Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2013
Ανοικτή πρόσκληση σε άνδρες και γυναίκες, 16 χρόνων και άνω, να αγωνιστούν στο 3on3 Street Basketball απηύθυναν οι διοργανωτές του τουρνουά. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει θέσει υπό την αιγίδα της τη διοργάνωση, η οποία θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου, στα γήπεδα του Κεραυνού, στον Στρόβολο. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή, 7 Ιουνίου. Το κόστος είναι €50 ευρώ ανά ομάδα. Οι αγώνες ξεκινούν απόγευμα Σαββάτου, 8 Ιουνίου, ενώ την Κυριακή θα υπάρχει δράση όλη τη μέρα –με διάλειμμα το μεσημέρι-, με τους τελικούς να διεξάγονται αργά το απόγευμα.
Η συμμετοχή στην κατηγορία των γυναικών είναι ελεύθερη, ενώ στους άνδρες δεν μπορούν να αγωνιστούν εν ενεργεία επαγγελματίες μπασκετμπολίστες ή διεθνείς με την Εθνική Ανδρών της Κύπρου. Για τους τρεις πρώτους νικητές θα υπάρχουν πλούσια δώρα, με την νικήτρια ανδρών να κερδίζει ένα ταξίδι για τέσσερα άτομα στην Αθήνα προσφορά του See You Travel, που περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις, για να παρακολουθήσει αγώνα της Ευρωλίγκα. Η νικήτρια των γυναικών θα περάσει ένα διήμερο στο Paphos Aphrodite Hills και θα απολαύσει μία θεραπεία Spa.
Σχετικά
Οι Locomondo έρχονται στη Λεμεσό για το 5ο Off Road Festival All Star
Ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακά shows, αγωνιστική δράση, μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική