Cine News , Κινηματογράφος

Αυτή είναι η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς

H ταινία έκανε πρεμιέρα στο φέστιβάλ του Sundance αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και κολακευτικές συγκρίσεις με κλασικά αριστουργήματα κινηματογραφικού τρόμου

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2018

Έφτασε η εποχή να δούμε τον "νέο Εξορκιστή". Ή, τουλάχιστον, έτσι το περιγράφει το περιοδικό Check In New York. Ο λόγος για την ταινία "Hereditary" και, πράγματι, όταν δείτε το τρέιλερ πραγματικά θα παγώσετε από τον φόβο σας.

Η εταιρεία πίσω από την ταινία είναι η Α24 που έχει ήδη μακρύ ιστορικό στα ανεξάρτητα θρίλερ (The Witch, It Comes at Night, Green Room). Όσοι το παρακολούθησαν στο φεστιβάλ του Sundance, αποχώρησαν από την αίθουσα λέγοντας ότι «είναι το πιο τραυματικά τρομακτικό έργο που έχουν δει ποτέ». Ή, όπως έγραψαν στο άρθρο του Check In New York, «τα κεφάλια θα γυρίσουν πολύ πιο άγρια» (απ′ ότι στον Εξορκιστή, όπως ήταν η διασημότερη σκηνή).

Παράλληλα, στο SlashFilm έγραψαν ότι σε μια στιγμή της ταινίας, όλοι οι θεατές στην αίθουσα οπού προβάλλονταν το έργο «αναπήδησαν μαζί μονομιάς».

Είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη-σεναριογράφου Ari Aster και παίζει με τις οικογενειακές φοβίες.

Η υπόθεση ξεκινά με το θάνατο μιας ηλικιωμένης μητριάρχη οπού η εξερεύνηση της θλίψης αλλά και διάφορων οικογενειακών μυστικών, οδηγούν σε μια αποσύνθεση. Μήπως καταράστηκε την οικογένεια; Μήπως το πνεύμα της έχει στοιχειώσει το σπίτι του;

H ταινία αναμένεται στην Κύπρο το καλοκαίρι. 

Έχει πρωταγωνίστρια την Toni Collette και μπορείτε να δείτε το τρέιλερ, εδώ:

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close