Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Sneak Preview από το "Sexy Fish", τη νέα άφιξη της Ονασαγόρου

Κάτι καινούργιο,εντυπωσιακό και... sexy προσγειώνεται σύντομα στην καρδιά της Παλιάς Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2018

Κάτι καινούργιο έρχεται σύντομα στην οδό Ονασαγόρου που θα μας οδηγήσει ξανά στην παλιά πολή. Μία νέα άφιξη που θα συζητηθεί και φέρνει μία νέα, γαστρονομική πρόταση στην Ονασαγόρου που λείπει από την ευρύτερη περιοχή. 

Μάθαμε λοιπόν πως πίσω από τις κλειστές μαύρες πόρτες που θα εντόπισες στην Ονασαγόρου κρύβεται ένα νέο μαγαζί αποκλειστικά για τους φίλους των ψαριών και θαλασσινών. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Check In ο χώρος όπου στεγαζόταν μέχρι πρόσφατα το επιτυχημένο και βραβευμένο εστιατόριο "Σούξου Μούξου Μανταλάκια" έχει ανακαινιστεί πλήρως και έχει μεταμορφωθεί σε ένα γουστόζικο εστιατόριο για ψάρια και θαλασσινά που φέρει την υπογραφή του ιδιοκτήτη του Σούξου Μούξου Αντρέα Χατζηστεφάνου.

Το νέο στέκι της Ονασαγόρου θα έχει ένα πολύ τσαχπίνικο όνομα, θα λέγεται Sexy Fish, θα είναι ένας casual χώρος και θα σερβίρει ψάρια και θαλασσινά με καινοτόμους τρόπους. 

Ο χώρος μάθαμε ότι θα είναι εντυπωσιακός, με τοιχογραφίες ψαριών σε κόκκινο χρώμα ενώ το επίσημο άνοιγμά του αναμένεται στις επόμενες ημέρες. 

Το Sexy Fish διαθέτει μία ιδιαίτερη διακόσμηση με χρωματιστά, γιγάντια ψάρια στους τοίχους του μαγαζιού. Το νέο εστιατόριο δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μικρά teaser από τη διαδικασία δημιουργίας των τοιχογραφιών από την εικαστικό Μαρία Ευσταθίου. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close