Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2018
Τα πάνω κάτω έφερε η κυπριακή αποστολή μετά την πρώτη της πρόβα στα προγνωστικά! Η Ελένη Φουρέιρα με την ομάδα της πραγματοποίησε την πρώτη σης πρόβα σήμερα στη σκηνή της Λισσαβόνα και έβαλε φωτιά τόσο με την εμφάνιση και το χορευτικό της όσο και στα γραφεία στοιχημάτος ανεβάζοντας κατακόρυφα τις επιδόσεις της.
Η Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι που μας εκπροσωπεί "Fuego" στις αρχές του διαγωνισμού βρισκόταν στην 27η με 26η θέση. Λίγε ημέρες πριν βρέθηκε στην 20η ενώ οι πιθανότητες να περάσουμε στον τελικό κρεμμόντουσαν από μια λεπτή γραμμή αφού μας έδιναν μεταξύ δέκατης και εντέκατης θέσης.

Σήμερα, μετά την πρόβα η Κύπρος ανέβηκε ξαφνικά στην 14η θέση και πριν από λίγο στην 9η όσον αφορά στον τελικό ενώ όπως δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων η Κύπρος περνά άνετα στον τελικό καταλαμβάνοντας μάλιστα την 5η θέση στον πρώτο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 8 Μαΐου.
Όλα βέβαια είναι ρευστά και όπως όλα δείχνουν η δυναμική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα αλλάζει θετικά τα δεδομένα της κυπριακής αποστολής! Ανυπομονούμε για τον πρώτο ημιτελικό!
Αλλαγές όμως έχουυμε και στην πρώτη πεντάδα, όχι όμως στην κορυφή όπου πρώτο παραμένει το Ισραήλ, δεύτερη ανέβηκε δυναμικά η Γαλλία, πιο πάνω και η Αυστραλία στην τρίτη θέση, πτώση για τη Βουλγαρία στην τέταρτη θέση ενώ πέμπτη παραμένει η Εσθονία.
Σχετικά
Συναυλία ινδικής κλασικής μουσικής με τρεις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της
Η συναυλία τους, θα αναδείξει το εκφραστικό βάθος της ράγκα (μελωδία) και την περίπλοκη ρυθμική αρχιτεκτονική του τάλα
Ο σπουδαίος Γιώργος Μαργαρίτης, συναντά στην Κύπρο τον γιο του, Κωνσταντίνο Μαργαρίτη
Μαζί τους στη σκηνή θα είναι οι Μαρία Ανδρέου, Γιώτα Χρίστου και Φοίβος Σταύρου
«Πώς να Σωπάσω»: Γιάννης Κρητικός και Πέτρος Κουλουμής μαζί στη σκηνή
Μια ιδιαίτερη συνάντηση δύο σημαντικών φωνών της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής
Commandaria Orchestra & Friends στο Κυπριακό Οινομουσείο
Σειρά συναυλιών μουσικής δωματίου, με τη διακεκριμένη Κύπρια πιανίστρια Σταυρούλα Θωμά
Μια ανατρεπτική συναυλία στην Κύπρο, με τον Χρήστο Θηβαίο και 200 κιθάρες!
Με κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του, καθώς και τραγούδια που αγαπά των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοΐζου, Δ. Λάγιου, Θ. Μικρούτσικου κ.ά.
Οι Bon Jovi ανακοίνωσαν περιοδεία μετά από τρία χρόνια απουσίας
Ο Jon Bon Jovi επιστρέφει στις περιοδείες, έπειτα από τρία χρόνια πολύ περιορισμένων εμφανίσεων λόγω επέμβασης στις φωνητικές του χορδές
Eurovision 2026: Το ΡΙΚ απαντά στις φήμες και ξεκινά τη διαδικασία επιλογής της κυπριακής συμμετοχής
Η Κύπρος μπαίνει δυναμικά στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision — η επίσημη ανακοίνωση έρχεται σύντομα!
Ο καινοτόμος πιανίστας Julian Chan για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ένα σπάνιο πρόγραμμα έντονης λυρικότητας και τεχνικής δεξιοτεχνίας, με έργα των Σοπέν, Μπάρτοκ, Λιστ, Σούμπερτ και Έρλ Γουάιλντ
«Το Κοντσέρτο»: Μια μαγευτική φθινοπωρινή συναυλίαμε ήχους Μεσογείου και Λατινικής Αμερικής
Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάββα Χριστοδούλου