News , Guide

Νέα, διεθνής διάκριση για το Hilton Cyprus

Διεθνής διάκριση για την φιλανθρωπική δράση του Χίλτον Κύπρου από το Ιδρυμα DM Thomas για Νέους

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2018

Μία ακόμη μεγάλη διάκριση απέσπασε πριν από λίγες ημέρες το ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου. Σε μία ξεχωριστή τελετή του Ιδρύματος DM Thomas για Νέους, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, το Χίλτον Κύπρου έλαβε τιμητικό βραβείο για το φιλανθρωπικό του έργο.

Αυτή είναι μια σημαντκή επιβράβευση και διάκριση των μελών της ομάδας του ξενοδοχείου απο το συγκεκριμένο ίδρυμα. Η ομάδα έχει υπό την ευθύνη της την διεκπεραίωση διαφόρων φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων καθόλη την διάρκεια του χρόνου ούτως ώστε να στηρίξουν την τοπική κοινότητα.

Το Ίδρυμα DM Thomas για Νέους παρέχει υποστήριξη, εκπαίδευση και εξοπλισμό σε ευάλωτες ομάδες παιδιών και νέων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Simon Sheehan, Διευθυντής του Ιδρύματος DM Thomas για νέους δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά περήφανοι για όλη τη σκληρή δουλειά που κάνει η ομάδα στο Χίλτον Κύπρου για το Ίδρυμα και για τους νέους της Κύπρου. Η ομάδα σας είναι μια πραγματική έμπνευση για όλους εμάς και είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παραδίδουμε αυτό το βραβείο ως αναγνώριση του έργου που επιτελείτε”.

Ο Χάρης Μιχαήλ, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Χίλτον Κύπρου ανέφερε: “Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το βραβείο και θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνώμοσύνη μας προς το Ιδρυμα DM Thomas για νέους. Από το 2011, όταν δημιουργήθηκε το φιλανθρωπικό ίδρυμα του ξενοδοχείου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περισσότερα από 80 χιλιάδες ευρώ, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσουν ευάλωτες ομάδες νέων και παιδιών. Φυσικά όλο αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την πολύτιμη στήριξη όλων των μελών της ομάδας μας, που δίνουν το χρόνο και την ενέργειά τους για την επίτευξη των φιλανθρωπικών μας στόχων. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους γενναιόδωρους χορηγούς μας, που είναι πάντα στο πλευρό μας σε όλες μας τις εκδηλώσεις. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο το φιλανθρωπικό μας έργο, ώστε τα παιδιά και οι νέοι μας να έχουν ένα καλύτερο μέλλον”.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close