Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2018
Ένα φιλμ νουάρ επιστημονικής φαντασίας, ένα φοβερό θρίλερ για γερά στομάχια και ένα ριμέικ μίας ρομαντικής κομεντί του 1987 είναι οι καινούργιες ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες.
Anon
Στο προσεχές μέλλον δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή ή ανωνυμία. Όλες οι προσωπικές στιγμές καταγράφονται και το έγκλημα φθίνει. Στην απόπειρα του να ρίξει φως σε μια σειρά από φόνους, ο αστυνομικός Sal Frieland (Clive Owen) πέφτει πάνω σε μια νεαρή γυναίκα (Amanda Seyfried), η οποία δεν έχει κανένα ψηφιακό αποτύπωμα και άρα είναι αόρατη στο σύστημα. Η μυστηριώδης γυναίκα γνωστή ως 'The Girl', δεν έχει ταυτότητα, ιστορία ή οποιοδήποτε αρχείο. Ο Sal πρέπει να την εντοπίσει πριν γίνει ο ίδιος το επόμενο θύμα. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Andrew Niccol ('Gattaca', 'The Truman Show'), επιστρέφει με ένα φιλμ νουάρ επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται στο προσεχές μέλλον, αντλώντας έμπνευση από το παρόν. Πιστός στα θέματα που θέτουν ερωτήματα για τις ηθικές επιπλοκές της χρήσης της τεχνολογίας, ο δημιουργός εξερευνά τον ρόλο της πληροφορίας και την έλλειψη ιδιωτικότητας στην εποχή των social media, του σκανδάλου Snowden και του WikiLeaks.
K Cineplex 1 (The Mall of Cyprus ) 20.00
K Cineplex 2 (The Mall of Cyprus ) 22.30
K Cineplex 6 (Λευκωσία) 20.00, 22.30
K Cineplex 1 Λεμεσός) 20.00
K Cineplex 2 Λεμεσός) 22.30
K Cineplex 5 (Λάρνακα) 17.30, 19.45 σ/κ επίσης 15.30
K Cineplex 5 (Kings Avenue – Πάφος) 20.00, 22.30
RIO 4 19.45, 22.00
Revenge
Τρεις πλούσιοι, παντρεμένοι άνδρες συναντιούνται για το ετήσιο, καθιερωμένο κυνήγι τους στην έρημο. Μόνο που αυτήν τη φορά, ο ένας θα φέρει μαζί και την ερωμένη του, την Jen (Matilda Lutz) μια πανέμορφη 'Λολίτα' που με το σεξαπίλ της θα προκαλέσει γρήγορα το ενδιαφέρον των άλλων δύο. Τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου όταν οι τρεις άνδρες εκμεταλλεύονται τη νεαρή κοπέλα και την εγκαταλείπουν στην κόλαση της ερήμου, θεωρώντας τη νεκρή. Η Jen, ξεφεύγοντας από τα όρια του ρεαλισμού, αναγεννιέται και από εύθραυστη 'γατούλα' μεταμορφώνεται σε μια σκληρή γυναίκα που με ένα ημιαυτόματο όπλο και δολοφονικές προθέσεις παίρνει τον έλεγχο στα χέρια της. Διψασμένη για εκδίκηση, θα επιστρέψει και θα μετατρέψει το κυνήγι στο πιο ανελέητο και αιματηρό ανθρωποκυνηγητό. Το 'Revenge', σε σενάριο και σκηνοθεσία της Coralie Fargeat, είναι μια ιστορία βιασμού και κακοποίησης που καταλήγει σε ένα ακραίο λουτρό αίματος, πάντα με γνώμονα το στιλ και τον συμβολισμό. Για το λόγο αυτό, η Fargeat, έντυσε την ταινία με κραυγαλέα φλούο χρώματα και indie ηλεκτρονική μουσική, δημιουργώντας ένα insta-cult φιλμ για γερά στομάχια.
