Nightlife & Music

L(ov)emes♥s λέμε!

Πλησιάζει καρναβάλι και αν δεν το αποφάσισες ακόμη, σου δίνουμε 6 ακόμη νέους λόγους γιατί πρέπει επιτέλους να μετακομίσεις στη Λεμεσό, αν θες να περνάς φανταστικά!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2013

Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε λίγο το κεφάλι μας πίσω και ‘τσουπ’, όλο και κάτι ξεπετάγεται στη συμπρωτεύουσα, η οποία πλέον έχει ‘στρογγυλοκαθίσει’ στο θρόνο της βασίλισσας της νυχτερινής διασκέδασης του νησιού, διανύοντας την καλύτερή της περίοδο στον τομέα αυτό που ξεπερνά ακόμη και τις αλησμόνητες ‘Galatex’ εποχές! Ας ‘ξεκοκαλίσουμε’ όλα τα new entries λοιπόν!

Socialista bar
As hip as it gets στη δεδομένη περίπτωση, με φανταστικό πραγματικά décor που θα σε αφήσει εντυπωσιασμένο. Με κύριο υλικό το ξύλο, ο διακοσμητής του ‘Socialista’ έκανε θαύματα! Το νέο bar, κατέχει μια από τις καλύτερες και προνομιακές ‘θέσεις’ στη δημοφιλή πλατεία, και σε καλεί να ‘κοινωνικοποιηθείς’ βάζοντάς σε και σένα στο γκρουπ των ‘socialistas’. Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει, γι’ αυτό και κινείται στο ρυθμό των προκατόχων του στην πλατεία, συνεχίζοντας να έχει τον πήχη ψηλά, με ταξιδιάρικα tunes για hipsters, indies, alternos και κάθε λογής φυλή και πολύ yummy ποτάκια! Join!
Info: (25109119) Χατζηλοϊζή Μιχαηλίδη 3, Πλατεία Σαριπόλου, Δ-Κ 18.00-02.00.                                                                                             

Ψέμα bistro bar
Είναι απ’ τις φορές που εντυπωσιάζεσαι με το πώς μια καλή ιδέα μεταφέρεται στην πράξη! Δεν είναι ψέμα, το ‘Ψέμα’ είναι η αγαπημένη νέα είσοδος. Με πολύ ωραία διακόσμηση/διαρρύθμιση με το ξύλο να κυριαρχεί και χωρίς πολλά φρου-φρου, καθώς και πολύ ωραία μουσική, αρχικά lounge που μετά δυναμώνει με funky και indie και κορυφώνεται με drum n’bass μουσικές, η νέα άφιξη είναι εδώ και σε περιμένει! Σε περίπτωση μάλιστα που θα παραγγείλεις -θα παραγγείλεις γιατί έχει εξαιρετικό μενού στο οποίο ξεχωρίζουν οι απολαυστικές δροσερές σαλάτες του-, θα έρθει μαζί κι ένα mat, στο οποίο θα ‘κάτσει’ το πιάτο και το οποίο κρύβει και ένα μικρό ψέμα, διαφορετικό κάθε φορά! Πριν φύγεις, γράψε και εσύ το δικό σου ψέμα στον ειδικό πίνακα! Δεν λες ψέματα; Ψεύτη!
Info: (99443361) Κανάρη 4 & Κιτίου Κυπριανού, Δ-Κ 18.00-02.00.

Ό,τι να ’ναι bar
Ακόμη καλά-καλά δεν άνοιξε και από τα decks του έχουν περάσει κορυφαίοι Κύπριοι DJs όπως η Aleka Metaxa και ο PolEm. Από μόνο του αυτό, λοιπόν, μας προδιαθέτει για εξαιρετική συνέχεια. Ο χώρος στο εσωτερικό είναι καθαρά industrial -ρίξε το βλέμμα σου κάτω για να προσέξεις τα χρωματιστά και ευρηματικά stickers στο δάπεδο-, ενώ στην αυλή του -εδώ είναι που γίνεται η ανατροπή- υπάρχουν φανερές oriental επιρροές, ένα ‘πάντρεμα’ που ομολογουμένως δεν το έχουμε ξαναδεί. Φανταστικά κοκτέιλ -ειδικά το ‘Dirty Muffin’ είναι πολύ ‘μπροστά’-, και άψογη εξυπηρέτηση! Υποστηρίζουμε!
Info: (99483266) Κιτίου Κυπριανού 39-41, Δ-Κ 14.00-03.00.

