Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Tα 15+1 πιο όμορφα πράγματα για να κάνεις το weekend

Τα events που ξεχωρίζουν αυτό το σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου 2018

Το σαββατοκύριακο είναι ήδη εδώ κι εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε ραντεβού σε ωραία στέκια, παραστάσεις, συναυλίες και εκδηλώσεις και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή!

Ακολούθησέ μας: 

Luna Rossa
Το θέατρο Versus ταξιδεύει στην Πάφο με το έργο Luna Rossa Εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες και το story της ταινίας, Perfetti Sconosciuti. Η Ευα, ο Ρόκο- η κόρη τους, η Σοφία-ο Λέλε και η Καρλόττα, ο Κόσιμο, η Μπιάνκα και βεβαίως… ο Πέπε… Μια συνηθισμένη, ας πούμε. ..παρέα, που συγκεντρώνεται στο σπίτι των δυο πρώτων για να δειπνήσουν και να δουν την ανοιξιάτικη… έκλειψη κάπου στη Ρώμη. Η βάση της παρέας είναι η μακροχρόνια φιλία- από τα εφηβικά χρόνια ακόμα, των τεσσάρων αρσενικών-τα θηλυκά προστέθηκαν στη ζωή τους αργότερα …Ο χωρισμός ενός άλλου φίλου, του Ντιέγκο, επειδή η γυναίκα του (αχ…) ανακάλυψε στο κινητό του, μήνυμα από την 22χρονη γκομενίτσα του… θα γίνει αφορμή για ένα παιχνίδι με τα κινητά της παρέας, διασκεδαστικό μεν κατά την οικοδέσποινα Εύα που το προτείνει, μεγάλη βλακεία όμως για την ανδροπαρέα. ΄Εχουν φαίνεται κι αυτοί κάτι αποθηκεύσει στο κινητό τους, που δεν θέλουν να μαθευτεί.
Εσείς θα αποφασίσετε αν έκαναν καλά! Εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες και το story της ταινίας, Perfetti Sconosciuti
Σκηνοθεσία: Μηνάς Τίγκιλης,
Σκηνικό/κοστούμια: Θελμα Κασσουλιδου,
Σχεδιασμος Φωτισμών: Παναγιώτης Μανούσης,
Μουσική Επιμέλεια: Μάριος Παπαδόπουλος,
Βοηθοί σκηνοθέτη: Μαρία Θεοχαρίδου και Αντρεα Αγαθοκλέους.
Ηχογραφήσεις, επεξεργασία ήχων : Νίκος Βηχας,
Πρωταγωνιστούν: Μέλανη Στέλιου, Γιάννος Αντωνίου, Ιάκωβος Ιακώβου, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Στέλιος Ανδρονίκου, Ειρήνη Ανδρέου ,Στέλιος Καλλιστράτης και η ΄Αντρεα Αγαθοκλέους.
Φωνές στα κινητά: Χάρη Ευριπίδου, Παντελιτσα Μαυρογιάννη, Λουκά Ζήκο, Αντρέα Νικολαίδη, Μαρία Θεοχαρίδου, Στέφανη Νέρου και Νίκο Βήχα.
> Παρασκευή 20 Απριλίου, Μαρκίδειο Θέατρο, Πάφος, 20.30. Πληροφορίες, κρατήσεις: 99395970.

