Things to do με το παιδί , Things to Do

Κάπου στη Λευκωσία θα βρεις το σπίτι με τα παραμύθια

Εδώ τα παιδιά θα ζήσουν μία αξέχαστη, παραμυθένια εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2018

Η μαγεία των παραμυθιών ποτέ δεν σταματά να χαρίζει όμορφες στιγμές στα παιδιά, αλλά και στους μεγάλους που μέσα τους κρύβουν πάντα ένα παιδί!

Πόσες φορές θα ήθελες να προσφέρεις στο παιδί σου, αλλά και στον εαυτό σου, τη δυνατότητα να ζήσετε ένα αγαπημένο παραμύθι στην πραγματικότητα. Τώρα μπορείς να το πραγματοποιήσεις, αφού υπάρχει ένας ξεχωριστός, μαγικός χώρος που σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, το The House of FairyTales, στη Λευκωσία.

Το σπίτι των παραμυθιών, της φαντασίας και της μάθησης. 

Το The House of FairyTales μπορεί να φιλοξενήσει θεματικά πάρτι γενεθλίων, με τους αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών, εργαστήρια (για μάθηση, ψυχαγωγία και δημιουργία) αλλά και ξεναγήσεις. Κάθε πόρτα του που ανοίγει μπορεί να χαρίσει στα παιδιά και μία νέα εμπειρία, καθώς και να τους διδάξει ακόμα περισσότερα... 

Μιλήσαμε με την ιδιοκτήτρια, Στέλλα Παναγιώτου, για το πώς δημιουργήθηκε ο χώρος αυτός, τι προσφέρει και για άλλα πολλά και ενδιαφέροντα.

Η ονομασία του χώρου κρύβει πολλές εκπλήξεις. Από πού εμπνευστήκατε την ονομασία και τη δημιουργία του;
‘Το όνομα κρύβει πίσω του περισσότερα από 20 χρόνια γνώσης, δημιουργίας και πείρας στον χώρο των κινουμένων σχεδίων, της δημιουργίας ιστοριών, το χτίσιμο πάνω στις ιστορίες και την αφήγηση παραμυθιών σε παιδιά. Το The House of FairyTales ήταν ένα προσωπικό μου όραμα για πολλά χρόνια και μια αποστολή που εξελίσσεται με το πέρασμα του χρόνου. Η 1η Νοεμβρίου 2017 ήταν η επίσημη ένταξη της εταιρείας στην αγορά, η οποία είχε εξαρχής δημιουργηθεί με αγάπη για τα παραμύθια και τις ιστορίες και με σκοπό να ξεκλειδώσει καινούριες διαστάσεις στα μυαλά τον παιδιών’.

 

Τι διαφορετικό προσφέρετε στα παιδιά;
‘Μέσα από τη διασκέδαση και το ξεκλείδωμα της φαντασίας, δραματοποιώντας τα παραμύθια μέσα από διάφορα παιχνίδια, τα παιδιά χρησιμοποιούν το μυαλό τους και τις γνώσεις τους για να λύσουν γρίφους, να βρουν κρυμμένα αντικείμενα και να μπουν σε άλλες διαστάσεις. Τους προσφέρουμε μια “take-away” εμπειρία-δώρο, μια ανάμνηση που θα θυμούνται για πάντα’.


Για ποιες ηλικίες παιδιών προσφέρεται ο χώρος;
‘Το The House of FairyTales απευθύνεται σε παιδιά από 3 μέχρι 15 χρόνων, καθώς και για ενήλικες, οι οποίοι θα ήθελαν να ξαναζήσουν τα παιδικά τους χρόνια’.

 

Ποιος ήταν ο στόχος της δημιουργίας του The House of FairyTales;
‘Δημιουργήθηκε για οποιονδήποτε θέλει να ζήσει την εμπειρία του ταξιδιού μέσα στις ιστορίες μέσω πάρτι γενεθλίων, σχολικών εκδρομών, οικογενειακών εξόδων κ.λπ. Είναι ένας χώρος με θέμα τα παραμύθια’.

 

Πόσα άτομα ασχολείστε στον χώρο;
‘Το House of FairyTales συνεργάζεται με μια ομάδα, που αποτελείται από 20 καλλιτέχνες και εμψυχωτές, οι οποίοι πιστεύουν στη δύναμη των παραμυθιών, αγαπούν τα παιδιά και μοιράζονται το ίδιο όραμα’.

 

Δέχεστε κρατήσεις για γενέθλια, βαφτίσεις και άλλες εκδηλώσεις; Τι χρεώνετε για τις υπηρεσίες σας;
 

‘Δεχόμαστε κρατήσεις για πάρτι γενεθλίων για παιδιά 3-15 χρονών. Προσφέρουμε διάφορα πακέτα και προσφορές. Ο κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό του’.

 

 

The House of Fairy Tales (97870370, Facebook), Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 25, Λακατάμια, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close