Gioia bar
Δεν το λες ακριβώς νέα είσοδο, αλλά στροφή 360 μοιρών και μετά από απουσία διαρκείας μάλιστα! Πλήρως ανακαινισμένο, το ‘Gioia all day bar’ (πρώην ‘Gioia hipster’) ήρθε για να χαρίσει σε όλους μας μια πλήρη εμπειρία διασκέδασης, όλη την ημέρα. Μάλιστα έχει κιόλας συνδέσει το όνομά του με τα διασκεδαστικότατα greek Wednesdays και με τον DJ τού ‘Ala D' allon’ parties Vassili Koutonia, από το αθηναϊκό super venue ‘Dreamcity’. Καθημερινά και μέχρι τις 20.00 λειτουργεί ως café, από τις 20.00 και μετά ως lounge bar με ανάλογη μουσική, ενώ κάθε Παρασκευοσάββατο από τις 23.00 μέχρι τις 03.00 ως bar-club! Απόλυτη ‘gioia’ λοιπόν, καθώς ελληνιστί το ‘gioia’ σημαίνει ‘απόλαυση’!
Info: (25761761) Λεωφ. Μακαρίου Γ’, Δ-Κ 09.00-23.00 (Π-Σ 09.00-03.00).

Milk bar
Είναι ένα νέο πρότζεκτ, που δεν προσφέρεται τόσο αν ψάχνεις το ξέφρενο γλέντι, αλλά προσφέρεται την απόλυτη απόλαυση. Εδώ θα βρεις από το πρωί γευστικότατες επιλογές για πρόγευμα, νοστιμότατο φαγάκι για το μεσημέρι, ενώ διαθέτει και όλων των ειδών τα καλούδια, από αλκοολούχα και μη ποτά, εξαίρετους καφέδες και χυμούς. Όλο feeling που σου βγάζει τόσο η ατμόσφαιρα όσο και η διακόσμηση είναι πως ξεπήδησε από το Λονδίνο της δεκαετίας του ’50! Tea time φάση! Γουστάρω!
Info: (25354100) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 26, Δ-Κ 07.30-01.30.

Soho Wine & Beer’ bar
Ο χώρος του ‘Soho’, όπου κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα, εκπέμπει ζεστασιά και θαλπωρή, και παρόλο που δεν είμαι κριτικός τέχνης, μπορώ να πω ότι οι πίνακες και οι φωτογραφίες στους τοίχους του είναι πολύ ενδιαφέροντες καθώς μου κέντρισαν το βλέμμα. Διαθέτει μια εξαιρετική κάβα, που περιλαμβάνει τόσο κρασιά όσο και μπίρες, για όσους επιδιώκουν εκλεπτυσμένες και φινετσάτες γεύσεις σε τιμές ‘χωρίς δάκρυα’, ενώ πολύ καλή προσπάθεια γίνεται και στον τομέα ‘mixology’ με κοκτέιλ δημιουργικά και γευστικά. Δοκίμασε το υπέροχο κοκτέιλ ανανά, σερβιρισμένο μέσα στο ίδιο το εξωτικό φρούτο και θα με θυμηθείς! Thumbs up και για το φαγητό!
Info: (7000 3537) Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 35-37, Δ-Κ 18.00-02.00.

 

WE LOVE

‘In Theory’, ‘Melibar’ και ‘Salut’ bar, γιατί δημιούργησαν το κυπριακό ‘Γκάζι’, κάνοντάς μας να επιλέγουμε πλέον απίστευτη μουσική σε συνδυασμό με ‘σλουρπ’ κοκτέιλ! Το Library’ και το ‘OXO Hall’, γιατί, όπως και να το κάνουμε, ο παλιός είναι αλλιώς, ιδιαίτερα όταν διατηρείται σε δυσθεώρητα επίπεδα ποιότητας. Επίσης το ‘Lab Café-bar’ γιατί κάνει την ‘Ανεξαρτησίας’ κάτι παραπάνω από εμπορικό δρόμο και το ‘Breeze Down Town’, γιατί, hands down people, είναι το καλύτερο club της Κύπρου αυτή τη στιγμή.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close