 

Αυλαία για Cyprus Film Days και στη Λευκωσία 
Με την ταινία της Ελίνας Ψύκου «Ο γιος της Σοφίας», κάνει αρχή το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ «Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος 2018» σήμερα στη Λευκωσία στο Ζήνα Πάλας. Η ταινία απέσπασε τα βραβεία Best International Narrative Feature και Jury Award στο Tribeca Film Festival, το C.I.C.A.E. Award στο Sarajevo Film Festival και το Special Jury Award στο Los Angeles Greek Film Festival. Ο 11χρονος Misha καταφθάνει από τη Ρωσία στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2004 για να ζήσει με τη μητέρα του, Σοφία, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχωρισμού. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι στην Αθήνα τον περιμένει ένας νέος πατέρας. Όσο η Ελλάδα ζει το ολυμπιακό της όνειρο, ο Misha θα προσγειωθεί βίαια στον κόσμο των ενηλίκων, με όχημα τη σκοτεινή πλευρά των αγαπημένων του παραμυθιών. Στη Λευκωσία προβάλλονται επίσης οι ταινίες «More» του Τούρκου Ονούρ Σαϊλάκ και «Sweet Country» του Αυστραλού Γουόρικ Θόρντον. Στη Λεμεσό το πρόγραμμα συνεχίζεται με την παιδική ταινία «Wendy» της Γερμανίας Ντάγκμαρ Ζόιμε και τις ταινίες «I Am not a Witch» της Ζαμπιανο-ουαλλής Ρουνγκάνο Νιόνι και «Men Don't Cry» του Βόσνιου Άλεν Ντρλιεβιτς. 
> Παρασκευή 20 Απριλίου, Ζήνα Πάλας, Λευκωσία, 18.00. Πληρ. cyprusfilmdays.com.

 

Τέχνη και ποίηση του Ανδρέα Άντη Ιωαννίδη 
Το ζωγραφικό έργο του Ανδρέα Άντη Ιωαννίδη Χρόνοι της Γης και την ηχητική εγκατάσταση της ποιητικής του σύνθεσης Άπατρις Ύπνος (Εκδόσεις Ροδακιό) παρουσιάζει σήμερα το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών. Ο Ανδρέας Άντης Ιωαννίδης, ο οποίος γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1939, είναι ένας πολυδιάστατος καλλιτέχνης με μακρά προσφορά στον πολιτισμό της Κύπρου. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’50 παρουσιάζει το ζωγραφικό του έργο στην Κύπρο και το εξωτερικό. Την ίδια δεκαετία εισήγαγε τις γραφικές τέχνες στον τόπο εργαζόμενος σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Εξέδωσε δύο βιβλία ποίησης και έχει μεγάλο αδημοσίευτο ποιητικό έργο.
> Παρασκευή 20 Απριλίου, Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ, Λευκωσία, εγκαίνια 19.30. Πληρ. 22797400.

 

 


"Frida Κι Άλλο" στη Λευκωσία
Μετά την πρεμιέρα του θεατρικού «Frida Κι Άλλο» στη Λεμεσό, οι Fly Theatre έρχονται στη Λευκωσία για έξι παραστάσεις στη Διαχρονική από τις 20 ώς τις 26 Απριλίου. Η παράσταση σε κείμενο της Κατερίνας Δαμβόγλου χρησιμοποιεί τις αρχές που οι Fly Theatre έχουν κατακτήσει -προσήλωση στον χώρο, τον ρυθμό, το σώμα και το θεατρικό παιχνίδι- για να ζωντανέψει μοναδικά και πρωτότυπα τη συναρπαστική ζωή της Φρίντα Κάλο. Το ζητούμενο της παράστασης είναι να εξερευνήσει την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισμούς και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει έναν κόσμο που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος για τη ζωή. 
> Παρασκευή 20-Πέμπτη 26 Απριλίου, Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 96305127.


