Προσεχώς , Θέατρο

Ο κορυφαίος χορευτής στον κόσμο έρχεται στην Κύπρο

Τον χαρακτηρίζουν και τον αποκαλούν ως "ο νέος Nουρέγιεφ"

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2018

To μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού θα είναι χωρίς καμιά αμφιβολία η κάθοδος στη Κύπρο του απίστευτου Ivan Vasiliev, ενός εκ των κορυφαίων χορευτών σε όλο τον κόσμο. Τον χαρακτηρίζουν και τον αποκαλούν ως "ο νέος Nουρέγιεφ"!

Η κάθε του εμφάνιση θεωρείται ένα τεράστιο γεγονός και το πρόγραμμα του είναι το πιο βαρυφορτωμένο από οποιοδήποτε άλλο καλλιτέχνη . Σημαντικές οι εμφανίσεις του με το περίφημο μπαλέτο Bolshoi όπου τα εισιτήρια φθάνουν μέχρι και 1,000 Ευρώ και εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες.

Μαζί του στη Κύπρο θα είναι 12 σολίστ του Bolshoi που αποτελούν τους μόνιμους συνεργάτες του που μαζί θα πραγματοποιήσουν ένα πρόγραμμα που πραγματικά θα μαγέψει όσους θα έχουν τη τύχη να βρεθούν στο Κηποθέατρο Λεμεσού στις 6 Ιουλίου στις 21:00 το βράδυ. Mερικά από τα πασίγνωστα ονόματα των σολίστ του Bolshoi είναι Maria VINOGRADOVA, Anna NIKULINA, Denis SAVIN, Denis RODKIN, Erick SWOLKIN και άλλοι!

Την μεγάλη αυτή οργάνωση έχει αναλάβει το « Ίδρυμα Θεοτόκος» το οποίο με αυτή την εκδήλωση κάνει αρχή με μιά σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, με κορύφωση τα 50 χρόνια του Ιδρύματος που συμπληρώνονται το 2019.

Η παράσταση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Ήδη έχει αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158», ηλεκτρονικά από την Tickethour.com.cy και από το ταμείο του Κηποθεάτρου Λεμεσού μόνο τα απογεύματα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι τo πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, το υπέροχο ολοκληρωμένο μπαλέτο "Love is everywhere" σε μουσική Igor Stravinsky και χορογραφία του ιδίου του Ivan Vasiliev, που είναι ένα έργο που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές τόσο για την χορογραφία αλλά και απόδοση του χορευτή. Θα παρουσιαστούν επίσης αποσπάσματα από τα μπαλέτα «Scheherazade» «Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ», "ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ" αλλά και υπέροχα κομμάτια από διάφορα άλλα μπαλέτα, τόσο από κλασσικά έργα αλλά και από κάποια σύγχρονα που ήδη άφησαν το αποτύπωμα τους στην παρουσία των μεγάλων μπαλέτων του κόσμου. Η έκπληξη της βραδιάς από τον νέο Nureyev Ivan Vasiliev θα είναι η καινούργια του χορογραφία που όταν την παρουσιάζει ξεσηκώνει το κοινό, με το θρυλικό τραγούδι των Queen που ερμηνεύει ο αθάνατος Freddie Mercury, το «Ι wan to break free".

Παρασκευή 6 Ιουλίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 21:00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close