Θέατρο , News

Η Ελένη Ράντου ανεβάζει Γούντι Άλεν στην Αθήνα

Η γνωστή ηθοποιός εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα για την θεατρική διασκευή του βραβευμένου "Blue Jasmine"του Γούντι Άλεν

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2018

Μία πολύ όμορφη είδηση δημοσιεύει σήμερα η Lifo που μας ενθουσιάζει, εμάς και φυσικά όλους τους θεατρόφιλους. Μάθε λοιπόν πως αν βρεθείς στην Αθήνα το προσεχές φθινόπωρο κάνε μία κράτηση στο Θέατρο Διάνα για να απολαύσεις την υπέροχη Ελένη Ράντου στον ρόλο που έδωσε το Όσκαρ την Κέιτ Μπλάνσετ. 

Η Ελένη Ράντου εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα για την θεατρική διασκευή του βραβευμένου «Blue Jasmine» του Γούντι Άλεν. Η παράσταση θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στη σκηνή του Θεάτρου Διάνα σε διασκευή της ίδιας και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.  

Η υπόθεση αφορά σε μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκασμένη να μετακομίσει στην αδερφή της στο Σαν Φρανσίσκο, όλος ο κόσμος της επαναπροσδιορίζεται με απρόβλεπτες συνέπειες.  

Το σενάριο, στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του «Λεωφορείο ο Πόθος», περιγράφει με μοναδικά κωμικοτραγικό τρόπο το οδοιπορικό της πτώσης. Η ταινία έλαβε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ βραβεύτηκε με τη χρυσή σφαίρα, το Bafta και το Screen Actors Guild Award.   Για τη θεατρική απόδοση του «Blue Jasmine» η Ελένη Ράντου θα συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου.

Πηγή: lifo.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close