Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2018
Μαζί τα Φάγαμε
Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμός και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του. Ελληνική κωμική ταινία σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Κώστας Αποστολάκης, Μπέσυ Μάλφα, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αντώνης Καφετζόπουλος.
K Cineplex 5 (The Mall of Cyprus ) 19.30
K Cineplex 5(Λευκωσία) ) 19.30
K Cineplex 5 Λεμεσός) ) 19.30
K Cineplex 5 (Λάρνακα) 19.30
K Cineplex 6 (Kings Avenue – Πάφος) 19.45
RIO 6 22.00
Pacific Rim: Uprising
5 χρόνια μετά το 'Pacific Rim' του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Guillermo del Toro ('The Shape of Water') με τον Idris Elba στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται το δεύτερο μέρος, με τον Steven S. DeKnight να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και να γυρίζει την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους (γνωστός κυρίως για σειρές όπως 'Daredevil' και 'Smallville'). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε αυτή τη φορά τον πολλά υποσχόμενο John Boyega, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες 'Star Wars', ενώ στο cast συναντάμε και τον Scott Eastwood. Τι συμβαίνει όταν ξεκινάει μια εξέγερση ανάμεσα σε μυθικά πλάσματα; Τι μπορεί να προκύψει από μια διαμάχη ανάμεσα σε τεράστια τέρατα μαζικής καταστροφής, τα Καϊτζού και σε γιγαντιαία ρομπότ, τα Γιάγκερ, τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δυο πιλότους μέσα από μια γέφυρα νευρώνων; Ίσως η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας και δράσης! Αυτό είναι μονάχα η αρχή για την νέα, απόλυτη απειλή που βιώνει η ανθρωπότητα στην ταινία 'Pacific Rim: Uprising'.
Αυτήν τη φορά, ο Jake, ο άλλοτε πολλά υποσχόμενος πιλότος των Γιάγκερ, του οποίου ο θρυλικός πατέρας έδωσε τη ζωή του για να εξασφαλίσει τη νίκη της ανθρωπότητας ενάντια στα τερατώδη Καϊτζού, καλείται να εγκαταλείψει τον υπόκοσμο, όπου έχει μπλεχτεί, και να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του πατέρα του, αντιμετωπίζοντας τα εξωγήινα τέρατα. Στο πλευρό του βρίσκουμε τον Lambert και τη δεκαπεντάχρονη Amara, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους επίλεκτους πιλότους ξεκινούν μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις δυνάμεις που απειλούν με αφανισμό την ανθρωπότητα.
K Cineplex 1 (The Mall of Cyprus ) 17.30, 20.00, 22.30 επίσης σ/κ 11.30, 14.30
K Cineplex 1 (Λευκωσία) ) 15.00, 17.30, 20.00, 22.30
K Cineplex 1 Λεμεσός) ) 17.30, 20.00, 22.30 επίσης σ/κ 11.30, 14.30
K Cineplex 1 (Λάρνακα) 17.30, 20.00, 22.30 επίσης σ/κ 15.00
K Cineplex 6 (Kings Avenue – Πάφος) 17.30, 20.00, 22.30 επίσης σ/κ 11.30, 14.30
RIO 1 19.45, 22.00
RIO 6 17.20
Every Day
Βασισμένο στο βραβευμένο από τους New York Times μπεστ-σέλερ του David Levithan, το 'Every Day' αφηγείται την ιστορία της Rhiannon ( Angourie Rice), ενός 16χρονου κοριτσιού που ερωτεύεται μια μυστηριώδη ύπαρξη με το όνομα 'A' , η οποία κατοικεί σε διαφορετικό σώμα κάθε μέρα, για εκείνη τη μέρα και μόνο. Αισθανόμενοι μια ακατανίκητη έλξη, ο 'Α' και η Rhiannon συνεργάζονται κάθε μέρα για να βρουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να γνωρίζουν ποιόν ή τί θα τους φέρει η επόμενη μέρα. Όσο περισσότερο ερωτεύονται, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούν τις δυσκολίες του να αγαπάς κάποιον που αλλάζει μορφή κάθε 24 ώρες, κι έτσι η Rhiannon και ο 'Α' έρχονται τελικά αντιμέτωποι με την πιο σκληρή απόφαση που έχουν πάρει ποτέ τους. Μια γλυκιά ιστορία αγάπης που ξεπερνά την εξωτερική εμφάνιση και τους περιορισμούς που αυτή φέρνει, μια ιστορία αγάπης για το πώς είναι να αγαπάς κάποιον μόνο και μόνο για το σημαντικότερο κομμάτι του: την ψυχή.
