Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2018
Δύο μπαλάντες είναι τα δύο τραγούδια που φαίνεται πως πλασάρονται πλέον ως black horses για την κούρσα του 63ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον.
Πρόκειται για τη συμμετοχή της Ιρλανδίας με το τραγούδι "Together" με δύο ερωτευμένα αγόρια επί σκηνής να πλαισιώνουν τον ερμηνευτή και τη συμμετοχή της Γερμανίας πλάι με μπαλάντα που τιτλοφορείται "You let me walk alone".
Οι δύο αυτές συμμετοχές πριν από μερικές ημέρες δεν πιστεύαμε καν πως θα κατάφερναν να ανέβουν τόσο πολύ στα προγνωστικά και να φιγουράρουν μάλιστα στην πρώτη πεντάδα. Η Ιρλανδία μετά την εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό φάνηκε να κάνει αίσθηση και να αγαπιέται από τους φαν του διαγωνισμού. Από την άλλη η συμμετοχή της Γερμανία με μία πολύ όμορφη μπαλάντα φαίνεται να αγκαλιάζεται από το κοινό και να φτάνει μέχρι στιγμή στην 5η θέση στα προγνωστικά.
Η Ιρλανδία ήταν μία συμμετοχή που δεν έδειξε σε καμία φάση του διαγωνισμού πριν και από τον πρώτο ημιτελικό τη δυναμική αλλά κατάφερε να σκαρφαλώσει από τις πολύ χαμηλές θέσεις στην 3η θέση πίσω από την Κύπρο και το Ισραήλ. Από την άλλη η Γερμανία που ανήκει στις Big Five φαίνεται πως θα είναι μία συμμετοχή που στοχεύει ψηλά όχι όμως τόσο όσο η Ιρλανδία.
Να πούμε πως τις τελευταίες ώρες η Κύπρος άρχισε να χάνει δυνάμεις, παραμένει όμως στην κορυφή με αρκετά πιο ενισχυμένο το Ισραήλ. Αυτές όμως οι δύο χώρες Ιρλανδία και Γερμανία φαίνεται πως θα είναι η έκπληξη του φετινού διαγωνισμού γι' αυτό καλύτερα να είμαστε συγκρατημένοι
Σχετικά

Ετοιμάσου για μία μουσική διαδρομή στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης
Πάμε να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη μουσική γιορτή — με φίλους, οικογένεια ή απλώς ως λάτρεις της μουσικής και του καλοκαιριού.


Η προπώληση των εισιτηρίων για το Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, μόλις ξεκίνησε
Το φεστιβάλ παρουσιάζει φέτος 12 μεγάλες συναυλίες

Έρχεται την Κυριακή το 2ο Pernera Street Music Festival
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική σε εννέα διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου

Το Theama ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη συναυλία του!
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Το φεστιβάλ, που θα μετατρέψει το Minthis Resort στην Πάφο σε έναν ζωντανό χώρο μουσικής και τέχνης.

Έρχεται για άλλη μία καλοκαιρινή συναυλία ο Έλληνας ράπερ Wang, στη Λευκωσία
Μία βραδιά με τον πολυπλατινένιο καλλιτέχνη

νύχτα ΣτΑσου…: Κώστας Μακεδόνας & Χριστιάνα Γαλιάτσου στον Κάτω Δρυ
Μία βραδιά γεμάτη μουσική, φαγητό και κρασί!

Windcraft Music Fest: Πνευστά, τζαζ, παράδοση και ηλεκτρονικοί ήχοι σε μια ξεχωριστή μουσική γιορτή
Όλες οι συναυλίες που θα "παίξουν" στο φετινό φεστιβάλ

Το 2ο Pernera Street Music Festival θα γεμίσει τον Πρωταρά με μουσικούς!
Απόλαυσε μουσική σε 9 διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τη Βίκυ Μοσχολιού, σε 3 συναυλίες στην Κύπρο
Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη υπογράφει ένα μοναδικό αφιέρωμα και ερμηνεύει τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού, 20 χρόνια μετά το θάνατο της.

Η Βασιλική Χαρίτωνος ντύνει την Τριανταφυλλένη
Μια ωδή στην παράδοση με βαθιά ανθρώπινη διάσταση