Στον μυστικό κόσμο των λουλουδιών
«Secretum Hortus» είναι ο τίτλος της έκθεσης της Γεωργίας Μιχαηλίδου Σάαντ που εγκαινιάζεται σήμερα στην γκαλερί «Γκλόρια». Όπως λέει η ίδια, πρωταρχικός της στόχος είναι «η εξερεύνηση των φυσικών μορφών, συγκεκριμένα των λουλουδιών. Τα λουλούδια αντιπροσωπεύουν για μένα τον μικρόκοσμο, το περιορισμένο σε σχέση με το άπειρο». Χρησιμοποιεί τη μορφή του λουλουδιού «σαν ένα θραύσμα από ένα μεγαλύτερο σύνολο από το οποίο έχει αποκοπεί. Με αυτόν τον τρόπο θέλω να υπαινιχθώ ότι ανήκει σε κάτι που ξεπερνά το πλαίσιο και παραπέμπει σε μια υπερβατική πραγματικότητα», εξηγεί η καλλιτέχνιδα.
Παρασκευή 20 Απριλίου, Γκαλερί Γκλόρια, Λευκωσία. Εγκαίνια 20.30, από τον Νίκο Τορναρίτη. Πληρ. 22762605. Μέχρι 7/5. 

 

 

Κύπριοι δημιουργοί της δεύτερης γενιάς στο Γκαράζ
Εγκαινιάζεται σήμερα στο «Γκαράζ» η έκθεση «Επιτελέσεις», με μια επιλογή έργων τριών από τους σημαντικότερους γλύπτες της δεύτερης γενιάς Κυπρίων καλλιτεχνών. Των Νίκου Δυμιώτη, Δημήτρη Κωνσταντίνου και Ανδρέα Σαββίδη. Μαζί στην ίδια έκθεση παρουσιάζονται οι γλυπτικές αναζητήσεις και πειραματισμοί δύο ζωγράφων της ίδιας γενιάς, του Λευτέρη Οικονόμου και του Σταςς Παράσκου. Η επιμέλεια είναι της Δήμητρας Ιγνατίου και διοργανώνεται από το The Lefteris Economou Archive. 
> Παρασκευή 20 Απριλίου, Γκαράζ, Λευκωσία, εγκαίνια 20.00. Πληρ. 22001508.

 

Το σαλόνι των τρολ στον ΘΟΚ
Η θεατρική ομάδα «λουμπάγκο» παρουσιάζει την πρώτη της δουλειά, ως φιλοξενούμενη στο «Σαλόνι των ξένων» του ΘΟΚ, στα πλαίσια της δράσης Θ72 του Οργανισμού. Είναι η αφηγηματική περφόρμανς «Το σαλόνι των τρολ» και είναι εμπνευσμένη από την κυπριακή μετάφραση του κειμένου του Ντένις Κέλλυ «Our Teacher's a Trol». Βασιζόμενη σε τεχνικές του επινοημένου θεάτρου, η ομάδα «λουμπάγκο» πειραματίζεται και υπόσχεται να... γεμίσει με τρολ το σαλόνι των ξένων. Επί σκηνής εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Τζούλη Γρηγορίου, Μικαέλλα Θεοδουλίδου, Εύα Καλομοίρη, Αντρέας Μακρής, Παντελίτσα Μαυρογιάννη, Θέκλα Φλουρή, Βασίλης Χαραλάμπους. 
> Παρασκευή 20& Σάββατο 21 Απριλίου,, Αποθήκες του ΘΟΚ, Λευκωσία, 20.30, τηλ. 77772717.

 

Εργαστήρια δημιουργικής γραφής για παιδιά
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζα Κύπρου δημιουργεί με τα παιδιά. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες, μπορεί να μην είναι σχολείο (#deneinaisxoleiο) είναι όμως απαραίτητα και διασκεδαστικά. Με έμπνευση από τα εκθέματα του Αρχαιολογικού μουσείου του Πολιτιστικού Ιδρύματος, τα παιδιά (8 με 12 ετών), υπό την καθοδήγηση του Σταύρου Λαμπράκη, θα ενεργοποιήσουν την αχαλίνωτη φαντασία τους και θα τη μεταφέρουν στο χαρτί.
Στόχος των εργαστηρίων είναι να μάθουν στα παιδιά μεθόδους ανάπτυξης της δημιουργικής τους σκέψης μέσω του γραπτού λόγου, να καλλιεργήσουν την φαντασία τους, να γράψουν δικές τους ιστορίες, να δημιουργήσουν ήρωες περιπετειών με αφετηρία την αρχαιότητα και να δώσουν χαρακτήρα σε ιστορικές προσωπικότητες. Εμψυχωτής: Σταύρος Λαμπράκης, Συγγραφέας και Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής. Διάρκεια: 90 λεπτά | Για παιδιά: 8-12 ετών.
> Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζα Κύπρου, Φανερωμένη, Λευκωσία, 10:30 & 12:30. Δωρεάν συμμετοχή. Για κρατήσεις: 22 128182.

