Cine News , Κινηματογράφος

Το "Avengers: Infinity War" έσπασε όλα τα ρεκόρ

Eκθρόνισε τον "Πόλεμο των Άστρων"

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2018

Η νέα ταινία της Marvel, "Avengers: Infinity War" κατέρριψε όλα τα ρεκόρ μόλις προβλήθηκε στις αίθουσες!

Συγκεκριμένα, αποκόμισε συνολικά 630 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 520 εκατ. ευρώ) παγκοσμίως το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας Exhibitor Relations. Και αυτό χωρίς την Κίνα, όπου θα προβληθεί στις 11 Μαΐου!

Η ταινία της Marvel (Disney), με πρωταγωνιστές τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ, κατέκτησε την κορυφή του αμερικανικού box-office το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής του σε 4.474 αίθουσες με εισιτήρια 250 εκατομμυρίων δολαρίων, καταγράφοντας επίσης ένα ρεκόρ.

Κατάφερε μάλιστα να εκθρονίσει την ταινία "Πόλεμος των Άστρων: Η Αφύπνιση της Δύναμης", που είχε αποκομίσει 248 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της το 2015.

Η ταινία συνδυάζει τουλάχιστον εννέα franchise και βάζει στη μεγάλη οθόνη περίπου 20 σούπερ ήρωες που πολεμούν για να σώσουν τον κόσμο.

Το 'Avengers: Infinity War' είναι μια υπερηρωική συνάντηση επικών διαστάσεων σε σκηνοθεσία Anthony και Joe Russo ('The Winter Soldier', 'Civil War', 'Ant-Man'), που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Στο φιλμ εκτός από τους Εκδικητές, θα δεις τους Φύλακες του Γαλαξία, τον Spider-Man, τον Doctor Strange, τον Thor, τον Black Panther και πολλούς άλλους αγαπημένους χαρακτήρες (συνολικά 67!) της Marvel!

Καθώς οι Εκδικητές και οι σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από οτιδήποτε απειλεί την ανθρωπότητα, ένας νέος κίνδυνος αναδύεται από τις κοσμικές σκιές: ο Thanos (Josh Brolin). Πρόκειται για έναν διαγαλαξιακά διαβόητο τύραννο, στόχος του οποίου είναι να συλλέξει και τις έξι 'Infinity Stones', κατασκευάσματα τρομερής δύναμης και να τις χρησιμοποιήσει για να επιβάλει τη κυριαρχία του. Τα πάντα για τα οποία έχουν αγωνιστεί οι Εκδικητές έχουν οδηγήσει σε αυτήν τη στιγμή. Η μοίρα της Γης και της ίδιας της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ πιο αβέβαιη.

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana, Tom Hiddleston, Benicio del Toro, Idris Elba, Bradley Cooper και Vin Diesel.

H ταινία προβάλλεται σε όλους τους κινηματογράφους της Κύπρου. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close