Μη χάσετε , Μουσική

Μποφίλιου, Μαραβέγιας, Μουζουράκης και Μαρίζα Ρίζου στην Κύπρο για μία βραδιά γεμάτη λάμψη

Εντυπωσιάζουν τα ονόματα που θα βρεθούν στη σκηνή στα φετινά 13α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς;

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2018

Γυναίκα, ένα πλάσμα μοναδικό που ήρθε, για να αφήσει το δικό του αποτύπωμα! Αυτές τις γυναίκες, που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, αναδεικνύει η Madame Figaro μέσω του θεσμού των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς, που φέτος συμπληρώνει 13 χρόνια. 13 χρόνια γεμάτα ουσία, όμορφες στιγμές, δυνατά συναισθήματα και την αλήθεια της κάθε γυναίκας, η οποία μέσα από τη μοναδικότητά της κατάφερε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει.

Η τελετή βράβευσης Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2017, που παρουσιάζει η Shiseido, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη Λευκωσία.

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς θα είναι και φέτος οι Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης, οι οποίοι πέρσι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η τελετή απονομής αναμένεται να είναι μαγική, γεμάτη, συναίσθημα και συγκίνηση.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοιμάζει μία εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις, που θα μας καθηλώσουν.

Στο μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης guest star θα είναι η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, που θα μας ταξιδέψει με τη μελωδική φωνή της. Στις εκπλήξεις της βραδιάς δεν θα μπορούσαν να μη συμμετέχουν και οι παρουσιαστές, οι οποίοι θα τραγουδήσουν ζωντανά μεγάλες επιτυχίες τους, όπως επίσης και αγαπημένα ντουέτα παρέα με την εξαιρετική Μαρίζα Ρίζου.

Αν θέλεις να κι εσύ να ζήσεις από κοντά τη μεγάλη βραδιά των βραβεύσεων, πληκτρολόγησε www.soldoutticketbox.com ή τηλεφώνησε στο 70007705 και προμηθεύσου το εισιτήριό σου.

Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι γι' ακόμα μια χρονιά η βραδιά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα, που θα επιλέξει η Γυναίκα της Χρονιάς, η οποία θα βραβευτεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Μετά την τελετή βράβευσης Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, θα ακολουθήσει After Party, στο State Night Club, με open bar, μουσική και τον Dj Gabriel G στα deck.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close