπουλος. Μέσα σε μπαρ και άλλους απρόβλεπτους χώρους, ξεδιπλώνουν μπροστά στα μάτια μας λιβάδια, λίμνες και "καλλιστεία" σκύλων με την συναρπαστική φόρμα του αυτοσχεδιασμού.
Σκηνοθεσία: Κυριακή Σπανού.
Μουσική σύνθεση & εκτέλεση (tenor viola da gamba): Αντώνης Σκαμνάκης
Κοστούμια: Ελένη Καραμέρου
Επιμέλεια κίνησης: Ιωάννα Βασιλακοπούλου
Παίζουν: Φρόσω Ζαγοραίου, Ντίνος Ποντικόπουλος.
Αφίσα: Ειρήνη Τσιράκη
Φωτογραφίες: Ελένη Σαρλίδου,Περικλής Παπανδρεόπουλος, Δημήτρης Θεοδόσης
> Τετάρτη 14 Μαρτίου, πρόζακ Καφενείο, Λευκωσία, 20:45. Είσοδος: 6 ευρώ. 

 

Αντανακλώντας την ψυχή
Η Elena Gountara στοχεύει να δημιουργήσει φανταστικές εικόνες με την πεταλούδα ως κύριο θέμα, για πολλούς ένα σύμβολο της ψυχής. Διαπραγματεύεται έννοιες όπως η αλλαγή, η δημιουργία, η ελευθερία και η αναγέννηση.
Οι φωτογραφίες δημιουργήθηκαν με αγνές φωτογραφικές τεχνικές. Δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση. Ένας φακός χρησιμοποιήθηκε ως πηγή φωτός.
> Πέμπτη 15 Μαρτίου, Elements Gallery, Λάρνακα, 19:00. Πληρ. 99325303.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close