Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαΐου 2018
Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει μεγάλη συναυλία με την ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ και τους Boğaz Musique την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς. Συμμετέχει η ΕΛΛΟΠΙΑ με τους Δημήτρη Μακρή και Δημήτρη Φανή.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του εξοχότατου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.
Τα καθαρά έσοδα θα κατατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης της Ομοσπονδίας το οποίο στηρίζει οικογένειες με σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομικά προβλήματα.
«Των φίλων τα σπίτια» είναι ο τίτλος του νέου δίσκου της Ελένης Τσαλιγοπούλου και ταυτόχρονα ο τίτλος των καλοκαιρινών παραστάσεών της σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.
Το νέο και πολυαναμενόμενο αυτό άλμπουμ ήρθε μέσα από συναντήσεις που είχε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τους πιο αγαπημένους φίλους της καλλιτέχνες, φίλους παλιούς που έχουν μοιραστεί μαζί στα χρόνια έμπνευση, δημιουργία και χαρά, αλλά και με νεότερους στην παρέα, ήδη αγαπημένους, ταλαντούχους και αξιόλογους. Και κάπως έτσι, με σπιτική ζεστασιά, όμορφα ξενύχτια και απόλυτα φιλική διάθεση προέκυψε μία σειρά τραγουδιών που θα κρατούν και σε εμάς την καλύτερη παρέα από εδώ και πέρα.
Αυτά ακριβώς τα τραγούδια θα παρουσιάσουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στις 8 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλατζιάς, επιδιώκοντας η ίδια ζεστασιά, η θαλπωρή και η χαρά της κοινής γιορτής να μεταφερθεί από τη σκηνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους σε όλη την Κύπρο.
Στην συναυλία συμμετέχει η ΕΛΛΟΠΙΑ με τους παλιούς γνώριμους, Δημήτρη Φανή και Δημήτρη Μακρή, που θα μας ταξιδέψουν μέσα από την μουσική και τα τραγούδια, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και τις μοναδικές τους ερμηνείες!!
Το αποτέλεσμα θα είναι μια μαγική συναυλία. Μια βραδιά, που το τέλος της θα μας βρει όλους μία παρέα και θα αφήνει μία τόσο όμορφη και ζεστή αίσθηση όσο μία αξέχαστη συνάντηση με τους πιο αγαπημένους φίλους!
Η συνέχεια επί σκηνής: Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 8:30μ.μ., Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς. Είσοδος €10.
Προπώληση Εισιτηρίων:
Περίπτερο Οκτάγωνο
Εκπαιδευτικό Κέντρο Diktyohub,Στασίνου 23, Εγκωμη, τηλ. 22 255025
Σύνδεσμοι Γονέων σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας
Γραφεία Ομοσπονδίας, στον 1ον Όροφο στο Λύκειο Δασούπολης
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της συναυλίας, χωρίς την έμπρακτη στήριξή των οποίων η συναυλία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί!
Μέγας Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Χορηγός Αερομεταφορών: Cobalt
Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο
Υποστηρικτής: Δήμος Αγλατζιάς
Management/ Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr
Χορηγοί: Εκπαιδευτικό κέντρο Diktyohub, ΑΗΚ, ΜΤΝ , Cuccina Cuccina, Lois builders, Ford, Medlife, ξενοδοχείο Semeli, Ταβέρνα Ζανέτος, Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, SynergiaMedia, H. Loizides
Πληροφορίες: 99650187/ 22 665600

-
Πολιτιστικός χώρος Σκαλί Αγλαντζιάς
08 Ιουνίου 2018
Σχετικά
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους
Dani Gambino: Βάζει φωτιά στις γιορτές! Η πιο εκρηκτική συναυλία στην Κύπρο την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου!
Οι Γιαγκίνηδες θα στήσουν μία μεγάλη (λαϊκορεμπέτικη) γιορτή στην Αγία Βαρβάρα
Το πιο φρέσκο ρεμπετολαϊκό σχήμα, έρχεται Κύπρο
Eurovision 2026: Αυτές είναι οι 35 χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης - Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό συμμετοχών στην ιστορία του διαγωνισμού
Λούκας Γιώρκας, στο Maestro Live Stage!
Ένα αλλιώτικο μουσικό ταξίδι, που δεν πρέπει να χάσεις!
Τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή της Eurovision 2026
Φαβορί το Ισραήλ, σε ποια θέση είναι η Ελλάδα και η Κύπρος;
Νίκος Κουρκούλης και Χριστίνα Σάλτη σε μια μεγάλη live βραδιά
Μια εκρηκτική μουσική βραδιά που θα γράψει τον Δεκέμβρη με ένταση και παλμό