 

Ένα εντυπωσιακό ανοιξιάτικο brunch έρχεται στη Λευκωσία
Το Σάββατο 21 Απριλίου, το "The Haze Brunch" επιστρέφει στο ultra-chic bar/restaurant Café Mercedes, σε μια ανοιξιάτικη εκδοχή που αναμένεται να συζητηθεί πολύ από τους followers της Haze Team. Το ξεχωριστό αυτό lifestyle concept απευθύνεται αποκλειστικά σε Haze members, οι οποίοι θα έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους εκ των προτέρων, αφού δε θα πωλούνται εισιτήρια στην είσοδο.
Το "The Haze Brunch" ξεκινά στις 11:30 για τους κατόχους των "brunch & party tickets". Τους καλεσμένους θα περιμένει το εντυπωσιακό brunch buffet το οποίο θα περιλαμβάνει ποικιλία κρύων και ζεστών επιλογών, vegetarian πιάτων και γλυκών! Η ομάδα του Starbucks Cyprus θα σερβίρει τους αγαπημένους cold & hot καφέδες, καθώς και τα λατρεμένα Starbucks cookies & donuts στο pop-up station που θα στηθεί στον χώρο.
Μετά τις 13:30, η είσοδος θα επιτρέπεται στους Hazers που θα έχουν προμηθευτεί τα "party tickets", οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός exclusive day party. Τo party θα απογειώσουν μουσικά οι Andrew P και Giorgio A παίζοντας House, EDM, RnB και ξένες Mainstream επιλογές. Tο concept θα συμπληρώσουν τα live performances που αναμένεται να εκπλήξουν! Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο "The Haze Brunch" που διοργανώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι έγινε μέσα από το official aftermovie.
> Σάββατο 21 Απριλίου, Café Mercedes, Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων, παρακαλώ αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 - 99 092932 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Haze Team, www.hazeteam.com.

 

 

Ένα ραδιοφωνικό έργο του Beckett ανεβαίνει στο Παλιό Ξυδάδικο
Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα φιλοξενίας, theYard.Residency.18, που πραγματοποιείται την περίοδο Ιανουάριος - Δεκέμβριος 2018, στο Παλιό Ξυδάδικο στη Λεμεσό.
H φετινή διοργάνωση προτείνει μια συγκεκριμένη δομή του προγράμματος χωρισμένο σε κατηγορίες: Πρεμιέρα - αφορά προτάσεις στις οποίες το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ θα λειτουργήσει ως συμπαραγωγός, Επί σκηνής – αφορά επαγγελματικές παραστάσεις θεάτρου, χορού, performance art που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, Residency - αφορά προτάσεις για τη δημιουργία νέων έργων με τη στήριξη μέντορα, 24hουr shot - αφορά καλλιτεχνικές δράσεις από τα διάφορα πεδία όπου οι δημιουργοί έχουν στη διάθεση τους το Παλιό Ξυδάδικο για 24 ώρες.
Η παράσταση WMWMWM, η πρώτη δράση της ομάδας Belacqua,αποτελει μια σκηνικη απόπειρα,βασισμένη στο ραδιοφωνικό έργο «Words and Music» του Samuel Beckett (1962),που γράφτηκε έπειτα απο παραγγελία του BBC.
> Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Απριλίου, Παλιό Ξυδάδικο, Λεμεσό, 20.30. Πληρ. 99 597481.

