Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα ψησταριά της Λευκωσίας σου φτιάχνει γνήσια σπιτικά πιάτα

Μία ενδιαφέρουσα νέα άφιξη ιδανική για ένα καλομαγειρεμένο γεύμα

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2018

Η νέα άφιξη της πόλη παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού σου προσφέρει μία ποικιλία πιάτων όπου μπορείς να φας επί τόπου ή να πάρεις take away εύκολα, οικονομικά και γευστικά.

Πρόκειται για τη νέα άφιξη της Λεωφόρου Λάρνακος στην Αγλαντζιά, το μαγειρείο-ψησταριά "Τα Αδέρφια" όπου φτιάχνει σπιτικά πιάτα, μαγειρευτά, είδη σχάρας, όσπρια και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σου.

Ένας περιποιημένος χώρος όπου μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου στον χώρο του μαγαζιού ή να πάρεις φαγητό μαζί σου στο σπίτι.

Το μενού περιλαμβάνει πολλές νοστιμές και μπορείς να δοκιμάσεις από ψητό κοτόπουλο, μακαρόνια φούρνου, όσπρια και λαδερά ενώ κάποιες από τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι το βοδινό στιφάδο, το ρολό χοιρινό με αυγό και το αρνί φούρνου.

Μπορείς επίσεις αν επιθυμείς να κάνεις την δική σου παραγγελία από την προηγούμενη μέρα με φαγητό της επιλογής σου ανεξάρτητα με το αν περιλαμβάνεται στο μενού ή όχι. Μάθε επίσης πως το μαγαζί κάνει ειδική έκπτωση σε στρατιώτες, φοιτητές και ειδικές προσφορές σε εταιρείες.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close