K Cineplex 4 (The Mall of Cyprus ) 19.45, 22.15
K Cineplex 4 (Λευκωσία) 19.45, 22.15
K Cineplex 4 Λεμεσός) 19.45, 22.15
K Cineplex 4 (Λάρνακα) 19.45, 22.15
K Cineplex 3 (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 22.15
RIO 3 19.45, 22.00
Overboard
Θυμάσαι τη ρομαντική κομεντί 'Overboard' του 1987, με τους Goldie Hawn και Kurt Russell; Εκεί, μία κακομαθημένη πλούσια έπεφτε στη θάλασσα από το γιοτ της, πάθαινε αμνησία, ενώ ένας αγροίκος μαραγκός που δεν είχε πληρώσει για τις υπηρεσίες του, για να την εκδικηθεί, την έπεισε ότι ήταν η σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. 2018 και σε αυτό το σύγχρονο ριμέικ της ταινίας από τους Bob Fisher και Rob Greenberg, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί! Ο Eugenio Derbez, είναι ο Leonardo, ένας κακομαθημένος πλεϊμπόι, γόνος μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών του Μεξικού, που πέφτει στη θάλασσα από το γιοτ του και παθαίνει αμνησία. Η Anna Faris, υποδύεται την Kate, μία ανύπαντρη εργαζόμενη μητέρα στην οποία ο δύστροπος και αλαζόνας γόης χρωστά χρήματα, τον βρίσκει τυχαία και τον περιμαζεύει, μόνο για να τον πείσει ότι είναι ο άνδρας της και πατέρας των παιδιών της! Μαζί με τους Faris και Derbez, πρωταγωνιστούν επίσης η Eva Longoria και ο John Hannah.
K Cineplex 5 (The Mall of Cyprus ) 19.45, 22.00
K Cineplex 5 (Λευκωσία) 19.45, 22.00
K Cineplex 5 Λεμεσός) 19.45, 22.00
K Cineplex 5 (Λάρνακα) 19.45, 22.00
K Cineplex 4 (Kings Avenue – Πάφος) 19.45, 22.00
RIO 2 19.45
RIO 6 17.30
RIO 1 22.30
Σχετικά
Τα 25 καλύτερα Ντοκιμαντέρ όλων των εποχών σύμφωνα με το Hollywood Reporter
Οι λίστες δεν χάνουν ποτέ την επικοινωνιακή τους βαρύτητα για τις εκδόσεις του ειδικού Τύπου, σειρά παίρνει το παραγνωρισμένο και υποτιμημένο ακαδημαϊκά είδος του Ντοκιμαντέρ.
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Ιστορίες απώλειας, μνήμης, πολέμου και ελπίδας από σημαντικούς δημιουργούς του παγκόσμιου κινηματογράφου
Maestro: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Πού και πότε κάνει πρεμιέρα το μεγάλο φινάλε
Ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και θα ακολουθήσει διαφορετική πορεία προβολής από ό,τι είχαμε συνηθίσει
Έρχεται καινούργιο «Home Alone»;
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έχει ήδη συναντηθεί με την Disney για να συζητήσουν ενδεχόμενη επιστροφή του στο franchise.
Η Marvel ανακοίνωσε το Black Panther 3, ποιος ηθοποιός παίρνει τη θέση του Τσάντγουικ Μπόουζμαν που έφυγε από τη ζωή
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 15 Δεκεμβρίου 2028
Ο Ντάνι Ντε Βίτο ετοιμάζει τη μεγάλη σκηνοθετική επιστροφή μετά από 23 χρόνια
Στα 81 του χρόνια, ο Ντάνι Ντε Βίτο δεν έχει εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία και προσπαθεί να πραγματοποιήσει ένα προσωπικό όνειρο δεκαετιών, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το κλασικό μυθιστόρημα «ΜακΤιγκ».
Οι 5 ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Το Toy Story 5 «έσπασε» το φράγμα του 1 δισ. και έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς
Το Toy Story 5 συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεπερνώντας το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε παγκόσμιες εισπράξεις
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα είναι ο νέος Ghost Rider της Marvel
Ο Γκόσλινγκ τόνισε ότι πρόκειται για έναν χαρακτήρα που «ήθελε να υποδυθεί εδώ και πολύ καιρό»
Το «Mamma Mia!» προβάλλεται κάτω από την πανσέληνο, δίπλα στη θάλασσα του Πρωταρά
Μια ξεχωριστή βραδιά θερινού κινηματογράφου με τις διαχρονικές επιτυχίες των ABBA, την Παρασκευή 28 Αυγούστου
Ο Σνούπ Ντογκ αποκτά το δικό του biopic το καλοκαίρι του 2027
Την ώρα που το Χόλιγουντ συνεχίζει να επενδύει στις μουσικές βιογραφίες, ένας ακόμη θρύλος της σύγχρονης μουσικής ετοιμάζεται να περάσει στη μεγάλη οθόνη.
Το «The Prestige» του Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στις αίθουσες 20 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία
Στο ψυχολογικό δράμα πρωταγωνιστούν οι Κρίστιαν Μπέιλ, Χιου Τζάκμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον και Μάικλ Κέιν