 

"Η Σιδηρά" στο θέατρο Ένα
Το έργο "Η Σιδηρά", είναι εμπνευσμένο από τη ζωή της Margaret Thatcher, της Βρετανίδας Πρωθυπουργού, που κυβέρνησε στη Μεγάλη Βρετανία την δεκαετία του 1980. Το έργο διαδραματίζεται στη σουίτα της Πρωθυπουργού. Το θεατρικό ολοκληρώνεται σε τρεις πράξεις και προσπαθεί να σκιαγραφήσει την σχέση της γυναίκας με την εξουσία, τον ρόλο των ανδρών και τη σχέση αυτής της γυναικείας δύναμης απέναντι στα πατροπαράδοτα θηλυκά πρότυπα. Το έργο αποκαλύπτει πτυχές των παιγνιδιών των πολιτικών και αποπειράται να μπει στα άδυτα της πολιτικής ίντριγκας.
> Σάββατο 21-Κυριακή 22 Απριλίου, Β Δημοτική Αγορά (Θέατρο Ένα), Λεμεσός, 20.30. Κρατήσεις 99395970.

 

"Χιονάνοι" από την επιτυχημένη ελληνική θεατρική ομάδα Patari Project
Η επιτυχημένη θεατρική ομάδα από την Ελλάδα, Patari Project, μετά τη μεγάλη επιτυχία «Πιάνω παπούτσι πάνω στο πιάνο», διασκευάζει την ιστορία της Χιονάτης γιατί, τα παραμύθια δεν απευθύνονται μόνο σε παιδιά, αλλά και σε μεγάλους. Μέσα από μια νέα, ενθουσιώδη ανάγνωση, το γνωστό σκοτεινό παραμύθι ζωντανεύει με αναπάντεχο τρόπο με τους ήρωες της αγαπημένης ιστορίας να σκαρφαλώνουν στις δυο πλατφόρμες των Patari. Αν τολμήσουμε να κοιτάξουμε μέσα στον μαγικό καθρέφτη, τι θα δούμε; Το καλό ή το κακό; Την παρέα ή τη μοναξιά; Το θαυμασμό ή τη ζήλια; Στους Χιονάνους, δύο αντίθετοι κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά.
Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου & Συνεργάτες Σκηνοθεσίας: Εριφύλη Στεφανίδου, Γιάννης Γιαννούλης.
> Σάββατο, 21 Απριλίου, 16:30 & Κυριακή 22 Απριλίου, 11:00 & 16:30, θέατρο Παλλάς, Λευκωσία. Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος €10. Πληροφορίες: 22894356 (ώρες γραφείου, 7:30-14:30).

 

 

Ένα φεστιβάλ βιβλίου με δωρεάν είσοδο και σπιτικές λιχουδιές!
Η Αποθήκη 79 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Παζαράκι Βιβλίου της στον χώρο της στις 21 & 22 Απρίλη από τις 11:00 - 19:00. Η εκδήλωση αυτή είναι μια ευκαιρία να φέρει μαζί της κοινότητα τις για τους λάτρεις του βιβλίου και να ψωνίσει μοναδικά εξατομικευμένα βιβλία, ηχητικά βιβλία, βιβλία μαγειρικής, περιοδικά, ετήσια βιβλία, CD, DVD για όλους. Επίσης πολυάριθμες κατηγορίες που κυμαίνονται από την σύγχρονη φαντασία και τη μη φανταστική από σπάνια μέχρι συλλεκτικά βιβλία.
> Σάββατο, 21 Απριλίου & Κυριακή 22 Απριλίου, 11.00-19.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

 

 

