Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μία ξεχωριστή προσφορά για το Πάσχα, σε 4άστερο ξενοδοχείο

Μίαξεχωριστή προσφορά που έχει σχεδιαστεί για την περίοδο των γιορτών του Πάσχα

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2018

Η Louis Hotels δίνει την ευκαιρία στους Κύπριους να περάσουν μοναδικές πασχαλινές διακοπές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο 4 αστέρων ξενοδοχείο Louis Ledra Beach, στην Πάφο. Η ξεχωριστή προσφορά που έχει σχεδιαστεί για την περίοδο των γιορτών αρχίζει τη Μεγάλη Παρασκευή και ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, κατά το τριήμερο 6-9 Απριλίου, το Louis Ledra Beach στην Πάφο προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση σε All Inclusive όλες τις κρατήσεις που αφορούν ημιδιατροφή! Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς καμία ανησυχία και χωρίς έγνοιες.

Το Louis Ledra Beach βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Γεροσκήπου, σε μικρή απόσταση από το γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Η τοποθεσία του το καθιστά ιδανική βάση για να εξερευνήσετε και να επωφεληθείτε από όλα όσα προσφέρει η γύρω περιοχή, η οποία είναι πλούσια σε αξιοθέατα, εμπορικά καταστήματα και χώρους διασκέδασης και αναψυχής. Το ξενοδοχείο έχει ανακηρυχτεί 4 στην κατηγορία "Travellers Choice - Top 25 hotels for All Inclusive in Europe'' από το Trip Advisor που αποτελεί μια από τις εγκυρότερες σελίδες αξιολόγησης ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων ανά το παγκόσμιο.

Φέτος απολαύστε τη μοναδική εμπειρία διαμονής στα καταλύματα της Louis Hotels και χαρίστε στον εαυτό σας ιδιαίτερες πασχαλινές στιγμές, κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου Louis Ledra Beach ή τηλεφωνικά στο 26964848.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close