Guide , Η Κύπρος σε Εικόνες & Video

Έτσι θα γίνει το κέντρο της Αγίας Νάπας μετά την ανάπλαση

Η Αγία Νάπα θα μετατραπεί σεσύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2018

Μακέτα του νέου αστικού κέντρου της Αγίας Νάπας δημοσίευσε τη Δευτέρα στον λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος.

Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν σχέδια της ανάπλασης του αστικού κέντρου της πόλης, όπως αυτά διαμορφώνονται βάσει των σχεδιασμών του Αρχιτεκτονικού Γραφείου «Polytia Armos», το οποίο ιδρύθηκε από τον γνωστό αρχιτέκτονα Νίκο Μεσαρίτη.

Οι μακέτες περιλαμβάνουν πλακόστρωτους δρόμους με πλατείες που θυμίζουν σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Περιλαμβάνονται, επίσης, όπως φαίνεται και στις εικόνες, καταστήματα με ομοιόμορφη αρχιτεκτονική όψη που συνάδουν με τη φιλοσοφία του σχεδιασμού.

Aξίζει να σημειωθεί ότι το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Polytia armos Architects έχει ήδη αναλάβει την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Πάφου, την ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, συμμετείχε σε μελέτη για το Γενικό Χωροταξικό Σχέδιο Περιοχής Μεταξύ Παλιού και Νέου Λιμανιού στην Λεμεσό, ενώ το 1991 ανέλαβε τον σχεδιασμό του υφιστάμενου Δημαρχείου Παραλιμνίου.

Δείτε τις εικόνες από τις μακέτες (που σημοσίευσε αρχικά και το Polytia armos Architects μέσω της σελίδας τους στο Facebook).


:

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close