Η Λίλη Λαμπρέλλη αφηγείται παραμύθια στο Μουσείο
Το Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο φιλοξενεί από την Ελλάδα τη σπουδαία συγγραφέα και αφηγήτρια, Λίλη Λαμπρέλλη σε μια αφήγηση με τίτλο "Η νύχτα του κορακιού - Παραμύθια της Ανατροπής". Παραμύθια νυχτερινά από πολλές προφορικές παραδόσεις του κόσμου - από τον παγωμένο Βορρά ως την κεντρική Αφρική, την Κίνα, τη Λατινική Αμερική. Στην καρδιά της αφήγησης, ένα μαγικό παραμύθι από την Ελλάδα.
Ιστορίες για τον φόβο, την ελπίδα, τον έρωτα, την ανατροπή, την ίδια τη ζωή. Για μεγάλους και μεγάλα παιδιά.
> Σάββατο 21 Απριλίου στις 20:00 στο Μουσείο το Πλουμιστό Ψωμί στη Λεμεσό.. Είσοδος: €7 και €5 (μειωμένο).

 

Spring Street Food Festival
Το Spring Street Food Festival  επιστρέφει και πάλι στην πόλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Και πού καλύτερα θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε την άνοιξη από έναν κήπο; Έτσι λοιπόν την Κυριακή 22  Απριλίου ο ολάνθιστος κήπος του εστιατορίου Garden Day & Night στην παλιά Λευκωσία φιλοξενεί το δεύτερο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Φαγητού του Δρόμου.
Στο Φεστιβάλ θα μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο, υγιεινό και ποιοτικό φαγητό από τις ομάδες τροφοδοσίας που συμμετέχουν συμπεριλαμβανομένου χορτοφαγικών πιάτων και νηστίσιμων γλυκών! Στο μπαρ θα σερβίρονται σπιτική λεμονάδα, smoothies, φρέσκοι χυμοί από το Juice Bar, homemade παγωμένα τσάγια από κυπριακά βότανα και διάφορα ποτά.
Τις μπίρες σου θα τις απολαύσεις από το Estrella Beer Bar, που επίσης θα στηθεί στο χώρο. 
Τη μουσική σου διασκέδαση θα αναλάβουν οι DJs Djs Claudio & Marcos, ενώ θα διεξάγονται δραστηριότητες για παιδιά (που έχουν να κάνουν με το φαγητό) από το βιβλιοπωλείο Φιλοθέου (16.00-20.00). Επίσης εκεί θα βρίσκεται και το D.O.G RESCUE CYPRUS (DALI ORGANIZED GROUP) που παρέχει στέγη, φαγητό και ιατρική φροντίδα σε 120-140 σκυλιά. Γι' αυτό δώστε ό, τι μπορείτε ή αγοράστε κάποια καλούδια για το κατοικίδιό σας!
> Κυριακή 22 Απριλίου, Garden Day & Night Cafe, Λευκωσία, 14.00- 22.00. Πληροφορίες 99224335, 99583947.
 

 

"ΦΑΙΔΡΑ" του Γ. Ρίτσου στο Βιβλιοπωλείο MERES
Οι σκηνοθέτες, Αλέξανδρος Αχτάρ και ο Παναγιώτης Μπρατάκος συναντούν τους ηθοποιούς Χριστίνα Κωνσταντίνου και Γιώργο Καλογήρου, για να βουτήξουν μαζί στον ωκεανό της Φαίδρας του Γιάννη Ρίτσου και να εξερευνήσουν το αδιέξοδο του σαρκικού πάθους, τα όρια του παράνομου έρωτα, τα προσωπεία που φορούν οι άνθρωποι για να καταφέρουν να συγκρατήσουν την νόμιμη κοινωνική τους εικόνα, την επιθυμία για μια ζωή όπως την ονειρευτήκαμε στα εφηβικά μας σεντόνια και τη λύπη για τα όνειρα που εγκλωβίστηκαν στην καθημερινότητα.
> Κυριακή 22 & Δευτέρα 23 Απριλίου, MERES multifunctional space, Λευκωσία, 20.30. Εισιτήρα €12. Κρατήσεις 96765505.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close