Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2018
Το 4ο Φεστιβάλ Κρασιού και Παραδοσιακών Προιόντων Πάφου, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στους χώρους του Οινοποιείου Καμαντέρενα του ΣΟΔΑΠ, στο Στρουμπί.
Η φετινή γιορτή θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 3-4 Αυγούστου και η προετοιμασία για την οργάνωση της έχουν αρχίσει ήδη, σύμφωνα με τον διευθυντή του οργανισμού, Ανδρέα Νικολαΐδη και δηλώσεις του στο PafosNet.
"Το φεστιβάλ κρασιού και παραδοσιακών προϊόντων της Πάφου", τόνισε, "θα πραγματοποιηθεί φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει ακόμη περισσότερη επιτυχία από τα προηγούμενα, αφού χρόνο με το χρόνο και οι συμμετοχές αυξάνονται και η προσέλευση κοινού επίσης.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στους χώρους του οινοποιείου θα λειτουργήσουν δεκάδες περίπτερα από κοινότητες και παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής που θα προβάλλουν και θα πωλούν τοπικά προϊόντα, ενώ στις δύο ημέρες του φεστιβάλ θα διατίθεται απεριόριστο δωρεάν ποτό από την παραγωγή μας".
Στο φετινό φεστιβάλ, θα υπάρχει επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου και της κυπριακής παραδοσιακής μουσικής, κατέληξε ο Ανδρέας Νικολαίδης, τονίζοντας ότι το επόμενο διάστημα θα οριστικοποιηθεί και ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του διημέρου.
Σχετικά
Η INQUIRY FUSE ετοιμάζει ένα καλοκαίρι γεμάτο STEAM, τεχνολογία και και καινοτόμες εκπαιδευτικές εμπειρίες
4 θεματικά εργαστήρια που απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες
Το Φεστιβάλ Λάρνακας μάς προσκαλεί σε 7 ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές
Στον Ρυθμό της Σκάλας: Η Λάρνακα σε προσκαλεί να ζήσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, θέατρο, χορό και μοναδικές καλλιτεχνικές εμπειρίες
Έχεις μια δημιουργική ιδέα ή ένα πρότζεκτ, αλλά νιώθεις πως έχεις κολλήσει;
To MAKE IT LAB by Yasemin Collective σού δίνει τη λύση
10 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτήν την εβδομάδα στην Κύπρο
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα θα συμβούν στο νησί
Ετοιμάσου να «ΠΑΜΕ ΧΩΡΚΟ» για πάρτι
Μια καλοκαιρινή βραδιά στον Καλοπαναγιώτη με μουσική, ποτό, φαγητό και πολύ γλέντι
Οι Πλάτρες έφτιαξαν πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Στο χωριό τον Αύγουστο θα πάμε για σινεμά, μουσική, τόμπολα κ.ά.
Το 27ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου κάνει φινάλε με την παράσταση TEMPO από τη Φινλανδία
Mια διεθνή συμπαραγωγή που εξερευνά την έννοια του χρόνου, την αίσθηση της διάρκειας, την επιτάχυνση, την επιβράδυνση και την παύση του.
20+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Όλα όσα θα συμβούν στο νησί και δεν πρέπει να τα χάσεις
Βραδιά αστροφωτογράφισης στην Πέτρα του Ρωμιού
Κάτω από τον Γαλαξία: Μια μοναδική φωτογραφική εξόρμηση
Η πιο εντυπωσιακή δωρεάν προβολή του καλοκαιριού γίνεται στην καρδιά της Λευκωσίας
Ένα καθηλωτικό ταξίδι διάρκειας 17 λεπτών μέσα από σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας της πρωτεύουσας.
Κοιτάξτε ψηλά: Το σπάνιο «ραντεβού» Αφροδίτης και Δία φωτίζει απόψε τον κυπριακό ουρανό
Ένα μαγευτικό αστρονομικό φαινόμενο ορατό απόψε από την Κύπρο
Χάρισε ένα βιβλίο… και άφησε το μήνυμά σου στον επόμενο αναγνώστη!
Δράση ανταλλαγής βιβλίων στην Ερήμη