K Cineplex 3 (The Mall of Cyprus ) 20.00, 22.00
K Cineplex 3(Λευκωσία) ) 20.00, 22.00
K Cineplex 3 Λεμεσός) ) 20.00, 22.00
K Cineplex 3 (Λάρνακα) 20.00, 22.00
K Cineplex 2 (Kings Avenue – Πάφος) 20.00, 22.00
RIO 4 19.45 επίσης σ/κ 20.00
Sherlock Gnomes
Οι πολυαγαπημένοι μας νάνοι των κήπων βιώνουν μια θεότρελη περιπέτεια στο Λονδίνο. Όταν ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα φτάνουν στην πόλη παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, η μεγαλύτερή τους ανησυχία είναι να προλάβουν να ετοιμάσουν το νέο τους κήπο για την άνοιξη. Γρήγορα, όμως, συνειδητοποιούν πως κάποιους απάγει νάνους του κήπου και η μόνη λύση ακούει στο όνομα Σέρλοκ Ζουμπόμς. Ο διάσημος ντετέκτιβ και ορκισμένος προστάτης των νάνων που ζουν στους κήπους του Λονδίνου, παρέα με τον πιστό του συνεργάτη Γουάτσον, αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο και τίποτα στο Λονδίνο δεν πρόκειται να μείνει στη θέση του. Η ταινία κινουμένων σχεδίων 'Sherlock Gnomes' θα προβληθεί μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
K Cineplex 2 (The Mall of Cyprus ) 17.25 επίσης σ/κ 11.00, 13.10, 15.15
K Cineplex 2 (Λευκωσία) ) 17.25, 15.15
K Cineplex 2 Λεμεσός) ) 17.25 επίσης σ/κ 11.00, 13.10, 15.15
K Cineplex 2 (Λάρνακα) 17.25, 22.00
K Cineplex 2 (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 15.15
RIO 1 μόνο σ/κ 15.20, 17.30
RIO 5 μόνο 19.45
Σχετικά
Το υπαίθριο σινεμά επιστρέφει στον Στρόβολο για τέσσερις βραδιές κάτω από τα αστέρια
Από τις 3 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, το προαύλιο του Δημοτικού Μεγάρου μετατρέπεται ξανά σε θερινό κινηματογράφο
Τζέιμς Μποντ: «Πολύ πιθανό ο επόμενος 007 να ανακοινωθεί μέσα στο 2026»
Οι παραγωγοί φέρονται να έχουν ήδη ενημερώσει τους ηθοποιούς που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο των δοκιμαστικών. Ωστόσο, κάθε στάδιο της διαδικασίας καλύπτεται από αυστηρές συμφωνίες εμπιστευτικότητας.
Τα 25 καλύτερα Ντοκιμαντέρ όλων των εποχών σύμφωνα με το Hollywood Reporter
Οι λίστες δεν χάνουν ποτέ την επικοινωνιακή τους βαρύτητα για τις εκδόσεις του ειδικού Τύπου, σειρά παίρνει το παραγνωρισμένο και υποτιμημένο ακαδημαϊκά είδος του Ντοκιμαντέρ.
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Ιστορίες απώλειας, μνήμης, πολέμου και ελπίδας από σημαντικούς δημιουργούς του παγκόσμιου κινηματογράφου
Maestro: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Πού και πότε κάνει πρεμιέρα το μεγάλο φινάλε
Ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και θα ακολουθήσει διαφορετική πορεία προβολής από ό,τι είχαμε συνηθίσει
Έρχεται καινούργιο «Home Alone»;
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έχει ήδη συναντηθεί με την Disney για να συζητήσουν ενδεχόμενη επιστροφή του στο franchise.
Η Marvel ανακοίνωσε το Black Panther 3, ποιος ηθοποιός παίρνει τη θέση του Τσάντγουικ Μπόουζμαν που έφυγε από τη ζωή
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 15 Δεκεμβρίου 2028
Ο Ντάνι Ντε Βίτο ετοιμάζει τη μεγάλη σκηνοθετική επιστροφή μετά από 23 χρόνια
Στα 81 του χρόνια, ο Ντάνι Ντε Βίτο δεν έχει εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία και προσπαθεί να πραγματοποιήσει ένα προσωπικό όνειρο δεκαετιών, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το κλασικό μυθιστόρημα «ΜακΤιγκ».
Οι 5 ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Το Toy Story 5 «έσπασε» το φράγμα του 1 δισ. και έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς
Το Toy Story 5 συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεπερνώντας το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε παγκόσμιες εισπράξεις
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα είναι ο νέος Ghost Rider της Marvel
Ο Γκόσλινγκ τόνισε ότι πρόκειται για έναν χαρακτήρα που «ήθελε να υποδυθεί εδώ και πολύ καιρό»
Το «Mamma Mia!» προβάλλεται κάτω από την πανσέληνο, δίπλα στη θάλασσα του Πρωταρά
Μια ξεχωριστή βραδιά θερινού κινηματογράφου με τις διαχρονικές επιτυχίες των ABBA, την Παρασκευή 28 Αυγούστου